סיפור על טיפשות ואטימות

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי 4x4 » 30 יוני 2003, 05:33

למתנדב מחזק ומסכים עם 2 התשובות שלך.
ליוסי הוכחת לנו שאין כמו הקצינים של צהל,
גם ששוגים לוקחים אחריות, ישר כוח.
אני מוריד את הכובע.

ירון
"רון ארד לחופש נולד"
"FREE RON ARAD"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי יעקב » 30 יוני 2003, 09:03

volunteer כתב:יעקב.

להנהלת הקניון אין כל אמירה בענין.

יתכן ואתה צודק מתנדב. אבל כיצד מסתדרים דבריך מול תאור המקרה בדברי יוסי ? על פניו נראה שלהנהלת הקניון יש אמירה .

JOSH כתב: כמובן שלא הגיע אף אחד אך הלחץ בכניסה לקניון האיץ את תנועת גלגלי השיניים במוחה של אחראית המשמרת ובנוסף לאחר שראתה את שמו של החלל על הארגזים בתוספת ר"ת ז"ל הסכימה ואשרה את כניסתינו . :?

:?:

ואים יש אמירה אז נדוע לעשות שרירים מלחתחילה ?
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Colonel » 30 יוני 2003, 09:58

תמשיך יעקב ... קדימה בכל הכוח עם הראש בקיר ...
נו !!! יותר חזק !!! יופי ... :?

נוח לבחור איזו פינה, להיתפס אליה ולטחון אותה עד דק תוך כדי התעלמות מנקודות חשובות אחרות
אני מקווה, לטובתך, שחו"ח אם תיקלע למקרה שיצריך ירי תדע לזהות את כל המטרות ולא לרוקן מחסנית אחרי מחסנית על דחליל.

בכל אופן, אני מושך את ידי מויכוח הסרק הזה.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי יעקב » 30 יוני 2003, 14:07

קולונל
ראה תגובתי בפרטי .
יעקב
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Colonel » 30 יוני 2003, 16:42

לא מתכוון לקרא ולא מתכוון להגיב
שאני אומר שאני מושך ידי מויכוח סרק עם מי שמקשיב רק לעצמו אני מתכוון לזה.

יום טוב.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי volunteer » 30 יוני 2003, 16:42

יעקב.

הנהלת הקניון מחוייבת בביצוע בדיקות שונות לציבור בנכנס לקניון. יש בדיקות עבור הולכי רגל, בדיקות עבור כלי רכב שנכנסים לחניונים פתוחים, ובדיקות שמוגדרות לכלי רכב שנכנסים לחניונים סגורים. את עצם קיום הבדיקה, ואת סוג הבדיקה, לא קובעת הנהלת הקניון (אתה יכול להניח כי הבדיקות הללו נוגדות לפחות את האינטרס הכלכלי של בעלי הקניונים).

אתה נאחז בכך שאחראית המשמרת קיבלה רגלים קרות בעטיו של האירוע ההוא והתקפלה, הגברת ההיא בהחלט לא מילאה את תפקידה, ואם אני הייתי אחראי שם, החברים שנהגו כך היו עומדים שם עד עכשיו (לא היו מפריעים לתנועה כי לזה היתה דואגת המשטרה).

מה תגיד אתה או מר סלבו, אם אני אגיע לבית המשפט ואתחיל לצעוק על אנשי הביטחון שאינני מוכן להתפרק מנשקי (כי אני איש נורא חשוב), ונניח לרגע שהמאבטח ישגה, יתקפל, ויניח לי להיכנס על נשקי פנימה ?

האם זה סימן ש ? :

כך כולם צריכים לנהוג, עובדה שזה מצליח.

המאבטח חרג מסמכותו ונכשל במילוי תפקידו.

להשתמע.
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה

על ידי Colonel » 30 יוני 2003, 16:43

עכשיו, אחרי שראיתי את כותרת ההודעה בדף המסרים האישיים
אני בטוח שעשיתי נכון בכך שמחקתי אותה בטרם קראתי.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי חנן אוחיון » 30 יוני 2003, 17:27

גו'וס קצין וג'נטלמן
יפה עשית לי פשוט חיממת את הלב אדם שיודע להודות בשגיאות ולקחת אחריות ראוי להיות מנהיג
אני שמח שטעיתי בהערכה כלפיך ומתנצל אם דבריי היו בוטים ראוי לצייין את דברי החברים שמהם
למדתי המון לא כל מה שנראה שחור הוא שחור ולהפך
בהערכה
חנן
מדריך ירי מעשי

על ידי יעקב » 30 יוני 2003, 18:04

ל volunteer

נכון , יש הוראה לחפש במכונית כולל בתא המטען כמו שיש הוראה לחפש בתיקי הנכנסים ולהעביר עליהם לאי מתכות . ונכון שלא אמורים לעשות הנחות לאנשים חשובים.

אבל יד על לב , מתנדב . כמה פעמים הצגת רשיוןן נשק ולכן לא חיפשו בכליך ? האים כעסת על זה שלא פתחו לך את התיק ? האם טענת שצריכים לחפש בכליך שמא יש לך בכיסך רימון או בתיקך לבנת חבלה ?

השאלה היא האים אמירתך "שיש לחפש בכל מחיר ללא שיקול דעת" היא ידיעה או דיעה . אם מדובר בידיעה אז טעיתי ( ולא בפעם הראשונה בחיי) למזער אתנחם שיחד איתי טעו כל אותם מאבטחים וקבטים שעשו הנחות לי ולך ולכל נושא נשק ברשיון . מאידך , אם מדובר בדיעה שלך אז עד שלא נברר את ההוראות המדויקות דיעותינו חלוקות .

יעקב
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יעקב » 30 יוני 2003, 18:22

מתברר שההצטרפות להודנה אינה מחייבת קולונלים להודנה .

בכל אופן אשמח באם תמשוך את ידך מכל ויכוח איתי , סרק או לא סרק . פשוט אין לי חשק לדון בטענה מסוג "תמשיך יעקב ... קדימה בכל הכוח עם הראש בקיר ... נו !!! יותר חזק !!! יופי ... " . מפיש ?

יעקב
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ליאור45 » 30 יוני 2003, 19:15

חברי סליק יקרים,

אני חושש שמא אשכול זה מיצה את עצמו.

אנו במצב מלחמה (אחרת קניונים לא היו מאובטחים בצורה כזו), ובמקום לגבש ולאחד את כוחותינו, האשכול הזה החל לפלג אותנו לאסכולה של "ביטחון מרבי על חשבון הכבוד והפרטיות של לקוח" ולאסכולה של "אני חמוש באישור מה אתם רוצים ממני".

אני מכריז שנתאחד - הקניונים רוצים אותנו, המאבטחים הם בצד שלנו, ואנחנו לכל הפחות לא צריכים להפריע להם, אם כי לא חייבים לשלם את המשכורות שלהם בכל מחיר.

אז אנא - נלך בדרכי נועם, ונמלא אחרי הסיסמה של שרקן.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי volunteer » 30 יוני 2003, 21:02

יעקב.

שני דברים :
א. אין דין אקדח, רוס"ר, ואפילו רימון, שמאן-דהוא יבריח לתוך קניון, כדין רכב עם עשרות ק"ג של חנ"מ בחלל סגור. אי לכך הנחות, ופשרות שאתה ואני מבינים שקיימות בתחום אחד לאו בהכרח צריך להשליך לתחום אחר.

ב. יש הבדל בין "לשחק ראש קטן", להציג למאבטח תעודה, ולהביט בו עם בעיני עגל, לבין מודל התנהגות תוקפני, דורסני, ודורשני.

אתה מבקש את שיקול דעתו של מי ?, של מאבטח עולה חדש שנתיים בארץ, התקבל לעבודה לפני שבועיים, עובד בשכר מינימום עשר שעות ביום, ומפחד שיפטרו אותו אם לא ינשום בקצב הנכון.

בקטע הזה אני דווקא הייתי מצפה לשיקול דעת ממך, בלע את גאוותך, תפנים מעט את עלבונך, ותפתח את תא המטען, תן לו להעיף מבט, ותמשיך בדרכך, או, שתחנה בחוץ.

שוב אני אגיד, את ההנחה שאפשר לעשות בשער הולכי הרגל, לא ניתן לעשות בפתח החניון ולו משום ההבדל התהומי במחיר שאותו כוווווווווולם עלולים לשלם.

להשתמע.
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה

על ידי יעקב » 01 יולי 2003, 07:28

מתנדב

האים מדובר בידיעה או דיעה ?

אם מדובר בידיעה החוק/ההוראות אז תגיד את זה מפורשות . ובזה הדיון יסתיים בצידקתך המלאה .

אם מדובר בדעתך בלבד אז ...

volunteer כתב:יעקב.

בקטע הזה אני דווקא הייתי מצפה לשיקול דעת ממך, בלע את גאוותך, תפנים מעט את עלבונך, ותפתח את תא המטען, תן לו להעיף מבט, ותמשיך בדרכך, או, שתחנה בחוץ.

להשתמע.

מה שאני עושה או לא עושה לא שייך לדיון . לא מדובר בי, בעלבוני, בתא במטען ובמאבטח עולה חדש המפחד לנשום אלא באחראית משמרת מול 4 קציני צהל בעלי תעודות וחמושים אשר הגבילו את התנגדותם לחיטוט בחפציו של חלל. יש הבדל בין שני האיורעים ואני מצפה שתבחין בניהם.

בכל מקרה , גם אני חושב שהדיון מיצה את עצמו . ומתאמי הגינות קבל את זכות המילה האחרונה .

יעקב
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד