שאלה של כסף או של רישוי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה של כסף או של רישוי
כידוע מותר לקנות קנה נוסף לנשק
כידוע יש ערכת הסבת M5 של בול לקרבין
כידוע יש כמה ערכות הסבה לגלוק, אך אינן מיובאות לארץ
עכשיו השאלה,
יבוא ערכה להסבת גלוק לקרבין היא בילתי אפשרית בגלל מגבלות רישוי כאלו ואחרות
או אם מישהו באמת רוצה, זו רק שאלה של מחיר ?
סוחרי הנשק בפורום, אשמח להתייחסותכם כבעלי מקצוע ?
כידוע יש ערכת הסבת M5 של בול לקרבין
כידוע יש כמה ערכות הסבה לגלוק, אך אינן מיובאות לארץ
עכשיו השאלה,
יבוא ערכה להסבת גלוק לקרבין היא בילתי אפשרית בגלל מגבלות רישוי כאלו ואחרות
או אם מישהו באמת רוצה, זו רק שאלה של מחיר ?
סוחרי הנשק בפורום, אשמח להתייחסותכם כבעלי מקצוע ?
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
קולונל,
התחלתי לשאול סוחר שאני בקשר עסקי איתו לגבי קרביני גלוק. לדעתי היבוא אפשרי, אם יש מספיק קונים (5-10) שיהיו מוכנים להתחייב לקנות וגם להמתין ליבוא (חודשים).
מה שכן, אני רוצה חוות דעת מקצועית ממי שמבין לגבי הוספת קנה לרשיון נשיאת נשק קיים - האם צריך להוכיח עילה וכו'. זוהי שאלה שמרתיעה קצת את הסוחר שאני מכיר, משום שבעבר בעלי אקדחים תופיים עם קנים במספר אורכים נאלצו לבחור קנה אחד ולוותר על כל השאר בשם החוק והסדר במדינה. באם נקבל תשובה ממקור מוסמך שאין בעיה להוסיף קנה לרשיון, נוכל לגבש קבוצה ולארגן יבוא מסודר.
התחלתי לשאול סוחר שאני בקשר עסקי איתו לגבי קרביני גלוק. לדעתי היבוא אפשרי, אם יש מספיק קונים (5-10) שיהיו מוכנים להתחייב לקנות וגם להמתין ליבוא (חודשים).
מה שכן, אני רוצה חוות דעת מקצועית ממי שמבין לגבי הוספת קנה לרשיון נשיאת נשק קיים - האם צריך להוכיח עילה וכו'. זוהי שאלה שמרתיעה קצת את הסוחר שאני מכיר, משום שבעבר בעלי אקדחים תופיים עם קנים במספר אורכים נאלצו לבחור קנה אחד ולוותר על כל השאר בשם החוק והסדר במדינה. באם נקבל תשובה ממקור מוסמך שאין בעיה להוסיף קנה לרשיון, נוכל לגבש קבוצה ולארגן יבוא מסודר.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
קולונל/ארנולד.
ליורה פעיל בירי מעשי אשר מופיע ככזה ברישומי משרד הפנים(משרד הפנים מקבל את המידע מאיגוד הקליעה ומהמועדונים ואתה חייב להיות רשום בשניהם), אין בעיה לקבל רשיון לקנה נוסף. בקרוב מאד תוכל לראות באתר באשכול של הנשקים של חברי הסליק את הארסנל שלי שכולל רובה בול M5 כך שאני יודע מנסיון אישי. לגבי אזרח מן השורה לדעתי שאינה מוסמכת, הדבר קשה מאד עד בלתי אפשרי.
ליורה פעיל בירי מעשי אשר מופיע ככזה ברישומי משרד הפנים(משרד הפנים מקבל את המידע מאיגוד הקליעה ומהמועדונים ואתה חייב להיות רשום בשניהם), אין בעיה לקבל רשיון לקנה נוסף. בקרוב מאד תוכל לראות באתר באשכול של הנשקים של חברי הסליק את הארסנל שלי שכולל רובה בול M5 כך שאני יודע מנסיון אישי. לגבי אזרח מן השורה לדעתי שאינה מוסמכת, הדבר קשה מאד עד בלתי אפשרי.
הארנב המקפץ.
- סליקאי ארד
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד