תיבול אומצות
אחרי אשכול כזה, דווקא אין בעיות הסלקה... עלי אפשר (נכון להיום) להסליק RPG
על אדם גדול יש יותר מקומות מסתור. הבעיה היא להסליק את הכרס... אילו רק יכולתי להחזיק אותה בנרתיק חיצוני ולשמור בכספת

על אדם גדול יש יותר מקומות מסתור. הבעיה היא להסליק את הכרס... אילו רק יכולתי להחזיק אותה בנרתיק חיצוני ולשמור בכספת

Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
_________________________________
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
_________________________________
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
- הודעות: 838
- הצטרף: 13 ינואר 2003, 17:44
- מיקום: ישראל-תל אביב
פעילות גופנית??? למי יש זמן...
אחרי הבחינה האחרונה (שהלכה מצויין, תודה רבה) יש לי עכשיו חופש של שבועיים, שמנוצלים היטב לזמן איכות עם החברה, השלמת פרקי ER שלא ראיתי כל הסמסטר, אינטרנת בכמות מסחרית, אריזה וסרטים עם החברים.
בקרוב יתחילו להריץ אותי שוב (אני מתחיל סבבים מעשיים), ושם כבר יטחנו לי את הישבן...
אולי אז העסק יצטמצם...
אחרי הבחינה האחרונה (שהלכה מצויין, תודה רבה) יש לי עכשיו חופש של שבועיים, שמנוצלים היטב לזמן איכות עם החברה, השלמת פרקי ER שלא ראיתי כל הסמסטר, אינטרנת בכמות מסחרית, אריזה וסרטים עם החברים.
בקרוב יתחילו להריץ אותי שוב (אני מתחיל סבבים מעשיים), ושם כבר יטחנו לי את הישבן...
אולי אז העסק יצטמצם...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
_________________________________
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
_________________________________
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
- הודעות: 838
- הצטרף: 13 ינואר 2003, 17:44
- מיקום: ישראל-תל אביב
אמנם, כשאני בסבבים, לא תמיד יש לי זמן אפילו לצהריים. הסטודנט (ואח"כ, עם קצת מזל, הסטאז'ר) הוא כוח עבודה זול, זמין ולהוט. תמיד יש מה לעשות איתו - לעשות קבלות, לעדכן תיקים, לחפש זברות, להתקין ערוי, להחזיק רטרקטורים... חוץ ממשקולת לניירות אפשר לעשות איתנו הכל.
מצד שני, לא יזיק לי להחמיץ כמה ארוחות, וחוץ מיום חמישי (יום השניצלים באיכילוב!!!) לא ממש יש משהו מעורר תיאבון בביה"ח
(טוב, חלק מהאחיות
)
אני אנצל סופי שבוע יפים לסטייקים, ואולי לישון...
מצד שני, לא יזיק לי להחמיץ כמה ארוחות, וחוץ מיום חמישי (יום השניצלים באיכילוב!!!) לא ממש יש משהו מעורר תיאבון בביה"ח


אני אנצל סופי שבוע יפים לסטייקים, ואולי לישון...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
_________________________________
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
_________________________________
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
- הודעות: 838
- הצטרף: 13 ינואר 2003, 17:44
- מיקום: ישראל-תל אביב
הנה לכם עוד משהו מהארסנל שלי:
קחו נתח שלם של בשר מס' 5 (צלי כתף).
כשהוא בטמפ' החדר טגנו היטב היטב היטב מכל הצדדים על ל"סגירתו" המלאה.
קחו איזו קערה חסינת חום (עדיף מחרס), פזרו שכבה טובה של בצל חתוך גס, כמה שיני שום בקליפתם, וכמה פרוסות של בטטה.
הניחו עליהם את נתח הבשר המטוגן ופזרו מעליו עוד בצל (חתוך גס...), תפוז חתוך גס (עם הקליפה... רק תשטפו טוב לפני החיתוך!) ותפרדו מחצי בקבוק יין אדום, רבע כוס שמן וכמה עלי בזיליקום טריים.
את הקערה הזו תאטמו היטב (!!) והכניסו לתנור על 130 מעלות למשך 3-4 שעות.
אח"כ - אפשר לאכול את הבשר עם כפית מרוב שהוא רך, נמס ונימוח בפה!!!
אנשים יקרים - שווה לנסות בהקדם האפשרי!
קחו נתח שלם של בשר מס' 5 (צלי כתף).
כשהוא בטמפ' החדר טגנו היטב היטב היטב מכל הצדדים על ל"סגירתו" המלאה.
קחו איזו קערה חסינת חום (עדיף מחרס), פזרו שכבה טובה של בצל חתוך גס, כמה שיני שום בקליפתם, וכמה פרוסות של בטטה.
הניחו עליהם את נתח הבשר המטוגן ופזרו מעליו עוד בצל (חתוך גס...), תפוז חתוך גס (עם הקליפה... רק תשטפו טוב לפני החיתוך!) ותפרדו מחצי בקבוק יין אדום, רבע כוס שמן וכמה עלי בזיליקום טריים.
את הקערה הזו תאטמו היטב (!!) והכניסו לתנור על 130 מעלות למשך 3-4 שעות.
אח"כ - אפשר לאכול את הבשר עם כפית מרוב שהוא רך, נמס ונימוח בפה!!!
אנשים יקרים - שווה לנסות בהקדם האפשרי!
אם שותים... לא צמאים...
טדי
המתכון הזה מוכר לי בגדול
אני משתמש בבשר מס 6 כי אין לו את הגיד המעצבן שעובר לאורך הנתח.
את הבזיליקום אני מחליף ברוזמרין.
מי שלא רוצה לטגן מטעמים שונים יכול לסגור את הבשר בתנור במכת חום של 250 מעלות ל10 דקות ואז להוריד את החום ל130 (שיטת הרוסטביף).
המתכון הזה מוכר לי בגדול
אני משתמש בבשר מס 6 כי אין לו את הגיד המעצבן שעובר לאורך הנתח.
את הבזיליקום אני מחליף ברוזמרין.
מי שלא רוצה לטגן מטעמים שונים יכול לסגור את הבשר בתנור במכת חום של 250 מעלות ל10 דקות ואז להוריד את החום ל130 (שיטת הרוסטביף).
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
oh...
אמרת את מילת הקסם!!!
הגיד הזה באמצע ממש ממש לא גיד אלא רצועה עסיסית ביותר הנמסה בתוך הבשר ונותנת לו מרקם מדהים!
ונכון, אפשר לסגור במכת חום בתנור אבל... זה לא בדיוק אותו דבר מבחינת שמירת המיצים בתוך הנתח.
ואכן אפשר להשתמש ברוזמרין במקום בזיליקום. אפשר גם טימין, מרווה, אורגנו (טרי טרי!! ולא מיובש רחמנא לצלן...) וכל מה שעולה בראשכם! זה כבר עניין של טעם!
אמרת את מילת הקסם!!!
הגיד הזה באמצע ממש ממש לא גיד אלא רצועה עסיסית ביותר הנמסה בתוך הבשר ונותנת לו מרקם מדהים!
ונכון, אפשר לסגור במכת חום בתנור אבל... זה לא בדיוק אותו דבר מבחינת שמירת המיצים בתוך הנתח.
ואכן אפשר להשתמש ברוזמרין במקום בזיליקום. אפשר גם טימין, מרווה, אורגנו (טרי טרי!! ולא מיובש רחמנא לצלן...) וכל מה שעולה בראשכם! זה כבר עניין של טעם!
אם שותים... לא צמאים...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד