שאלה, מה יותר טוב, גלוק או "הקלר" ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שאלה, מה יותר טוב, גלוק או "הקלר" ?
שלום לאנשים פה.
אני קבלן לעבודות חול ועפר, מתעסק בחפירות בבניית הגדר ההפרדה ליד היישובים בקו הירוק.
קיבלתי אישור לרשיון לנשק, אבל אני לא מבין בזה כל כך, כי זה נושא שחדש לי.
(אני כן מבין בשופלים.)
מכיוון שאני משתדל להיות יסודי במה שאני עושה, קראתי את כל הכתבות שלכם כאן ואני חייב להגיד שזה מאוד מעניין. אני צריך את עזרתכם, בבחירת האקדח.
מקריאה בפורום הבנתי שיש אקדח גלוק שהוא טוב מאוד, ויש איזה אקדח אחר, שאני מאוד מסופק לגביו, הלקר. ראיתי תמונה שלו כאן בפורום מפורק ואני מאוד חושש לשאת אקדח כזה שעלול להתפרק בירי.
מה דעתכם? איזה אקדח אני צריך והאם זה בסדר שמייצרים אדקחים כאלו שמתפרקים ?
תודה מראש,
ויקטור.
אני קבלן לעבודות חול ועפר, מתעסק בחפירות בבניית הגדר ההפרדה ליד היישובים בקו הירוק.
קיבלתי אישור לרשיון לנשק, אבל אני לא מבין בזה כל כך, כי זה נושא שחדש לי.
(אני כן מבין בשופלים.)
מכיוון שאני משתדל להיות יסודי במה שאני עושה, קראתי את כל הכתבות שלכם כאן ואני חייב להגיד שזה מאוד מעניין. אני צריך את עזרתכם, בבחירת האקדח.
מקריאה בפורום הבנתי שיש אקדח גלוק שהוא טוב מאוד, ויש איזה אקדח אחר, שאני מאוד מסופק לגביו, הלקר. ראיתי תמונה שלו כאן בפורום מפורק ואני מאוד חושש לשאת אקדח כזה שעלול להתפרק בירי.
מה דעתכם? איזה אקדח אני צריך והאם זה בסדר שמייצרים אדקחים כאלו שמתפרקים ?
תודה מראש,
ויקטור.
גלוק
הגלוק הוא מה שהיה הסובארו או מה שהיום המזדה או בסגנון, אתה צריך להחליט אם אתה טיפוס של מזדה כמו כולם או של רכב קצת יותר מתקדם,
בסופו של דבר המזדה תביא אותך למקום אליו אתה צריך להגיע אם אתה מבין למה אני מתכוון...
בסופו של דבר המזדה תביא אותך למקום אליו אתה צריך להגיע אם אתה מבין למה אני מתכוון...

ויקטור שלום:
א. הצלחת לדרוך פה על פקעת נחשים ארסיים ברמה שלא תאמן. הוויכוח בין אנשי ההקלר לגלוק כבר גבה קורבנות, מוטט בתים, הרס משפחות וכו' וכו'.
ב. קצת יותר ברצינות: שני האקדחים מעולים. שניהם אמינים מאד גם בתנאי סביבה קשים, ובסך הכל בשני המקרים תקבל אקדח שמתאים להגנה עצמית. (אני מתייחס פה להקלר USP - הדגם שראית מפורק הוא P7 שלמיטב ידיעתי לא קיים בשוק כחדש).
ההבדלים:
נוחיות נשיאה: הגלוק יותר קומפקטי, ההקלר יותר מסורבל לנשיאה (יותר רחב ולכן קצת פחות נוח). לא לדאוג - אפשר ללכת אתו מוסלק.
נוחיות ירי: יש לא מעט יורים שמוצאים את הגלוק פחות נוח מבחינת מבנה הקת. נסה את שניהם, ותחליט מה יותר מתאים לך.
אפשרות לכדור בקנה: בהקלר יש אפשרות לנוע בצורה בטוחה עם כדור בקנה ע"י השמטת פטיש. בגלוק זה הרבה יותר מסוכן - אם אתה לא מקצוען אל תלך על זה.
כמות תחמושת: הגלוק מכיל יותר כדורים במחסנית (17 לעומת 15 - אני מתייחס לגלוק 17, אם אתה רוצה 19 אז יש את אותה כמות כדורים, רק האקדח יותר קומפקטי).
לחיצת הדק: ההקלר טוב בהרבה, בגלוק זו לחיצה יותר נגררת.
ירי מהיר: הגלוק עדיף מאחר וציר תנועת הצינה נמוך יותר ולכן יש פחות מנוף להרים את האקדח בזמן הרתיעה של המנגנון.
מחיר וזמינות: אני לא מעודכן לגבי מחיר, נדמה לי שההקלר יותר יקר. עד כמה שידוע לי, קשה למצוא כרגע הקלרים חדשים בשוק, גלוקים יש.
לסיכום: שניהם טובים, בדוק וקח את מה שנראה לך יותר מתאים ונוח לך.
יש גם אפשרויות נוספות בשוק(כמו הסמית ווסון 99 והשטייר). קח את זה שיראה לך הכי נוח.
מקווה שעזרתי. (ואני אגיד לך איזה אקדח יש לי אחרי שתבחר).
בהצלחה.
א. הצלחת לדרוך פה על פקעת נחשים ארסיים ברמה שלא תאמן. הוויכוח בין אנשי ההקלר לגלוק כבר גבה קורבנות, מוטט בתים, הרס משפחות וכו' וכו'.
ב. קצת יותר ברצינות: שני האקדחים מעולים. שניהם אמינים מאד גם בתנאי סביבה קשים, ובסך הכל בשני המקרים תקבל אקדח שמתאים להגנה עצמית. (אני מתייחס פה להקלר USP - הדגם שראית מפורק הוא P7 שלמיטב ידיעתי לא קיים בשוק כחדש).
ההבדלים:
נוחיות נשיאה: הגלוק יותר קומפקטי, ההקלר יותר מסורבל לנשיאה (יותר רחב ולכן קצת פחות נוח). לא לדאוג - אפשר ללכת אתו מוסלק.
נוחיות ירי: יש לא מעט יורים שמוצאים את הגלוק פחות נוח מבחינת מבנה הקת. נסה את שניהם, ותחליט מה יותר מתאים לך.
אפשרות לכדור בקנה: בהקלר יש אפשרות לנוע בצורה בטוחה עם כדור בקנה ע"י השמטת פטיש. בגלוק זה הרבה יותר מסוכן - אם אתה לא מקצוען אל תלך על זה.
כמות תחמושת: הגלוק מכיל יותר כדורים במחסנית (17 לעומת 15 - אני מתייחס לגלוק 17, אם אתה רוצה 19 אז יש את אותה כמות כדורים, רק האקדח יותר קומפקטי).
לחיצת הדק: ההקלר טוב בהרבה, בגלוק זו לחיצה יותר נגררת.
ירי מהיר: הגלוק עדיף מאחר וציר תנועת הצינה נמוך יותר ולכן יש פחות מנוף להרים את האקדח בזמן הרתיעה של המנגנון.
מחיר וזמינות: אני לא מעודכן לגבי מחיר, נדמה לי שההקלר יותר יקר. עד כמה שידוע לי, קשה למצוא כרגע הקלרים חדשים בשוק, גלוקים יש.
לסיכום: שניהם טובים, בדוק וקח את מה שנראה לך יותר מתאים ונוח לך.
יש גם אפשרויות נוספות בשוק(כמו הסמית ווסון 99 והשטייר). קח את זה שיראה לך הכי נוח.
מקווה שעזרתי. (ואני אגיד לך איזה אקדח יש לי אחרי שתבחר).
בהצלחה.
I think, therefore I am. I think
[b]ויקטור חלפון !!!
קרא בעיון רב את הכתבה הבא אשר נכתבה ע"י מדריך ירי ותיק לגבי איך ולמה לרכוש אקדח מסוג או מסוג אחר, אני בטוח שאחרי שתקרא תהייה יותר "חכם"
ותרכוש את הטוב ביותר עבורך !!!!
(אני לא בעד הקלר)
הכתבה מופיעה באזור הכתבות של הסליק תחת השם "שני חלב דל שומן, אקדח ולחם שחור"
והקישור אליה - http://www.haslik.co.il/articles/showqu ... &fldAuto=9
(נערך ע"י הנהלת האתר)
קרא בעיון רב את הכתבה הבא אשר נכתבה ע"י מדריך ירי ותיק לגבי איך ולמה לרכוש אקדח מסוג או מסוג אחר, אני בטוח שאחרי שתקרא תהייה יותר "חכם"
ותרכוש את הטוב ביותר עבורך !!!!
(אני לא בעד הקלר)
הכתבה מופיעה באזור הכתבות של הסליק תחת השם "שני חלב דל שומן, אקדח ולחם שחור"
והקישור אליה - http://www.haslik.co.il/articles/showqu ... &fldAuto=9
(נערך ע"י הנהלת האתר)
נערך לאחרונה על ידי sabi בתאריך 19 ינואר 2003, 23:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד