כוונות מתכווננות בבול
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כוונות מתכווננות בבול
לי יש בול רגיל, וחברי מתכוון לרכוש גם בול, הציעו לו להוסיף כוונות מתכווננות, האם זה כדאי?
היתרון שיש לכוונות מתכווננות הוא האפשרות לאפס את האקדח בקלות ולהתאים את הנפ"ם לסוג התחמושת אותה אתה יורה בזמן נתון והן לטווחים שמעל 25מ'.
כל השאר רק חסרונות.
1, היא יכולה לצאת מאיפוס עקב שחרור הברגים בעקבות ירי או סתם טעות,
2. גדולה יותר ומגושמת, לרוב מחייבת גם את החלפת הלהב אלא עם מותקנת במצב נמוך דבר שמחייב שינוי בצינה - עלות עבודה.
3. בנשיאה יום יומית עלולה להיתפס בבגדים ולגרום נזק - אפילו ה"מעוגלות". אין לה יתרון בטווחים של ירי הגנתי.
4. קורעת את הידיים בדריכה מהירה אם אתה נושא אקדח במצב 3
5. יקרה יותר מכוונת קבועה.
עכשיו תחליט לבד
כל השאר רק חסרונות.
1, היא יכולה לצאת מאיפוס עקב שחרור הברגים בעקבות ירי או סתם טעות,
2. גדולה יותר ומגושמת, לרוב מחייבת גם את החלפת הלהב אלא עם מותקנת במצב נמוך דבר שמחייב שינוי בצינה - עלות עבודה.
3. בנשיאה יום יומית עלולה להיתפס בבגדים ולגרום נזק - אפילו ה"מעוגלות". אין לה יתרון בטווחים של ירי הגנתי.
4. קורעת את הידיים בדריכה מהירה אם אתה נושא אקדח במצב 3
5. יקרה יותר מכוונת קבועה.
עכשיו תחליט לבד

STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
זנב?
לברווז
בסקירה האחרונה במקלחת, לא מצאתי זנב
אולי זנב סנונית?
יונה
בסקירה האחרונה במקלחת, לא מצאתי זנב

אולי זנב סנונית?

יונה

"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
Query שלום,
בהמשך לדבריו של dunduck ידידי היקר, הייתי רוצה להוסיף ולומר שהיה והחלטת להתקין כוונת מתכווננת באקדח הבול M-5 שלך, יש צורך לבצע את הפעולות הבאות:
1) כרסום המחלק בצידו האחורי, על מנת ש"זנב הסנונית" (Dovetail) יתאים לכוונת החדשה.
2) הסרת ציפוי הכרום או ההשחרה,
3) השחרה / ציפוי כרום מחדש.
עלי להדגיש כי לא תוכל להשיב את המצב לקדמותו מאחר וה - Dovetail לא יתאים לכוונת הרגילה.
בהמשך לדבריו של dunduck ידידי היקר, הייתי רוצה להוסיף ולומר שהיה והחלטת להתקין כוונת מתכווננת באקדח הבול M-5 שלך, יש צורך לבצע את הפעולות הבאות:
1) כרסום המחלק בצידו האחורי, על מנת ש"זנב הסנונית" (Dovetail) יתאים לכוונת החדשה.
2) הסרת ציפוי הכרום או ההשחרה,
3) השחרה / ציפוי כרום מחדש.
עלי להדגיש כי לא תוכל להשיב את המצב לקדמותו מאחר וה - Dovetail לא יתאים לכוונת הרגילה.
בברכה,
חיים פונס,
מנהל שיווק
בול מטווחים
חיים פונס,
מנהל שיווק
בול מטווחים
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד