שאלה על רכישה וירי מעשי
מעשנים (מלשון מעשי),
היום הייתי במטווח בול בפעם הראשונה. עשיתי ביקור קצר, במהלכו התנסיתי בבול קומנדר. מה אגיד. אני התלהבתי מכלי זה, בלשון המעטה. ייתכן שהוא מהווה פשרה טובה בשבילי בין נוחות בנשיאה (ובהסלקה) לבין נוחות בירי. נהניתי מירי מהיר ומדויק בצורה שלא חלמתי שאגיע אליו לפני חצי שנה.
אני מקווה שכלי זה כן יאפשר לי לעסוק בירי מעשי בעתיד. פז"מ התבחין ממשיך לתקתק, ו"טבלת הייאוש" נראית קצרה.
אז יש לי שאלות:
1. איזה קנה מתאים לירי מעשי עבור כלי זה?
2. האם משרד הפנים מתיר רכישת שני קנים לאותו אקדח?
תודעה על התשומי, חבר'ה.
היום הייתי במטווח בול בפעם הראשונה. עשיתי ביקור קצר, במהלכו התנסיתי בבול קומנדר. מה אגיד. אני התלהבתי מכלי זה, בלשון המעטה. ייתכן שהוא מהווה פשרה טובה בשבילי בין נוחות בנשיאה (ובהסלקה) לבין נוחות בירי. נהניתי מירי מהיר ומדויק בצורה שלא חלמתי שאגיע אליו לפני חצי שנה.
אני מקווה שכלי זה כן יאפשר לי לעסוק בירי מעשי בעתיד. פז"מ התבחין ממשיך לתקתק, ו"טבלת הייאוש" נראית קצרה.
אז יש לי שאלות:
1. איזה קנה מתאים לירי מעשי עבור כלי זה?
2. האם משרד הפנים מתיר רכישת שני קנים לאותו אקדח?
תודעה על התשומי, חבר'ה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
בול קומנדר יכול לאפשר לך להתחרות בירי מעשי בכמה קומפיגורציות:
1. אקדח סטנדרטי עם קנה 4" ללא מפצה סטיה או אופטיקה
2. אקדח MODIFIED עם שלל מפצי סטיה ביניהם קנים עם STREET COMP או V-JET או HYBRID עם או בלי אופטיקה.
דוגמאות לרוב תוכל למצא בבול. עצתי היא, איפה, להתחיל עם אקדח סטנדרטי אבל מצוייד במירב השכלולים המותרים בקטגוריה זו כמו קנה מעובה (BULL BARREL) עבודת הדק, נצרה דו"צ וכו'. בהמשך תוכל לרכוש ערכה נוספת (כן, מותר לרכוש קנה נוסף) שעימה תוכל לעבור לMOD.
חיים פונס ידידי ישמח ליעץ ולכוון אותך.
1. אקדח סטנדרטי עם קנה 4" ללא מפצה סטיה או אופטיקה
2. אקדח MODIFIED עם שלל מפצי סטיה ביניהם קנים עם STREET COMP או V-JET או HYBRID עם או בלי אופטיקה.
דוגמאות לרוב תוכל למצא בבול. עצתי היא, איפה, להתחיל עם אקדח סטנדרטי אבל מצוייד במירב השכלולים המותרים בקטגוריה זו כמו קנה מעובה (BULL BARREL) עבודת הדק, נצרה דו"צ וכו'. בהמשך תוכל לרכוש ערכה נוספת (כן, מותר לרכוש קנה נוסף) שעימה תוכל לעבור לMOD.
חיים פונס ידידי ישמח ליעץ ולכוון אותך.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
זהירות HYBRID
ארנולד,
בהמשך לתשובתו המצוינת של דונדק בירצוני להזהיר כי קנה HYBRID
יכול להיות מסוכן ליורה ללא משקפי מגן, בתכונה זו ניתקלתי גם באקדח שלי
ואקדחים דומים אחרים .
HYBRID הינו פיתרון פופולרי כיום באקדחי MODIFIED תחרותיים
אולם ה- STREET COMP הוא פיתרון עדיף שמשלב נשיאה עם תכונות טובות לתחרותיות.
יניב
בהמשך לתשובתו המצוינת של דונדק בירצוני להזהיר כי קנה HYBRID
יכול להיות מסוכן ליורה ללא משקפי מגן, בתכונה זו ניתקלתי גם באקדח שלי
ואקדחים דומים אחרים .
HYBRID הינו פיתרון פופולרי כיום באקדחי MODIFIED תחרותיים
אולם ה- STREET COMP הוא פיתרון עדיף שמשלב נשיאה עם תכונות טובות לתחרותיות.
יניב
מדריך ירי מעשי,
עבודת הדק זו אומנות,
אומנים עובדים עם 1911 ...
עבודת הדק זו אומנות,
אומנים עובדים עם 1911 ...
Modified
ידידי
אם בתחרות עסקינן, שימו לב שקנה של קומנדר עם מפצה סטיה מובנה (הייבריד או V-Jet) מוריד את מהירות הקליע בערך ב-100 fps ומכאן שעם רוב סוגי התחמושת הנפוצה במשקל קליע של 115 גריין לא ניתן להגיע לפקטור מינימלי של 125 הנדרש בקטגוריה זו ולכן יפסלו בתחרות.
באיילת השחר ביצעתי בדיקות כרונוגרף עם אקדחים שונים ומגוון תחמושות. התוצאות מענינות מאוד (לכל בעלי ההקלר בעיקר.. ונא לא לפתוח אשכול חדש בנושא!)
התוצאות תצורפנה בהקדם.
ביי
אם בתחרות עסקינן, שימו לב שקנה של קומנדר עם מפצה סטיה מובנה (הייבריד או V-Jet) מוריד את מהירות הקליע בערך ב-100 fps ומכאן שעם רוב סוגי התחמושת הנפוצה במשקל קליע של 115 גריין לא ניתן להגיע לפקטור מינימלי של 125 הנדרש בקטגוריה זו ולכן יפסלו בתחרות.
באיילת השחר ביצעתי בדיקות כרונוגרף עם אקדחים שונים ומגוון תחמושות. התוצאות מענינות מאוד (לכל בעלי ההקלר בעיקר.. ונא לא לפתוח אשכול חדש בנושא!)
התוצאות תצורפנה בהקדם.
ביי
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
[quote="ארנולד"]
אם הבעיה היא האחיזה בקת, אין בעיה להתקין מאריך AG למחסניות 17+2,
זכור שזמן החלפת המחסניות אתה נשאר עם שלוש אצבעות על ידית האחיזה... לא יעיל
אם הבעיה היא האחיזה בקת, אין בעיה להתקין מאריך AG למחסניות 17+2,
זכור שזמן החלפת המחסניות אתה נשאר עם שלוש אצבעות על ידית האחיזה... לא יעיל

לדוד |ברוך ה'| צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה:
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
ראיתי בשבת את תוצאות הבדיקה של יונה וגם באליפות הארץ את התוצאות של אבי מור (התוצאות הרשמיות של התחרות).
באליפות כל האקדחים למעט אחד עברו את הבדיקות ללא שום בעיה.
יתכן שיש פער במדידה בין 2 מכשירים שונים או שתנאי האור היו שונים או כל סיבה אחרת. .
כל התחמושת שיורים בארץ היא מקופסאות כך שלא ניתן "לחשוד" ביורה זה או אחר שטען תחמושת חלשה.
אקדחי הMODIFIED גם הם מיצור סידרתי, כך שאם הם לא יגיעו לפקטור - יש כאן בעיה אמיתית.
לגבי תחמושת תע"ש: קשה מאאאאאד להשיג כמו שכולנו יודעים.
זו עם משקל קליע של 124 גריין נדירה אף יותר.
3 פינים שנפלו בכדור אחד: זה כלום. אני מפיל לפעמים גם 10 בכדור אחד( סטרייק)

באליפות כל האקדחים למעט אחד עברו את הבדיקות ללא שום בעיה.
יתכן שיש פער במדידה בין 2 מכשירים שונים או שתנאי האור היו שונים או כל סיבה אחרת. .
כל התחמושת שיורים בארץ היא מקופסאות כך שלא ניתן "לחשוד" ביורה זה או אחר שטען תחמושת חלשה.
אקדחי הMODIFIED גם הם מיצור סידרתי, כך שאם הם לא יגיעו לפקטור - יש כאן בעיה אמיתית.
לגבי תחמושת תע"ש: קשה מאאאאאד להשיג כמו שכולנו יודעים.
זו עם משקל קליע של 124 גריין נדירה אף יותר.
3 פינים שנפלו בכדור אחד: זה כלום. אני מפיל לפעמים גם 10 בכדור אחד( סטרייק)

STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים