תיבול אומצות

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

על ידי טדי » 20 יוני 2003, 23:21

אכן מוסכם לגבי הטחינה!
יש גם טחינה גולמית שמוכרים באבו גוש בקופסאות ללא זיהוי - משובח בהחלט!
ומוסכם גם לגבי הסטייק!
אם אי אפשר לקבל את הרוטב בצד, אזי יש משהו
מאחורי הארון/מתחת לשטיח/מעל הפנלים/מתחת לרוטב....
ולדעתי - מומלץ בחום עם רוטב שבא בצד!
ועדיף שהרוטב יהיה חם!
אם שותים... לא צמאים...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 453
הצטרף: 08 מאי 2003, 21:24
מיקום: אשקלון

תבלין לבשר

על ידי ליאון » 22 יוני 2003, 11:33

יש תבלין מסויים שקוראים לו פילדלפיה הוא בצבע חום כתום עם גרגירים לבנים-צהובים תפזר אותו על הסטייקים עם קצת שמן אגוז ויצא מצויין מבטיח...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד
 
הודעות: 29
הצטרף: 25 אפריל 2003, 14:45
מיקום: צפון

תיבול בשר

על ידי יריב כהן » 22 יוני 2003, 14:13

אחיי הגרגרנים.סוף סוף נושא מאחד.
כמי שמנפנף לפחות פעם בשבוע (להוציא אימון בצאלים)הנני חולק עימכם מספר המלצות.
ראשית תנו לבשר לנוח מספר ימים במקרר בתוך תבנית לבד בלי כלום.
אני יוצא מתוך נקודת הנחה שמדובר בנתחים טובים ולא מוזרקים.
כעת בזמן הבישול הופכים פעמיים בלבד לכל צד מלח פלפל בלבד.כל תבלין אחר בא לחפות על איכות הבשר.
לגבי מרינדות למיניהן יש אין סוף וכל אחת שנותנת צבע וטעם טובה.מתכונים בהמשך.
אחרון אחרון חביב.איפה קונים בשר?
אחרי הביקור האחרון שלי בממלכת הסטייקים העולמית טקסס הגעתי למסקנה אחת.
סטייק טוב עשוי מפרה טובה בעובי שתי אצבעות של פועל לא של פסנתרן.
ישן ורגוע כזה שלוחצים עליו עם האצבע נישארת גומה.

ועכשיו לגבי מקום לקנות בשר בקר איכותי ולא מוזרק כזה שניתן לראות אותו לפני שמגיע למקרר.
תפנו אלי בפרטי ולמי שרוצה בשבת בצהריים אני הולך ללעוס קצת בשר שם במקום.
מבטיח תמונות אם תרצו.
ללעוס הכוונה ל500 גרם ומעלה...
עשיתם אותי רעב .ה"גוזל"
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי
 
הודעות: 320
הצטרף: 03 פברואר 2003, 15:19

על ידי טדי » 22 יוני 2003, 15:56

גוזל - כל הכבוד! חשבתי שרק אני מכור ומנפנף לפחות פעם בשבוע...
עכשיו, כשיש שניים מאיתנו, אפשר להקים מועדון...
בכל אופן, עניין הבישול:
כפי שכבר אמרתי יש לצלות כל צד רק פעם אחת! כלומר להניח על המנגל, לחכות לצלייה טובה מאוד של הצד התחתון, להפוך פעם נוספת וזהו!
לאחר שהפכנו פעם אחת, מותר לתבל במלח אם רוצים - אך רק לאחר שאותו הצד כבר נצלה!
אחרת, המלח ישאב מהצד החי את כל המיצים העסיסיים והסטייק יצא יבש ולא אנין.
לגבי מקום קנייה - אצל ישראל באשקלון יש סטייקים נפלאים הן ברמת האנטרקוט והן ברמת הפילה. גם פרגיות כמובן.
יש עוד מקום בראשון שמוכר גם לבן, אבל ברח לי השם מהראש...
יצורף בהמשך... :wink:
אם שותים... לא צמאים...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 453
הצטרף: 08 מאי 2003, 21:24
מיקום: אשקלון

על ידי GUSS » 22 יוני 2003, 16:13

טדי לפני שנים הרבה יחידת המודיעין של משטרת ישראל האזינה והקליטה שיחת טלפון בין אחד ששמו בצלאל מזרחי לבין אדם אחר ששמו פרח מזכרוני,
שני האנשים הנ"ל היו חברים מכובדים ברשימת ה11 [רשימה של אנשים שחשדו בהם שהינם גרעין הפשע המאורגן הארץ]
תוכן השיחה עסק ב,,, "הלבן מוכן צריך להביא אותו"
על משפט זה ניבנו הררי תאוריות כשהמשטרה טוענת ש"לבן" זה הרואין,,,
ומר בצלאל מזרחי טוען שה"לבן" זה מזנון לבן שהוזמן בנגריה וצבעו לבן,,,,

טדי מה הלבן שלך,,,,???????
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי
 
הודעות: 4059
הצטרף: 04 ינואר 2003, 20:26

על ידי Webart » 22 יוני 2003, 16:51

לגבי ראשון, טדי, אני מניח שמדובר בטיב טעם... והמהדרין יאמרו: "אם כבר טיב טעם - אז רק בנתניה"
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר
 
הודעות: 5730
הצטרף: 29 דצמבר 2002, 13:11
מיקום: מלאבס, ישראל

על ידי Hungarfield » 22 יוני 2003, 17:43

רבותי, מה שאתם עושים זו התאכזרות לשמה.
אני יושב כאן, וקורא על ניפנופים למיניהם, בלי שום יכולת למנגל לי ולו נוצה, במרינדה או בלעדיה...
מצד שני, ביום שישי אני נוחת. יואב, תכין את המנגל!
(ושאלה כללית, לגוזל: אתה במיוחד תיסכלת אותי - איך לעזאזל, עם כאלה הרגלים, נשארת גוזל קטן שלי? אני, עם הרבה פחות לצערי, הפכתי לחתול גדול שלי...)
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
_________________________________
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 838
הצטרף: 13 ינואר 2003, 17:44
מיקום: ישראל-תל אביב

על ידי bambi » 22 יוני 2003, 17:56

הוא גוזל קטן אבל עם גרון ע נ ק !!!

תודה
במבי
סליקאי כסף
סליקאי כסף
 
הודעות: 221
הצטרף: 14 פברואר 2003, 19:12

על ידי שרקן » 22 יוני 2003, 18:52

נבלות


לא יכולתם לפרסם אזהרה לפני הכניסה לאשכול???

על המצפון המלוכלך שלכם מה שאני הולך עכשיו לעשות למקרר.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)


חברה חמושה היא חברה מנומסת
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק
 
הודעות: 1192
הצטרף: 04 ינואר 2003, 22:41
מיקום: קצרין / מטולה

על ידי GUSS » 22 יוני 2003, 18:59

מה קורה עם תבלינים ושמותיהם שימושם והכי חשוב איפה ניתן לקנות את הסחורה האמיתית

אם כבר אז כבר ,,,,,

ונחרות על דיגלנו
חברה מנומסת היא חברה שבעה,,,, :lol:
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי
 
הודעות: 4059
הצטרף: 04 ינואר 2003, 20:26

על ידי HKpro » 22 יוני 2003, 20:34

רשעות !

בגללכם עכשיו הלכה עוד פרה לעולמה, על מצפונכם !
תמונה
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד
 
הודעות: 1004
הצטרף: 04 ינואר 2003, 20:21

תבלינים ושאר דברים טובים

על ידי יריב כהן » 22 יוני 2003, 20:35

חברים ואחים לדרך ולאוכל.
ראשית ה"גוזל"מזמן לא גוזל בעצם אולי גוזל של דינוזאור..
שנית בשר טוב ניתן לקנות ברמת ישי אצל "לימוזין" אמיר ומלכי ,רמי התותח ושאר החברים.ייחס נהדר המחיר הוגן.והשרות חבל על הזמן.אפשר להזמין בטלפון.
בשר מעולה הכל טרי מהעדר המשפחתי.שבת אני שם נותן בראש לאיזה סטייק 750 גרם.
כמובן שאני משכנע את אישתי שתחייה להזמין גם סטייק גדול כי ...ישאר לי יותר :roll: :lol:
עכשיו לנושא השני אנחנו מדברים על תבלינים אמיתיים לא פרווה או בכאילו.
אני קונה בתבליני הכפר במפעל באשדוד אצל דודו.לאלו שמכם שרחוק להם תגיעו למתחם "חונים קונים"
בראשל"צ .לחנות השנייה .תחפשו את צביקה או כרמית.הבעלים של המקום שגם שותפים של דודו.
לגבי בשר לבן או כמו שאומרים עגל שוודי עם מסכת אב"כ.ניתן לרכוש סטייק צוואר טוב או סינטה.
אצל "מנייה"או "טיב טעם" שניהם באשדוד .
את הסינטה לקנות שלמה את כל הנתח לעשות על האש מלח ופלפל טחון גס עדיף טחון במקום.
בינתיים בזמן שקישקשנו פתחתי את המקרר ומצאתי צרור נקנקיות צוריסוס בשרניות .שקיבלו טיפול מסור על מחבת לוחשת .לא כמות גדולה 7 -8 נקניקיות עסיסיות .
חשוב מאוד :!: חל איסור חמור וגורף לנקב את הנקניקיות.
ליד הנקניקיות עשיתי סלט כרוב.הרוטב מדהים.
מלח,פלפל גרוס גס,חומץ בלסמי,שמן זית,קצת סוכר ושום כתוש.הכל ביחד לנער ולשפוך על הסלט.שלא יהיה כבד האוכל....
זה ארוחת צהריים קלה ומזינה...דיאטתית משהוא.. :wink: רק אני בבית בצהריים. :wink:

אז חברים אני חי כדי לאכול וגם לירות וגם ל...עוד כמה דברים.
בתאבון.יריב 8) 8) 8)אני מקווה שאין כאן צמחוניים רחמנה לצלן :roll:
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי
 
הודעות: 320
הצטרף: 03 פברואר 2003, 15:19

על ידי HKpro » 22 יוני 2003, 20:39

רגע, מה עם רטבים שהולכים באכילה, לא בבישול של הסטייק\(אתה חייב לי) נקניקיה ?
מה עם רוטב B.B.Q או הקטשופ של היינץ ?
נערך לאחרונה על ידי HKpro בתאריך 22 יוני 2003, 21:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד
 
הודעות: 1004
הצטרף: 04 ינואר 2003, 20:21

אחי היקר גבר עם כבוד

על ידי יריב כהן » 22 יוני 2003, 20:47

רוטבים למיניהם נועדו לטשטש את טעמו המשובח של הבשר.
אחרי העגל השלישי הפסקתי לספור.אתה רעב תעלה על האוטובוס הראשון ותבוא לאכול.רעב לא תצא ממני.
זכור בשר אוכלים רק עם רוטב של בשר אחר .או קבב ,או נקנקיות או בשר אחר.
חומוס לא מתקרב לבשר שלי וגם לא פיתות הכי קרוב זה טחינה עם הרבה שום ולימון וסלט ירוק.
הכי חשוב זה הבשר.יריב. :roll: :roll:
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי
 
הודעות: 320
הצטרף: 03 פברואר 2003, 15:19

על ידי רואי » 23 יוני 2003, 15:46

אחרי אשכול כזה לא פלא שיש לחברה בעיות הסלקה :wink:
תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף
 
הודעות: 260
הצטרף: 30 ינואר 2003, 23:01
מיקום: צפון

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד
cron