מי קלע השנה?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי קלע השנה?
מי קלע השנה?
מי לדעתכם הקלע הבולט השנה?
מי הקלע המשתפר של השנה?
מי הפתעת השנה?
כמובן - הכוונה גם למין היפה והחזק ולא רק לגברים
מיכאל
מי לדעתכם הקלע הבולט השנה?
מי הקלע המשתפר של השנה?
מי הפתעת השנה?
כמובן - הכוונה גם למין היפה והחזק ולא רק לגברים
מיכאל
קלע השנה
אתה מתכוון בארץ, נכון?
אני עוד לא ממש החלטתי, אחרי גביעי העולם התמונה תיהיה יותר ברורה, אבל הפתעת השנה לדעתי זה אורן מורבצ'יק. ומאוד חבל שלא נתנו לא להוכיח את עצמו בגביע העולמי.
אני עוד לא ממש החלטתי, אחרי גביעי העולם התמונה תיהיה יותר ברורה, אבל הפתעת השנה לדעתי זה אורן מורבצ'יק. ומאוד חבל שלא נתנו לא להוכיח את עצמו בגביע העולמי.
מורבצ'יק ראוי להפתעת השנה לא רק בגלל היכולת שלו אלא בגלל ההפתעה שאולי תהיה פה סוף-סוף תחרות ראויה לשמה בבוגרים.
במיוחד אם אגוזי וסימקוביץ' יעלו קצת בתוצאות זה יכול להיות רק טוב לגיא ובוריס, בייחוד לפני האוליפיאדה, ואולי עוד נזכה להפתעות גדולות יותר...
במיוחד אם אגוזי וסימקוביץ' יעלו קצת בתוצאות זה יכול להיות רק טוב לגיא ובוריס, בייחוד לפני האוליפיאדה, ואולי עוד נזכה להפתעות גדולות יותר...
"WHO DARES-WINS"
- סליקאי ארד
קלע השנה ? - ללא ספק קלעיות השנה
מיכאל, חיפשת את קלע השנה, לדעתי קבוצת הנערות (כן, כן, כל הקבוצה ביחד) לוקחת את התואר הזה בהליכה... אלה, דניאל ומילה.
נכון, אני אומנם קצת משוחד בהחלטה שלי, אז נראה מה התגובות יגידו, בכ"ז זו פעם ראשונה בהיסטוריה שקבוצה ישראלית מביאה שתי מדליות (ועוד אחת מהן זהב), ובנוסף לכך, שתי קלעיות באותה התחרות נמצאות במקומות 1-8

מיכאל, חיפשת את קלע השנה, לדעתי קבוצת הנערות (כן, כן, כל הקבוצה ביחד) לוקחת את התואר הזה בהליכה... אלה, דניאל ומילה.
נכון, אני אומנם קצת משוחד בהחלטה שלי, אז נראה מה התגובות יגידו, בכ"ז זו פעם ראשונה בהיסטוריה שקבוצה ישראלית מביאה שתי מדליות (ועוד אחת מהן זהב), ובנוסף לכך, שתי קלעיות באותה התחרות נמצאות במקומות 1-8

*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
גיא סטריק הגדול
הקלע של השנה זה גיא סטריק
- סליקאי ארד
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד