מועדונים
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מועדונים
האם כל יורה מעשי שרוצה גם להתחרות חייב להיות שייך למועדון ?
האם ניתן להשתייך ליותר ממועדון אחד ?
במה כרוכה החברות במועדון ? (חובות, עלות ואולי גם זכויות אם יש ?)
תודה
האם ניתן להשתייך ליותר ממועדון אחד ?
במה כרוכה החברות במועדון ? (חובות, עלות ואולי גם זכויות אם יש ?)
תודה
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
כן, יורה ירי מעשי פעיל חייב להיות רשום במועדון.
איגוד הקליעה אינו "מדבר" עם יורים אלא עם רכזי המועדונים.
ההשתיכות כרוכה בראש ובראשונה בעלות כספית. בהרבה מועדונים נהוג להקפיד על הופעות סדירות לאימונים והשתפות בתחרויות. במועדונים מסוימים ישנה פעילות חברתית ענפה
הזכויות שלך הם ליטול חלק בתחרויות, ועוד הטבות מה ברכישת אקדח נוסף - לאחר הוכחת פעילות ענפה + המלצות.
איגוד הקליעה אינו "מדבר" עם יורים אלא עם רכזי המועדונים.
ההשתיכות כרוכה בראש ובראשונה בעלות כספית. בהרבה מועדונים נהוג להקפיד על הופעות סדירות לאימונים והשתפות בתחרויות. במועדונים מסוימים ישנה פעילות חברתית ענפה

הזכויות שלך הם ליטול חלק בתחרויות, ועוד הטבות מה ברכישת אקדח נוסף - לאחר הוכחת פעילות ענפה + המלצות.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
הי,
התאחדות הקליעה מאפשרת להיות חבר/ה בשני מועדונים שונים בתנאי ומדובר במקצועות שונים בלבד (למשל, לא ניתן להיות חבר/ה במקצוע ירי מעשי ב-2 מועדונים, כן תוכל/י להיות חבר במועדון X במקצוע ירי מעשי וחבר במועדון Y במקצוע קליעה אולימפית ברובה אויר).
בברכה,
lior086
התאחדות הקליעה מאפשרת להיות חבר/ה בשני מועדונים שונים בתנאי ומדובר במקצועות שונים בלבד (למשל, לא ניתן להיות חבר/ה במקצוע ירי מעשי ב-2 מועדונים, כן תוכל/י להיות חבר במועדון X במקצוע ירי מעשי וחבר במועדון Y במקצוע קליעה אולימפית ברובה אויר).
בברכה,
lior086
- סליקאי ארד
donduck כתב:" בהרבה מועדונים נהוג להקפיד על הופעות סדירות לאימונים והשתפות בתחרויות. ".
נתחיל בזה שיש לי רשיון ולא עכב ירי מעשי!
עכשיו-
אני מעוניין להתאמן בזמני החופשי ומדי פעם להתחרות בשביל הכיף.
ברשותי תעודת יורה.
באיזה מועדונים אין חובת השתתפות סדירה באימונים כך שניתן להגיע ספורדית בשביל הכיף?
מועדונים אינם מעודדים "חברות של כבוד". רישומו של יורה לאיגוד עולה כסף וכך גם החברות במועדון והתשלום עבור השימוש במטווח. עליך לעשות את החשבון.
אני מקווה שתעודת היורה שלך בתוקף.
מועדונים אינם מעודדים "חברות של כבוד". רישומו של יורה לאיגוד עולה כסף וכך גם החברות במועדון והתשלום עבור השימוש במטווח. עליך לעשות את החשבון.
אני מקווה שתעודת היורה שלך בתוקף.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד