תיבול אומצות

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

על ידי Hungarfield » 23 יוני 2003, 21:38

אחרי אשכול כזה, דווקא אין בעיות הסלקה... עלי אפשר (נכון להיום) להסליק RPG :lol:
על אדם גדול יש יותר מקומות מסתור. הבעיה היא להסליק את הכרס... אילו רק יכולתי להחזיק אותה בנרתיק חיצוני ולשמור בכספת :cry:
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
_________________________________
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 838
הצטרף: 13 ינואר 2003, 17:44
מיקום: ישראל-תל אביב

על ידי GUSS » 24 יוני 2003, 05:26

בוקר טוב חתול!
כמי שמחזיק כרס מפוארת בעצמו,אני יכול להעיד שאם ההינו מתמקדים רק בסטקים עססיים,ורק ברטבים מעולים, ורק באמת באוכל אוכל! הבעיה היתה מתמזערת,,,
אבל,אבל,אבללללל,,,,אנו לא בוחלים בכל השאר :lol: וכאן הבעיה,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי
 
הודעות: 4059
הצטרף: 04 ינואר 2003, 20:26

על ידי טדי » 25 יוני 2003, 10:26

חברים יקרים!
קצת פעילות גופנית (השונה מפעולת האכילה...) - תביא להסלקת הכרס!
מכיר את זה אישית!
ולא, לא צריך לוותר אפילו על ביס מהסטייק! :D
8)
אם שותים... לא צמאים...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 453
הצטרף: 08 מאי 2003, 21:24
מיקום: אשקלון

על ידי Hungarfield » 26 יוני 2003, 03:09

פעילות גופנית??? למי יש זמן...
אחרי הבחינה האחרונה (שהלכה מצויין, תודה רבה) יש לי עכשיו חופש של שבועיים, שמנוצלים היטב לזמן איכות עם החברה, השלמת פרקי ER שלא ראיתי כל הסמסטר, אינטרנת בכמות מסחרית, אריזה וסרטים עם החברים.
בקרוב יתחילו להריץ אותי שוב (אני מתחיל סבבים מעשיים), ושם כבר יטחנו לי את הישבן...
אולי אז העסק יצטמצם...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
_________________________________
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 838
הצטרף: 13 ינואר 2003, 17:44
מיקום: ישראל-תל אביב

על ידי טדי » 26 יוני 2003, 21:09

אני יכול להניח שאתה לומד רפואה...
ובכן - אני יכול גם להניח שאין לך זמן אפילו לפעילות גופנית שמטרתה חיתוך הסטייק והנעת הלסתות אחת בכיוון השנייה בכדי לאכול אותו... :lol:
אם שותים... לא צמאים...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 453
הצטרף: 08 מאי 2003, 21:24
מיקום: אשקלון

על ידי Hungarfield » 27 יוני 2003, 01:25

אמנם, כשאני בסבבים, לא תמיד יש לי זמן אפילו לצהריים. הסטודנט (ואח"כ, עם קצת מזל, הסטאז'ר) הוא כוח עבודה זול, זמין ולהוט. תמיד יש מה לעשות איתו - לעשות קבלות, לעדכן תיקים, לחפש זברות, להתקין ערוי, להחזיק רטרקטורים... חוץ ממשקולת לניירות אפשר לעשות איתנו הכל.
מצד שני, לא יזיק לי להחמיץ כמה ארוחות, וחוץ מיום חמישי (יום השניצלים באיכילוב!!!) לא ממש יש משהו מעורר תיאבון בביה"ח :cry: (טוב, חלק מהאחיות 8) )
אני אנצל סופי שבוע יפים לסטייקים, ואולי לישון...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
_________________________________
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 838
הצטרף: 13 ינואר 2003, 17:44
מיקום: ישראל-תל אביב

על ידי טדי » 28 יוני 2003, 21:52

הנה לכם עוד משהו מהארסנל שלי:
קחו נתח שלם של בשר מס' 5 (צלי כתף).
כשהוא בטמפ' החדר טגנו היטב היטב היטב מכל הצדדים על ל"סגירתו" המלאה.
קחו איזו קערה חסינת חום (עדיף מחרס), פזרו שכבה טובה של בצל חתוך גס, כמה שיני שום בקליפתם, וכמה פרוסות של בטטה.
הניחו עליהם את נתח הבשר המטוגן ופזרו מעליו עוד בצל (חתוך גס...), תפוז חתוך גס (עם הקליפה... רק תשטפו טוב לפני החיתוך!) ותפרדו מחצי בקבוק יין אדום, רבע כוס שמן וכמה עלי בזיליקום טריים.
את הקערה הזו תאטמו היטב (!!) והכניסו לתנור על 130 מעלות למשך 3-4 שעות.
אח"כ - אפשר לאכול את הבשר עם כפית מרוב שהוא רך, נמס ונימוח בפה!!!
אנשים יקרים - שווה לנסות בהקדם האפשרי!
אם שותים... לא צמאים...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 453
הצטרף: 08 מאי 2003, 21:24
מיקום: אשקלון

על ידי volunteer » 28 יוני 2003, 22:02

עשה לי טובה, תגיד מתי זה מוכן, הקולה עלי.
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה
 
הודעות: 865
הצטרף: 04 ינואר 2003, 19:50
מיקום: אי שם בארצנו הקטנטונת

על ידי טדי » 28 יוני 2003, 22:09

אתה יודע מה... חברתי (אשתי בקרוב...) רק מסיימת את תקופת המבחנים ואני מארגן איזה ערב רציני אצלי בבבית!
איך?!
אם שותים... לא צמאים...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 453
הצטרף: 08 מאי 2003, 21:24
מיקום: אשקלון

על ידי donduck » 28 יוני 2003, 22:31

טדי
המתכון הזה מוכר לי בגדול
אני משתמש בבשר מס 6 כי אין לו את הגיד המעצבן שעובר לאורך הנתח.
את הבזיליקום אני מחליף ברוזמרין.
מי שלא רוצה לטגן מטעמים שונים יכול לסגור את הבשר בתנור במכת חום של 250 מעלות ל10 דקות ואז להוריד את החום ל130 (שיטת הרוסטביף).
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 4194
הצטרף: 04 ינואר 2003, 19:13

על ידי טדי » 28 יוני 2003, 22:35

oh...
אמרת את מילת הקסם!!!
הגיד הזה באמצע ממש ממש לא גיד אלא רצועה עסיסית ביותר הנמסה בתוך הבשר ונותנת לו מרקם מדהים!
ונכון, אפשר לסגור במכת חום בתנור אבל... זה לא בדיוק אותו דבר מבחינת שמירת המיצים בתוך הנתח.
ואכן אפשר להשתמש ברוזמרין במקום בזיליקום. אפשר גם טימין, מרווה, אורגנו (טרי טרי!! ולא מיובש רחמנא לצלן...) וכל מה שעולה בראשכם! זה כבר עניין של טעם!
אם שותים... לא צמאים...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 453
הצטרף: 08 מאי 2003, 21:24
מיקום: אשקלון

על ידי volunteer » 28 יוני 2003, 22:57

אני בפנים.

רק תגיד לי מה להביא.


אוההה כמה שאני רעב. :)
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה
 
הודעות: 865
הצטרף: 04 ינואר 2003, 19:50
מיקום: אי שם בארצנו הקטנטונת

על ידי טדי » 28 יוני 2003, 22:59

רשמתי משתתף ראשון!
האם יש לנו משתתף נוסף?! פעם ראשונה... פעם שנייה...
אם שותים... לא צמאים...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 453
הצטרף: 08 מאי 2003, 21:24
מיקום: אשקלון

על ידי RoadRuner » 28 יוני 2003, 23:36

טדי כתב: את הקערה הזו תאטמו היטב (!!) והכניסו לתנור על 130 מעלות למשך 3-4 שעות.


טדי, איך אוטמים היטב את אותה קערה?
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 445
הצטרף: 12 פברואר 2003, 22:26
מיקום: מבשרת ציון

על ידי טדי » 28 יוני 2003, 23:40

אם אין לך מכסה לקערה - תהדק טוב טוב נייר אלומיניום.
אם יש לך מכסה - הדבר הכי טוב הוא לערבב קמח עם מים - ליצירת בצק ולהדק את הבצק הזה סביב המפגש בין המכסה לקערה!
אם שותים... לא צמאים...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 453
הצטרף: 08 מאי 2003, 21:24
מיקום: אשקלון

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד