flight simulator 2002
הסטיק אינו מפעיל את ה"RUDDER" בשום מטוס.
במטוס עם כנף קבועה ה"סטיק"שולט על המאזנות והגה הגובה הדוושות שולטות על הגה הכיוון - "RUDDER".
אם תטוס במצב וירטואלי של AUTOCOORDINATION תתקבל תנועה של הגה הכיוון ביחס נכון לתנועת המאזנות.
במטוסים עם כנף מסתובבת (מסוקים) המצב שונה לחלוטין.
במטוס עם כנף קבועה ה"סטיק"שולט על המאזנות והגה הגובה הדוושות שולטות על הגה הכיוון - "RUDDER".
אם תטוס במצב וירטואלי של AUTOCOORDINATION תתקבל תנועה של הגה הכיוון ביחס נכון לתנועת המאזנות.
במטוסים עם כנף מסתובבת (מסוקים) המצב שונה לחלוטין.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אני מתכוון
התכוונתי שבסטיק משחק שיש לי יש אפשרות לסיבוב צירי של הסטיק וזה הראדר
Be carefull what you are wishing for
Donduck
Donduck זה נכון לגבי מטוסים, אבל בסימולטור העניים שבנינו שאין להם דוושות מפעילים את ה RUDDER על ידי סיבוב הסטיק.
כלומר יש לסטיק 3 צירים: הגה גובה, מאזנות, וסיבסוב,
את הסיבסוב מפעילים על ידי סיבוב הסטיק על צירו. (דורש קצת גמישות במפרק היד).
כלומר יש לסטיק 3 צירים: הגה גובה, מאזנות, וסיבסוב,
את הסיבסוב מפעילים על ידי סיבוב הסטיק על צירו. (דורש קצת גמישות במפרק היד).
אם יש היענות כל כך גבוה ל-Flight Simulator ואני מקווה שמדובר גם בגירסת ה-PRO, אולי ניתן ללכת שלב נוסף קדימה לדבר האמיתי.
אם יש קבוצת מתעניינים רצינית שמוכנים להשקיע זמן והרבה כסף - אני מוכן לנסות ולארגן קורס טיס על מטוס קל (צסנה 152 או דומה) באיזור המרכז.
כמובן שככל שתיהיה קבוצת מתעניינים גדולה יותר כך ניתן יהיה לקבל תנאים טובים יותר (מחיר, תשלומים).
רק לסמר את האוזן -
עלות קורס כ-25,000 ש"ח.
עלות שעת טיסה כ-150$.
אם יש קבוצת מתעניינים רצינית שמוכנים להשקיע זמן והרבה כסף - אני מוכן לנסות ולארגן קורס טיס על מטוס קל (צסנה 152 או דומה) באיזור המרכז.
כמובן שככל שתיהיה קבוצת מתעניינים גדולה יותר כך ניתן יהיה לקבל תנאים טובים יותר (מחיר, תשלומים).
רק לסמר את האוזן -
עלות קורס כ-25,000 ש"ח.
עלות שעת טיסה כ-150$.
Buzy
Failure is the opportunity to begin again more intelligently
(Henry Ford)
Failure is the opportunity to begin again more intelligently
(Henry Ford)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד