אקדח הלם
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
GUSS ,
ישנה אפשרות אחרת - תאכל סחוג, עריסה, רוטב פלפלים של סגל, חרדל, שום, בצל ועמבה, תוסיף ליר וחצי מי סודה, תקפוץ במקום 10 פעמים, והנה לך משגר גז קטלני לא פחות.

ישנה אפשרות אחרת - תאכל סחוג, עריסה, רוטב פלפלים של סגל, חרדל, שום, בצל ועמבה, תוסיף ליר וחצי מי סודה, תקפוץ במקום 10 פעמים, והנה לך משגר גז קטלני לא פחות.

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אביזרי ה"גז מדמיע" הנמכרים בארץ לכל דיכפין ללא שום בקרה מבוססים כולם, ללא כל קשר לצורת המיכל, על PEPER SPRAY . זה רחוק מאד מגז מדמיע אמיתי (CS) שכמותו אנו רואים בשימוש משטרתי או צבאי. החומר הזה אסור למכירה חופשית בארץ.
לגבי ההשפעות שיש לספרי בפלפל, ובכן, יש הרבה שזה לא משפיע עליהם כלל.
לגבי ההשפעות שיש לספרי בפלפל, ובכן, יש הרבה שזה לא משפיע עליהם כלל.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
כל חומר (שהוא בד"כ לא בצורת גז,אלא תרסיס של נוזל) שגורם לגירוי חזק בעור ועיניים הוא גז מדמיע אמיתי.
למיטב ידיעתי ניתן לרכוש בארץ תרסיסים המכילים SC,CN, תמצית של פלפל או תערובת שלהם בלי שום בעיה.
SC נקי לא מתאים כ"כ להגנה עצמית כי שיכורים/נרקומנים בהשפעת סם וכלבים לא רגישים אליו...
למיטב ידיעתי ניתן לרכוש בארץ תרסיסים המכילים SC,CN, תמצית של פלפל או תערובת שלהם בלי שום בעיה.
SC נקי לא מתאים כ"כ להגנה עצמית כי שיכורים/נרקומנים בהשפעת סם וכלבים לא רגישים אליו...
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
שוקר הוא מוצר מצויין (בעיקר אם אתה מתפרנס מיצורו או מכירתו).
גז מדמיע (רק פלפל) הוא מוצר שמיועד להגנה עצמית והיום התרסיסים נוחים לתפעול ופחות מסכנים את המשתמש (לא מועף סילון גז שמושפע מרוח אלא קצף או נוזל שיפגע רק בתוקף).
ונחזור לשוקר.
השוקר נהדר כמכשיר מרתיע (עושה רעש ואור מפחיד) אך יעילותו כנגד תוקף / נרקומן / שיכור - מזערית.
גז מדמיע (רק פלפל) הוא מוצר שמיועד להגנה עצמית והיום התרסיסים נוחים לתפעול ופחות מסכנים את המשתמש (לא מועף סילון גז שמושפע מרוח אלא קצף או נוזל שיפגע רק בתוקף).
ונחזור לשוקר.
השוקר נהדר כמכשיר מרתיע (עושה רעש ואור מפחיד) אך יעילותו כנגד תוקף / נרקומן / שיכור - מזערית.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
נסיון אישי
לאישתי יש שוקר (בגודל קופסת סיגריות) וגם גז מדמיע על בסיס פלפל
ניסיתי את שניהם על עצמי (פסיכי אמיתי)
ולהלן התוצאות:
השוקר יעיל מאד אם הכוונה היא רק לעצבן את התוקף
הוא לא נותן שום אפקט של שיתוק אפילו לא ממש כואב סתם מעצבן
להצמיד לצוואר ולהפעיל 30 שניות לא ניסיתי אבל מצד שני קשה לי להאמין שיממצא תוקף אדיב שיחכה כל כך הרבה זמן עד שהשוקר ישפיע.
בקיצור לא.
גז הפלפל גורם לצריבה בעיניים ובהחלט משתק אם מצליחים לרסס היישר לעיני התוקף (וזאת הבעיה הגדולה)
הוא גם נותן טווח יעילות גדול יותר כפי שכבר הוזכר
וע"כ לענ"ד הוא העדיף מבין השניים
אני זוכר חוויית גז מדמיע אמיתי מרימון צהלי שהיה אפקטיבי הרבה יותר (כל הפנים צורבות ויש חשק עז להקיא את הנשמה)
חבל שלא נמכרים תרססי גז כאלה
** השורה האחרונה נמחקה ע"י הנהלת האתר**
ניסיתי את שניהם על עצמי (פסיכי אמיתי)
ולהלן התוצאות:
השוקר יעיל מאד אם הכוונה היא רק לעצבן את התוקף
הוא לא נותן שום אפקט של שיתוק אפילו לא ממש כואב סתם מעצבן
להצמיד לצוואר ולהפעיל 30 שניות לא ניסיתי אבל מצד שני קשה לי להאמין שיממצא תוקף אדיב שיחכה כל כך הרבה זמן עד שהשוקר ישפיע.
בקיצור לא.
גז הפלפל גורם לצריבה בעיניים ובהחלט משתק אם מצליחים לרסס היישר לעיני התוקף (וזאת הבעיה הגדולה)
הוא גם נותן טווח יעילות גדול יותר כפי שכבר הוזכר
וע"כ לענ"ד הוא העדיף מבין השניים
אני זוכר חוויית גז מדמיע אמיתי מרימון צהלי שהיה אפקטיבי הרבה יותר (כל הפנים צורבות ויש חשק עז להקיא את הנשמה)
חבל שלא נמכרים תרססי גז כאלה
** השורה האחרונה נמחקה ע"י הנהלת האתר**
יאיר
יש בארה"ב ובעולם המערבי נטייה לבדוק תחום חדש שנקרה NON LEATHAL WEAPONS, נשקים לא קטלניים.
מדובר באמצעים לפיזור הפגנות, הגנה אישית והגנה ציבורית, מניעת פשיעה ועוד.
תתפלאו אבל תקציבי המו"פ שמושקעים בזה הם לא קטנים בכלל, וזאת מתוך הבעייה כי האמצעים הקיימים כיום לוקים בחסר ("אקדחי" ההלם לדוגמא, תרסיסי הגז האישיים לדוגמא).
האמצעים נדרשים לאור שינוי משמעותי בדעת הקהל העולמית, בגלובליזציה של אמצעי התקשורות ובתנועות האנטי גלובליזציות (המנצלות תקשורת גלובלית כמה אירוני) עם ההפגנות הענקיות והאלימות שלהן (מאות אלפים, עשרות אלפי שוטרי יס"מ בכל ארוע כזה !!!). בנוסף, לאור ארועי 9/2001 נבדקים שלל אביזרים לא קטלניים ולא הורסים לשימוש במטוסים, כולל טייזרים, אקדחים ורובים היורים מטעני BEAN BAG (שקי קיטניות) לגוף, יורי רשתות הסתבכות אישיות / קבוצתיות ועוד.
למעט אלות הלם מקצועייות, כבדות, ארוכות (ולא בגודל של קופסאות סיגריות) ותרסיסים מקצועיים (ולא מה שנמכר בחנויות לציבור) לא קיימים היום גם ברשויות החוק אמצעים רבים ולא קטלניים לשימוש אישי. ממילא מסוממים או אנשים מוטרפים לא יושפעו בטווח הקצר והמידי מאמצעים אלו (כפי שלא תמיד מושפעים ממחסנית שלמה שנורתה לגופם).
מדובר באמצעים לפיזור הפגנות, הגנה אישית והגנה ציבורית, מניעת פשיעה ועוד.
תתפלאו אבל תקציבי המו"פ שמושקעים בזה הם לא קטנים בכלל, וזאת מתוך הבעייה כי האמצעים הקיימים כיום לוקים בחסר ("אקדחי" ההלם לדוגמא, תרסיסי הגז האישיים לדוגמא).
האמצעים נדרשים לאור שינוי משמעותי בדעת הקהל העולמית, בגלובליזציה של אמצעי התקשורות ובתנועות האנטי גלובליזציות (המנצלות תקשורת גלובלית כמה אירוני) עם ההפגנות הענקיות והאלימות שלהן (מאות אלפים, עשרות אלפי שוטרי יס"מ בכל ארוע כזה !!!). בנוסף, לאור ארועי 9/2001 נבדקים שלל אביזרים לא קטלניים ולא הורסים לשימוש במטוסים, כולל טייזרים, אקדחים ורובים היורים מטעני BEAN BAG (שקי קיטניות) לגוף, יורי רשתות הסתבכות אישיות / קבוצתיות ועוד.
למעט אלות הלם מקצועייות, כבדות, ארוכות (ולא בגודל של קופסאות סיגריות) ותרסיסים מקצועיים (ולא מה שנמכר בחנויות לציבור) לא קיימים היום גם ברשויות החוק אמצעים רבים ולא קטלניים לשימוש אישי. ממילא מסוממים או אנשים מוטרפים לא יושפעו בטווח הקצר והמידי מאמצעים אלו (כפי שלא תמיד מושפעים ממחסנית שלמה שנורתה לגופם).
שבת שלום.
אני חולק על מה שנאמר לגבי הגז המדמיע הנמכר בחנויות וגם אני נתתי לחברה מיכל כזה.
1. פשוט לשימוש והסלקה בתיק נשים קטן.
2. מאפשר הפעלה ממרחק גדול יחסית לעומת- אלה, שוקר, סכין
3. עלות סבירה מאד (למרות שכדאי מאד לבצע סקר מחירים לפני רכישה- הבדלים של עשרות שקלים בין חנויות לחיילים למינהם לבין חנויות נשק..
)
4. יעילות- אישית ספגתי ריסוס וגם ריססתי אחרים, מדובר במוצר שאף אם לא משתק לזמן ארוך, מאפשר בהחלט למותקף להתנער מהתוקף ולהמלט, אני אישית בחור לא קטן
(100 קילו על 185 ס"מ, בסדר אני בדיאטה.
) ואותי זה הצליח לנטרל לדי זמן כדי לברוח, נכון ששיכור ומסומם יגיב פחות אבל ריסוס מספיק של כמה שניות (3-4) גרם לשיכור שלנו, פשוט לא לראות..
. אז נכון שהוא המשיך לתקוף ולהכות, רק שזה כבר לא היה אותנו אלא את האויר ואז כל מה שנותר זה לברוח או במקרה הנ"ל - להגיע מאחור ולאזוק אותו..
5. ואחד הדברים החשובים - מאפשר נטרול יעיל בלי שימוש בכוח קטלני וללא צורך ברישיון ולכן מומלץ מאד אפילו כליווי לאקדח
6. בתקווה שהאישה לא תזדקק לו אף פעם.
אני חולק על מה שנאמר לגבי הגז המדמיע הנמכר בחנויות וגם אני נתתי לחברה מיכל כזה.
1. פשוט לשימוש והסלקה בתיק נשים קטן.
2. מאפשר הפעלה ממרחק גדול יחסית לעומת- אלה, שוקר, סכין
3. עלות סבירה מאד (למרות שכדאי מאד לבצע סקר מחירים לפני רכישה- הבדלים של עשרות שקלים בין חנויות לחיילים למינהם לבין חנויות נשק..

4. יעילות- אישית ספגתי ריסוס וגם ריססתי אחרים, מדובר במוצר שאף אם לא משתק לזמן ארוך, מאפשר בהחלט למותקף להתנער מהתוקף ולהמלט, אני אישית בחור לא קטן

5. ואחד הדברים החשובים - מאפשר נטרול יעיל בלי שימוש בכוח קטלני וללא צורך ברישיון ולכן מומלץ מאד אפילו כליווי לאקדח
6. בתקווה שהאישה לא תזדקק לו אף פעם.

- סליקאי ארד
מעבר למחיר, יש הבדל מהותי בין מוצרים אלה ?
אני מתכוון להבדל בחומר הכימי עצמו ולא בשיטת הריסוס (מיכל, "אקדח", וכו).
אני מתכוון להבדל בחומר הכימי עצמו ולא בשיטת הריסוס (מיכל, "אקדח", וכו).
נערך לאחרונה על ידי volunteer בתאריך 14 יוני 2003, 13:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
Heckler & Koch, וכל השאר !
פעם היצצתי לאתר של שוקר עים אלקטרודות מועפות באתר
http://www.TASER.com
יש שם סרטון שמדגים כיצד הצעצוע פועל על כמה בחורים לא קטנים
מאד היתי רוצה שיהיה לי כזה למקרא של פורץ או תוקף חמוש באלות אוו
סכין ,במצב כזה לא אצתרך להשתמש בנשק וזה מאד עדיף מכל הבחינות
אבל לא היצלחתי למצוא כזה בארץ .
אים מישהוא יודע כיצד להשיג כזה דבר אשמח.
http://www.TASER.com
יש שם סרטון שמדגים כיצד הצעצוע פועל על כמה בחורים לא קטנים
מאד היתי רוצה שיהיה לי כזה למקרא של פורץ או תוקף חמוש באלות אוו
סכין ,במצב כזה לא אצתרך להשתמש בנשק וזה מאד עדיף מכל הבחינות
אבל לא היצלחתי למצוא כזה בארץ .

אים מישהוא יודע כיצד להשיג כזה דבר אשמח.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד