כניסה עם נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כניסה עם נשק
לחברי הסליק שלום
אתמול נערך במרכז הירידים יום הסטודנט ,על גבי הכרטיסים וגם על גבי המודעות לא צוין שאין כניסה עם נשק,בשער המאבטח אמר לי שאין כניסה עם נשק לאירוע,לשאלתי היכן אני יכול לאפסן את האקדח ענה לי אין "נאדה",ביקשתי ממנו לברר את הנושא והוא דיבר עם שוטר שגם הוא אמר אין כניסה עם אקדח לאירוע וגם אין מקום לאפסן אותו,מחוסר ברירה חזרתי לביתי (מרחק לא מבוטל)השארתי את האקדח וחזרתי מה זה עצבני לאירוע.
אודה אם תתיחסו למיקרה
יוסי
אתמול נערך במרכז הירידים יום הסטודנט ,על גבי הכרטיסים וגם על גבי המודעות לא צוין שאין כניסה עם נשק,בשער המאבטח אמר לי שאין כניסה עם נשק לאירוע,לשאלתי היכן אני יכול לאפסן את האקדח ענה לי אין "נאדה",ביקשתי ממנו לברר את הנושא והוא דיבר עם שוטר שגם הוא אמר אין כניסה עם אקדח לאירוע וגם אין מקום לאפסן אותו,מחוסר ברירה חזרתי לביתי (מרחק לא מבוטל)השארתי את האקדח וחזרתי מה זה עצבני לאירוע.
אודה אם תתיחסו למיקרה
יוסי
יוסי, ככה:
עד לפני כמה שנים היה מותר להיכנס למרכז הירידים עם נשק - אני זוכר את זה מתערוכות ביטחון משנים קודמות.
השלטים האוסרים על כניסה עם נשק מוצבים בברור סביב הכניסות. זכותו של המקום לקבוע כך.
רק ללמוד ולהתחזק - במקרה של ספק לגבי אתר פלונ, לברר טלפונית לפני. זוהי לא שאלת קיטבג אם מדובר בזמן הנסיעה שלך.
דרך אגב, היית יכול עקרונית להפקיד את נשקך בבית המשפט ברח' ויצמן 1, או בבית המשפט ברח' בן גוריון ברמת גן. מותר להפקיד חפצים בבתי משפט עד 10 יום (סלבו יתקן אותי), גם אם אתה לא בתוך כותלי הבניין עצמו (אם כי זה לא תרגיל שאנשים נוהגים לעשות).
בעבר ניסינו בסליק ובפורום שוק הנשק לגבש רשימה של מקומות שאוסרים על אזרחים להכניס אקדחים ברשיון, ולא עלה בדעתי לכלול את מרכז הירידים.
אני מציע גם שננסה לגבש רשימה של סוגי מוסדות בהם ניתן להפקיד נשק, על מנת שנצא משכילים מהסיפור שלך.
יום טוב, ונשיאה בטוחה,
עד לפני כמה שנים היה מותר להיכנס למרכז הירידים עם נשק - אני זוכר את זה מתערוכות ביטחון משנים קודמות.
השלטים האוסרים על כניסה עם נשק מוצבים בברור סביב הכניסות. זכותו של המקום לקבוע כך.
רק ללמוד ולהתחזק - במקרה של ספק לגבי אתר פלונ, לברר טלפונית לפני. זוהי לא שאלת קיטבג אם מדובר בזמן הנסיעה שלך.
דרך אגב, היית יכול עקרונית להפקיד את נשקך בבית המשפט ברח' ויצמן 1, או בבית המשפט ברח' בן גוריון ברמת גן. מותר להפקיד חפצים בבתי משפט עד 10 יום (סלבו יתקן אותי), גם אם אתה לא בתוך כותלי הבניין עצמו (אם כי זה לא תרגיל שאנשים נוהגים לעשות).
בעבר ניסינו בסליק ובפורום שוק הנשק לגבש רשימה של מקומות שאוסרים על אזרחים להכניס אקדחים ברשיון, ולא עלה בדעתי לכלול את מרכז הירידים.
אני מציע גם שננסה לגבש רשימה של סוגי מוסדות בהם ניתן להפקיד נשק, על מנת שנצא משכילים מהסיפור שלך.
יום טוב, ונשיאה בטוחה,
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אקדח
אנחנו נושאי הנשק בסדר גמור ....
המערכת היא זו שדפוקה...
חומר למחשבה
המערכת היא זו שדפוקה...
חומר למחשבה
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
Re: אקדח
גלוקי כתב:אנחנו נושאי הנשק בסדר גמור ....
המערכת היא זו שדפוקה...
חומר למחשבה
מצד אחד הם צודקים כי:
הם לא רוצים שאנשים יכנסו עם נשק כי יש להם חברת אבטחה משלהם
וכחה יהיה להם שליטה על המקום, הכוונה שעם יקרה משהו חס וחלילה
הם יתנו מענה... ולא כל אחד יוצאי את האקדח שלו ויתחיל לירות...
ואז יכול להיות שיתחילו לירות אחד על השני כי לא ידעו מי הם "הטובים"
אבל עם הם כבר אוסרים את הכניסה עם נשק
אז שיהיה בבקשה מקום מסודר להפקיד אותו...
מצד שני עדיף שהיו בשטח אנשים עם נשק שיוכלו לתת תיגבור מסוים לכוחות האבטחה
*יש לי שאלה...
לגבי שוטר
הוא יכול להיכנס עם נשק?(על מדים/בלי מדים)
נשק במלמ"ש
אני יכול רק להגיד שביום העצמאות יצאנו קבוצה של נושאי נשק למלמ"ש (מרכז ללימודי משטרה) ומישהו הציע מראש לפני היציאה כי נשאיר את נושא האבטחה באירוע למשטרה ולא נביא נשקים - דבר שהתגלה כנכון, (לזכותם יאמר כי הוכן מקום להפקדת נשקים, אך אני אישית לא אוהב למסור את הנשק שלי לאף אחד). 

ארנולד כתב:דרך אגב, היית יכול עקרונית להפקיד את נשקך בבית המשפט ברח' ויצמן 1, או בבית המשפט ברח' בן גוריון ברמת גן. מותר להפקיד חפצים בבתי משפט עד 10 יום (סלבו יתקן אותי), גם אם אתה לא בתוך כותלי הבניין עצמו (אם כי זה לא תרגיל שאנשים נוהגים לעשות).
לא מדויק.
חפצים שמופקדים בבית המשפט (דבים שאסור להיכנס איתם, כגון סכינים וכיוצ"ב), מקבלים עד שבוע אחריות על החפץ (כפי שמצויין בטופס ההפקדה).
לגבי הפקדה של נשק - ברגע שבסוף היום נמצא נשק בכספת שבעליו לא נמצא - זה יוצר בעיות, וממש לא ממולץ לבעל הנשק!
לכולנו יש רתיעה ביולוגית למסור את הנשק שלנו לזר. הדרישה לא להיכנס למקומות מאובטחים עם נשק היא ברורה: קב"ט המקום רוצה לשמור את הפיקוח תחת שליטתו. אם יהיה ארוע, כדורים יתחילו להתעופף לכל עבר, ותוכנית האבטחה שלו תקרוס. כל קב"ט טוב יאסור הכנסת נשק פרטי למתחם עליו הוא אחראי. כשלעצמי - אם הברירה היא בין להשאיר את הנשק בבית ובין לא להיכנס - אני עדיף לא להיכנס.
- סליקאי זהב
אני לא מבין מה קרה לך ביום הסטודנט עם הנשק אני הייתי שם גם והצגתי רשיון נשק ותעודת מדריך ירי ונכנסתי בלי בעיה הדבר היחיד שעיקב אותי היה שהשומר קרא לאחראי שלו שבדק לי את הרשיון ואחר כך שהייתי צריך לחכות לחברה שלי שתכנס כי הם עשו שם גם בדיקה גופנית לכל מי שנכנס . דבר שלדעתי יצר קצת פקק מיותר בכניסה אבל בטוח היה מונע משהו בתוך המתחם של יום הסטודנט . 

- סליקאי זהב
- סליקאי זהב
יום הסטודנט בבר אילן
בשבוע שעבר התקיים יום הסטודנט באוניברסיטת בר-אילן. הייתי שם בתפקיד (אבטחת האירוע) המאבטחים של חברת השמירה שאיבטחו את השערים (ראויים לציון אגב) הונחו לאפשר כניסה עם נשק מכל סוג שהוא (כולל נשק ארוך), הדרישות היחידות היו להציג רשיון בר תוקף, תעודה מזהה ורישום מסודר ביומן כניסה עם נשק. והנחיה לא להתערב במקרה של אירוע (גם זה נאמר בצורה מכובדת ויפה).
חייב לציין כי המאבטחים הפגינו רצינות, מקצועיות, אדיבות, הופעה נאותה,התנהגות מבצעית ויחס מעולה וכל זאת על-אף הלחץ בשערים והשעות הרבות .
בבדיקה שלי בסיום האירוע נספרו מעל מאתיים כלי נשק שנכנסו למתחם האירוע (רק משער אחד והיו שלושה כאלו).
חייב לציין כי המאבטחים הפגינו רצינות, מקצועיות, אדיבות, הופעה נאותה,התנהגות מבצעית ויחס מעולה וכל זאת על-אף הלחץ בשערים והשעות הרבות .
בבדיקה שלי בסיום האירוע נספרו מעל מאתיים כלי נשק שנכנסו למתחם האירוע (רק משער אחד והיו שלושה כאלו).
- סליקאי כסף
גישה שונה, בוגרת ומפנימה את המציאות לשם שינוי. אני מניח שיש להוראות הללו משהו לעשות עם האוכלוסייה המגובשת יותר, ברובה, של בר אילן, ולעובדה כי ישנם סטודנטים וסגל שהם תושבי ישובי ספר וקווי עימות שונים (פוליטיקלי קורקט, חובה).
בבקשה, באמת יהיה מיותר להזכיר איזה 2-3 "בוגרים" של המוסד המכובד הזה שביישו אותו ואת כל המדינה ושבאמת, באמת, באמת לא מייצגים את הכלל.
בבקשה, באמת יהיה מיותר להזכיר איזה 2-3 "בוגרים" של המוסד המכובד הזה שביישו אותו ואת כל המדינה ושבאמת, באמת, באמת לא מייצגים את הכלל.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד