הקפצת הדק
הקפצת הדק
בהמשך לקורס ירי מעשי שאני עובר כרגע ב"קרב" בירושלים עולה לי הבעיה הבאה ואשמח את עזרת החכמים והמנוסים שבענף:
אתמול תרגלנו שליפה-דריכה וירי, כלומר ממצב 3, לשלוף, לדרוך ולשחרר כדור. התנועה שלי חלקה למדי (אני יורה WEAVER STYLE) אבל הבעיה שלי היא תמיד בסוף עם משיכת הדק חזקה מדי. תמיד באטרף של התנועה והרצון לשחרר כדור כמה שיותר מהר וכמה שיותר חד ו'חיילי' בסוף אני שוכח את השבריר שניה הזה של סחיטת הדק רגועה וחלקה ובסוף הפגיעות שלי יוצאות מפוזרות ולא לעניין.
אני ממשיל את זה לרכב ואני מרגיש תקוע בניוטרל כבר כמה זמן, היות ובעיה זו קיימת אמלי כבר תקופה מסויימת ואני מרגיש שהיא מונעת ממני להתקדם, כי בסה"כ יש לי קליטה מהירה ואני יודע שאני יכול להיות קלעי טוב!
עזרה בבקשה

אתמול תרגלנו שליפה-דריכה וירי, כלומר ממצב 3, לשלוף, לדרוך ולשחרר כדור. התנועה שלי חלקה למדי (אני יורה WEAVER STYLE) אבל הבעיה שלי היא תמיד בסוף עם משיכת הדק חזקה מדי. תמיד באטרף של התנועה והרצון לשחרר כדור כמה שיותר מהר וכמה שיותר חד ו'חיילי' בסוף אני שוכח את השבריר שניה הזה של סחיטת הדק רגועה וחלקה ובסוף הפגיעות שלי יוצאות מפוזרות ולא לעניין.
אני ממשיל את זה לרכב ואני מרגיש תקוע בניוטרל כבר כמה זמן, היות ובעיה זו קיימת אמלי כבר תקופה מסויימת ואני מרגיש שהיא מונעת ממני להתקדם, כי בסה"כ יש לי קליטה מהירה ואני יודע שאני יכול להיות קלעי טוב!
עזרה בבקשה

This town ain't big enough for the both of us
ìîøåú äòåáãä ùàðé ìà åúé÷ éåúø îãé áéøé îòùé àðé çåùá ùàðé éåãò àú äôúøåï.
àðé ñåáì îàåúä äáòééä ÷ùä àðé "îîäø". àðé äàáðúé ùòí àðé àúøâì áöåøä"àéëåúéú" ìäåøê "æîï" äîäéøåú úâéò.
ðçæåø ìòåìí äøëá. òí àúä ìåîã ðäéâä çãù, åàúà ìà îáéï åìà îðåùä áùéìåá äàéìåëéí, úäéä ìê áòééä.
àáì àçøé "æîï" ùì ðäéâä àéëåúéú (äàáøú äàéìåëéí àéèéú) àúä ëáø ìà çåùá òì æä.
æä äéà ø÷ ãòúé, åëîå ù÷èáúé àðé ìà éåøä åúé÷ åáèç ùìà îãøéê éøé.
ëùä àúà éåøä îäéø æä îøùéí.
àáì äøòéåï äåà ìéôâåò...
òùéúé îñôé÷ ôãéçåú áàìéôåú äòøõ áùáéì ìäáéï àú æä èåá
àðé ñåáì îàåúä äáòééä ÷ùä àðé "îîäø". àðé äàáðúé ùòí àðé àúøâì áöåøä"àéëåúéú" ìäåøê "æîï" äîäéøåú úâéò.
ðçæåø ìòåìí äøëá. òí àúä ìåîã ðäéâä çãù, åàúà ìà îáéï åìà îðåùä áùéìåá äàéìåëéí, úäéä ìê áòééä.
àáì àçøé "æîï" ùì ðäéâä àéëåúéú (äàáøú äàéìåëéí àéèéú) àúä ëáø ìà çåùá òì æä.
æä äéà ø÷ ãòúé, åëîå ù÷èáúé àðé ìà éåøä åúé÷ åáèç ùìà îãøéê éøé.

ëùä àúà éåøä îäéø æä îøùéí.
àáì äøòéåï äåà ìéôâåò...
òùéúé îñôé÷ ôãéçåú áàìéôåú äòøõ áùáéì ìäáéï àú æä èåá

Hindy rusy pchay pchay!!!
שלום יאיר,
קודם כל, ברוך הבא למשפחת היורים. אני מקווה שתהנה מהקורס.
ולפני שאני אמשיך, למה אתה יורה WEAVER????? מדוע שלא פשוט תעמוד מול המטרות בעמידה נינוחה, וכך ייצא לך לאמץ פחות שרירים...
אבל בו ניגש ישר לעניין - מהירות.
בתור יורה מתחיל (אתה עדיין בקורס), הרצון שלך למהירות לדעתי, הוא מוקדם מידי. רצוי קודם לשלוט בטכניקה, ורק אח"כ לנסות ולהגביר את הקצב. המהירות גם קשורה המון לביטחון שלך כיורה. ככל שהביטחון שלך בתנועות ובשליפה יהיה גבוה יותר, כך תרגיש שגם המהירות שלך תעלה, ותוכל להרשות לעצמך את הקצב הזה.
אל תדאג, קצת סבלנות והכל מגיע...
יעל.
קודם כל, ברוך הבא למשפחת היורים. אני מקווה שתהנה מהקורס.

ולפני שאני אמשיך, למה אתה יורה WEAVER????? מדוע שלא פשוט תעמוד מול המטרות בעמידה נינוחה, וכך ייצא לך לאמץ פחות שרירים...

אבל בו ניגש ישר לעניין - מהירות.
בתור יורה מתחיל (אתה עדיין בקורס), הרצון שלך למהירות לדעתי, הוא מוקדם מידי. רצוי קודם לשלוט בטכניקה, ורק אח"כ לנסות ולהגביר את הקצב. המהירות גם קשורה המון לביטחון שלך כיורה. ככל שהביטחון שלך בתנועות ובשליפה יהיה גבוה יותר, כך תרגיש שגם המהירות שלך תעלה, ותוכל להרשות לעצמך את הקצב הזה.
אל תדאג, קצת סבלנות והכל מגיע...

יעל.
יאיר,
ללא קשר לירי המעשי, אלא קשור לירי בכלל.
חשוב מאוד שלא להקדים את העגלה לסוסים, ולא לנסות לירות מהר יותר מהיכולת האמיתית שלך באותו רגע נתון.
כיצד תדע מהי מהירות נכונה ? כאשר אתה מצליח לבצע ירי, מהר ומדוייק אל האיזור במטרה אליו אתה מכוון את הנשק.
לעיתים, הרצון "להלחם" בפאקט, גורר תוצאות טובות פחות מהרצוי מבחינת חירור המטרה.
כפי שהמליצה יעל, חשוב לתרגל את עבודת השליפה, והמלצתי - במצב "יבש", אשר יחסוך לך תחמושת מחד, ויגרור לימוד וזיכרון שרירים, כך שבתרגול מתמשך, הידיים יגיעו מעצמן
(כמעט
) אל קו הכוונות / ראייה.
נסיון לשלב בין ירי "חיילי" כהגדרתך, איננו נכון לירי המעשי. בירי המעשי, אתה נמדד בפגיעות באזורים מסויימים של המטרה (נכון, גם בירי ה"צבאי" אבל יש הבדל) ובמהירות הביצוע, המייצרים עבורך את הניקוד. ירי "לחימתי" המיועד לייצר אש מהירה, מחוייב להיות מהיר ומדוייק, לא תמיד ברמת הדיוק של הירי המעשי, אלא פגיעה כללית במטרה. (שוב, ישנם חריגים, שלא נכנס אליהם כעת)
חשוב לעבוד נכון על ידי תרגול שליפה נכונה, דריכה, הגעה למצב כוונת/עין, ולעבוד נכון על סחיטת ההדק.
אם אינך בטוח בעבודתך כרגע, בקש מהמדריך לתרגל שנית. אני מאמין שיעזור לך ברצון
בהצלחה
נועם.
ללא קשר לירי המעשי, אלא קשור לירי בכלל.
חשוב מאוד שלא להקדים את העגלה לסוסים, ולא לנסות לירות מהר יותר מהיכולת האמיתית שלך באותו רגע נתון.
כיצד תדע מהי מהירות נכונה ? כאשר אתה מצליח לבצע ירי, מהר ומדוייק אל האיזור במטרה אליו אתה מכוון את הנשק.
לעיתים, הרצון "להלחם" בפאקט, גורר תוצאות טובות פחות מהרצוי מבחינת חירור המטרה.
כפי שהמליצה יעל, חשוב לתרגל את עבודת השליפה, והמלצתי - במצב "יבש", אשר יחסוך לך תחמושת מחד, ויגרור לימוד וזיכרון שרירים, כך שבתרגול מתמשך, הידיים יגיעו מעצמן
(כמעט

נסיון לשלב בין ירי "חיילי" כהגדרתך, איננו נכון לירי המעשי. בירי המעשי, אתה נמדד בפגיעות באזורים מסויימים של המטרה (נכון, גם בירי ה"צבאי" אבל יש הבדל) ובמהירות הביצוע, המייצרים עבורך את הניקוד. ירי "לחימתי" המיועד לייצר אש מהירה, מחוייב להיות מהיר ומדוייק, לא תמיד ברמת הדיוק של הירי המעשי, אלא פגיעה כללית במטרה. (שוב, ישנם חריגים, שלא נכנס אליהם כעת)
חשוב לעבוד נכון על ידי תרגול שליפה נכונה, דריכה, הגעה למצב כוונת/עין, ולעבוד נכון על סחיטת ההדק.
אם אינך בטוח בעבודתך כרגע, בקש מהמדריך לתרגל שנית. אני מאמין שיעזור לך ברצון

בהצלחה

נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
גוס,
לשאלתך, התשובה היא "כן ולא" כמו בסאטירה על שמעון פרס.
תרגול שליפה מנרתיק "בררה" עשוי להביאך לתוצאות טובות, תרגול שליפה מנרתיק איכותי יגרור הורדה במשך הזמן הדרוש לביצוע ונרתיק ייעודי לירי מעשי, מקתין בהרבה את משך הזמן.
בנוסף לתרגול, חשובה גם הטכניקה, האמונה על דריכת הנשק או הבאתו לקו עין/כוונות/מטרה.
לשאלתך, התשובה היא "כן ולא" כמו בסאטירה על שמעון פרס.
תרגול שליפה מנרתיק "בררה" עשוי להביאך לתוצאות טובות, תרגול שליפה מנרתיק איכותי יגרור הורדה במשך הזמן הדרוש לביצוע ונרתיק ייעודי לירי מעשי, מקתין בהרבה את משך הזמן.
בנוסף לתרגול, חשובה גם הטכניקה, האמונה על דריכת הנשק או הבאתו לקו עין/כוונות/מטרה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
אם אתה יורה עם אקדח עם מהלך הדק ארוך דוגמת אקדחי DA למיניהם שהמהלך ארוך גם במצב SA, הבעיה מתחילה כאן.
ככל שמהלך ההדק ארוך יותר כך האצבע זזה יותר וכך גדל הסיכוי שלך להסיט את האקדח מקו המכוון. גם חידוש הקשר בכלים האלו דורש מהלך ארוך.
אחיזה חזקה מידי ביד החזקה משפיעה על אצבע ההדק אשר מפסיקה לתפקד באופן עמצאי למרות שאתה חושב שכך היא עושה.
שליפה מהירה מידי (כן, יש דבר כזה) היא לא תמיד היעילה ביותר. עליך לוסת את מהירות השליפה ע"מ למנוע OVER SHOOT של האקדח אל מעבר לקו הירי. להחזיר אותו לוקח זמן.
שליפה בגריפה כן או לא? שיטה מהירה מאד, לא לכולם.
אלו רק עצות כלליות כי אני לא רואה מה אתה עושה ואיזה ציוד יש לך.
זמן סביר ליורה מתחיל לכדור ראשון ממצב 3 - 1.5-1.8 שניות.
התאמן יבש על PRESENTATIONS זה עוזר מאד.
ככל שמהלך ההדק ארוך יותר כך האצבע זזה יותר וכך גדל הסיכוי שלך להסיט את האקדח מקו המכוון. גם חידוש הקשר בכלים האלו דורש מהלך ארוך.
אחיזה חזקה מידי ביד החזקה משפיעה על אצבע ההדק אשר מפסיקה לתפקד באופן עמצאי למרות שאתה חושב שכך היא עושה.
שליפה מהירה מידי (כן, יש דבר כזה) היא לא תמיד היעילה ביותר. עליך לוסת את מהירות השליפה ע"מ למנוע OVER SHOOT של האקדח אל מעבר לקו הירי. להחזיר אותו לוקח זמן.
שליפה בגריפה כן או לא? שיטה מהירה מאד, לא לכולם.
אלו רק עצות כלליות כי אני לא רואה מה אתה עושה ואיזה ציוד יש לך.
זמן סביר ליורה מתחיל לכדור ראשון ממצב 3 - 1.5-1.8 שניות.
התאמן יבש על PRESENTATIONS זה עוזר מאד.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
כל קודמי צודקים ודבריהם בגדר "עצת חכמים", העצה בדבר האחיזה החזקה עשויה להתגלות כמועילה במיוחד (מנסיון).
קיבלתי היום מחנן באימון תזכורת מרעננת לצורך לשמור על קצב ירי סובייקטיבי טוב, לא למהר ולירות במהירות שיורה אחר יורה לידי (מהר), תנסה להזיז את מרכז הכובד ממהירות לטובת דיוק, להציב לעצמך מטרה לירות רק A על חשבון המהירות, המהירות תגיע.
קיבלתי היום מחנן באימון תזכורת מרעננת לצורך לשמור על קצב ירי סובייקטיבי טוב, לא למהר ולירות במהירות שיורה אחר יורה לידי (מהר), תנסה להזיז את מרכז הכובד ממהירות לטובת דיוק, להציב לעצמך מטרה לירות רק A על חשבון המהירות, המהירות תגיע.
יעל,
תנוחת ה-WEAVER הרבה יותר נוחה לי מההייסולס, כנראה שזה הרגל עוד מהצבא של הפניית גוף ב-30 מעלות כלפי היריב, מה שגם מקטין את רוחב הגוף של היורה אל מול האויב ובכך מקטין את הסיכוי להפגע.
דוןדאק,
תוכל לפרט קצת יותר לעומק לגבי אחיזה חזקה מדי? לא הבנתי אותך בקטע הזה
תנוחת ה-WEAVER הרבה יותר נוחה לי מההייסולס, כנראה שזה הרגל עוד מהצבא של הפניית גוף ב-30 מעלות כלפי היריב, מה שגם מקטין את רוחב הגוף של היורה אל מול האויב ובכך מקטין את הסיכוי להפגע.
דוןדאק,
תוכל לפרט קצת יותר לעומק לגבי אחיזה חזקה מדי? לא הבנתי אותך בקטע הזה
This town ain't big enough for the both of us
יאיר, אתה מתכוון לאיזוסקיילס ?
אל"מ, שליפה יכולה להתבצע ע"י העלאת היד מעל האקדח, ירידת היד עליו תוך אחיזה ושליפתו.
על מנת לקצר את זמן השליפה של האקדח, חותכים החוצה את תנועת היד אל מעל האקדח, היד נעה ישירות ממקומה הטבעי תוך גריפת ידית האחיזה של האקדח מלמטה בתנועה אחידה רצופה להצבעת האקדח על המטרה ורכישת הכוונות.
שיטה זו מקצרת באופן ניכר את זמן השליפה (אך מאריכה מאוד את זמן האימון
) לי לקח זמן לא מבוטל להתרגל לטכניקה הזו.
צריך גם נרתיק מתאים, מנרתיק פנימי קשה וכמעט בלתי אפשרי לבצע גריפה.
אל"מ, שליפה יכולה להתבצע ע"י העלאת היד מעל האקדח, ירידת היד עליו תוך אחיזה ושליפתו.
על מנת לקצר את זמן השליפה של האקדח, חותכים החוצה את תנועת היד אל מעל האקדח, היד נעה ישירות ממקומה הטבעי תוך גריפת ידית האחיזה של האקדח מלמטה בתנועה אחידה רצופה להצבעת האקדח על המטרה ורכישת הכוונות.
שיטה זו מקצרת באופן ניכר את זמן השליפה (אך מאריכה מאוד את זמן האימון

צריך גם נרתיק מתאים, מנרתיק פנימי קשה וכמעט בלתי אפשרי לבצע גריפה.
תודה.
האמת שתיארתי לעצמי שבזה מדובר אך הדבר נראה לי פשוט מדי והייתי בטוח
שיש משהו עמוק יותר מאחרי הגדרה זו...
ניסיתי להיזכר איך אני שולף והגעתי למסקנה שאין לי דרך אחת... תלוי היכן ידיי באותו רגע,
האם האקדח מוסלק, האם הנרתיק חיצוני או פנימי וכו'...
האם יש חשיבות לדרך שליפה בה אנו מתורגלים ? או שאם הכניסה למצב מספיק מהירה
לא חשובה הדרך אלא התוצאה הסופית ? (זאת דעתי בכל אופן ...)
האמת שתיארתי לעצמי שבזה מדובר אך הדבר נראה לי פשוט מדי והייתי בטוח
שיש משהו עמוק יותר מאחרי הגדרה זו...
ניסיתי להיזכר איך אני שולף והגעתי למסקנה שאין לי דרך אחת... תלוי היכן ידיי באותו רגע,
האם האקדח מוסלק, האם הנרתיק חיצוני או פנימי וכו'...
האם יש חשיבות לדרך שליפה בה אנו מתורגלים ? או שאם הכניסה למצב מספיק מהירה
לא חשובה הדרך אלא התוצאה הסופית ? (זאת דעתי בכל אופן ...)
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
מהירות
יאיר שלום,
עצות כפי שאתה רואה יש לרוב וכולן נכונות, דבר חשוב נוסף הוא לשמור על ראש פתוח
די בביקור אחד בתחרות ירי מעשי כדי להבין כי יש הבדל גדול לירי שאתה מכיר לזה שנלמד
בקורס.
עצתי לך היא לא למהר בירי, לא להכות על ההדק ירי איטי ומדויק, לא לפחד משינוי של עמידה אחיזה וירי שינוי זה לרוב דבר טוב והמהירות בוא תבוא.
חשוב ליזכור כי השיקולים בירי מעשי שונים מירי מבצעי !
אל דאגה אתה בכיוון הנכון .
יניב
עצות כפי שאתה רואה יש לרוב וכולן נכונות, דבר חשוב נוסף הוא לשמור על ראש פתוח
די בביקור אחד בתחרות ירי מעשי כדי להבין כי יש הבדל גדול לירי שאתה מכיר לזה שנלמד
בקורס.
עצתי לך היא לא למהר בירי, לא להכות על ההדק ירי איטי ומדויק, לא לפחד משינוי של עמידה אחיזה וירי שינוי זה לרוב דבר טוב והמהירות בוא תבוא.
חשוב ליזכור כי השיקולים בירי מעשי שונים מירי מבצעי !
אל דאגה אתה בכיוון הנכון .
יניב

מדריך ירי מעשי,
עבודת הדק זו אומנות,
אומנים עובדים עם 1911 ...
עבודת הדק זו אומנות,
אומנים עובדים עם 1911 ...
אהלן יאיר
כל קודמי נתנו לך עצות טובות ונכונות מאוד אנסה להיות יותר מעשי ולשים לך דגשים לתחילת הדרך ומה קודם למה מפני שבירי יש הרבה משתנים מספיק שתשכח את אחד המשתנים וכבר
הירי לא יהיה איכותי
ירי נכון מורכב משלושה מרכיבים עיקריים אחיזה,תמונת כוונות,וסחיטה של ההדק
אחיזה-חייב להיות לחץ שווה על האקדח היד התומכת מפעילה יותר כוח כדי לשחרר את היד האוחזת ממתח מיותר בעיקר על שריר האצבע וכך תמנע את "האצבע הקפואה" או את הפלינצ'
תמונת כוונות-העין לא יכולה לעשות מיקוד על המטרה ועל הכונות בו זמנית לכן תתמקד על הכוונות
תראה את הכוונות ברור מטרה מטושטש
סחיטה- אתה חייב לסחוט את ההדק מבלי לחכות לירי (ממש כמו פליטת כדור זאת הסיבה שבפליטה פוגעים לצערי)מפני שאם תיצפה לירי סביר להניח שתבצע פלינצ' ואם הכדור יפתיע לא תעשה.
תרגולת טובה לנושא קח אקדח תופי הכנס כדור אחד לתוף סובב את התוף ותירה כל פעם שהאקדח לא ירה אתה תוכל ליראות את הפלינצ' שאתה עושה נקודות להדגשה הכול בליווי מדריך מוסמך במטווח מאושר
תרגילים
1 תרגול יבש של סחיטת ההדק להתמקד על הכוונת ולוודא שבעת הסחיטה הכוונת לא ירדה
2.תרגול רטוב של תרגיל מספר אחד למנוע פלינצ' אפשר לסמן את תחתית המטרה כבן ערובה
או NO SHOOT בכל פעם שתבצע פלינצ' תפגע בבן הערובה דבר לא רצוי כמובן
3.לבצע לאחר למידת המיומנות שליפה בהילוך איטי על תרגיל מספר 2 ללא NO SOOT
ולאחר מכן עם NO SHOOT
4 .ביצוע ירי לטווחים קצרים בינוניים וארוכים כאשר בכל טווח תיראה את המקבץ ככול שהטווח גדול יש משמעות לסחיטה ואחיזה ותמונת כוונות יותר איכותית
5 כל ביצוע של שליפה וירי בקר את עצמך איזה גורם דומיננטי גרם לטעות ועבוד על גורם זה בלבד
6. אל תיתן ליצר התחרותיות (מהירות)להוציא אותך מהעיניין המרכזי איכות ביצוע
7. זכור ירי מתבצע במהירות הטבעית המוגדרת המהירות שבה אתה רואה את תמונת הכוונות
מהר יותר או לאט יותר יתנו לך את אותה תוצאה ללא תמונת כוונות לא תפגע לאט בצורה מוגזמת
תבצע פלינצ' עקב הלחץ המתמשך.
8 והכי חשוב ידידי תהנה מהקורס תהנה מהלמידה למה למהר כולנו נחכה לך ונתמוך בך
יאללה תראות
חנן
כל קודמי נתנו לך עצות טובות ונכונות מאוד אנסה להיות יותר מעשי ולשים לך דגשים לתחילת הדרך ומה קודם למה מפני שבירי יש הרבה משתנים מספיק שתשכח את אחד המשתנים וכבר
הירי לא יהיה איכותי
ירי נכון מורכב משלושה מרכיבים עיקריים אחיזה,תמונת כוונות,וסחיטה של ההדק
אחיזה-חייב להיות לחץ שווה על האקדח היד התומכת מפעילה יותר כוח כדי לשחרר את היד האוחזת ממתח מיותר בעיקר על שריר האצבע וכך תמנע את "האצבע הקפואה" או את הפלינצ'
תמונת כוונות-העין לא יכולה לעשות מיקוד על המטרה ועל הכונות בו זמנית לכן תתמקד על הכוונות
תראה את הכוונות ברור מטרה מטושטש
סחיטה- אתה חייב לסחוט את ההדק מבלי לחכות לירי (ממש כמו פליטת כדור זאת הסיבה שבפליטה פוגעים לצערי)מפני שאם תיצפה לירי סביר להניח שתבצע פלינצ' ואם הכדור יפתיע לא תעשה.
תרגולת טובה לנושא קח אקדח תופי הכנס כדור אחד לתוף סובב את התוף ותירה כל פעם שהאקדח לא ירה אתה תוכל ליראות את הפלינצ' שאתה עושה נקודות להדגשה הכול בליווי מדריך מוסמך במטווח מאושר
תרגילים
1 תרגול יבש של סחיטת ההדק להתמקד על הכוונת ולוודא שבעת הסחיטה הכוונת לא ירדה
2.תרגול רטוב של תרגיל מספר אחד למנוע פלינצ' אפשר לסמן את תחתית המטרה כבן ערובה
או NO SHOOT בכל פעם שתבצע פלינצ' תפגע בבן הערובה דבר לא רצוי כמובן
3.לבצע לאחר למידת המיומנות שליפה בהילוך איטי על תרגיל מספר 2 ללא NO SOOT
ולאחר מכן עם NO SHOOT
4 .ביצוע ירי לטווחים קצרים בינוניים וארוכים כאשר בכל טווח תיראה את המקבץ ככול שהטווח גדול יש משמעות לסחיטה ואחיזה ותמונת כוונות יותר איכותית
5 כל ביצוע של שליפה וירי בקר את עצמך איזה גורם דומיננטי גרם לטעות ועבוד על גורם זה בלבד
6. אל תיתן ליצר התחרותיות (מהירות)להוציא אותך מהעיניין המרכזי איכות ביצוע
7. זכור ירי מתבצע במהירות הטבעית המוגדרת המהירות שבה אתה רואה את תמונת הכוונות
מהר יותר או לאט יותר יתנו לך את אותה תוצאה ללא תמונת כוונות לא תפגע לאט בצורה מוגזמת
תבצע פלינצ' עקב הלחץ המתמשך.
8 והכי חשוב ידידי תהנה מהקורס תהנה מהלמידה למה למהר כולנו נחכה לך ונתמוך בך
יאללה תראות
חנן
- מדריך ירי מעשי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד