מכירת נשק שהופקד במשטרה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מכירת נשק שהופקד במשטרה
שלום לכולם,
הפקדתי לפני מספר חודשים את הזיג שלי במשטרה עם התפוגגותו של הרשיון.
אני מנסה למכור את האקדח ואין לי כוונה כרגע לחדש את הרשיון.
הקונה הפוטנציאלי שמצאתי מגלה סימני זהירות (מוצדקת מבחינתו, אני מניח) ורוצה לראות + לטווח באקדח לפני שהוא מחליט אם הוא קונה.
האם ניתן להפיג את חששותיו של הקונה מבעוד מועד גם אם הנשק כבר הופקד במשטרה?
תודה למצילים,
אלון.
הפקדתי לפני מספר חודשים את הזיג שלי במשטרה עם התפוגגותו של הרשיון.
אני מנסה למכור את האקדח ואין לי כוונה כרגע לחדש את הרשיון.
הקונה הפוטנציאלי שמצאתי מגלה סימני זהירות (מוצדקת מבחינתו, אני מניח) ורוצה לראות + לטווח באקדח לפני שהוא מחליט אם הוא קונה.
האם ניתן להפיג את חששותיו של הקונה מבעוד מועד גם אם הנשק כבר הופקד במשטרה?
תודה למצילים,
אלון.
- סליקאי ארד

שלום איש!
לפני מס' חודשים קניתי אקדח שהופקד במשטרה.
העניין הוא כזה:
לצורך המכירה הולכים שניכם למשרד הפנים שם אתה רשום.
אם רשיונך פג תוקף, הפקידה תחדש לך אותו עד לאותו היום לצורך מכירה בלבד מכיוון שאינך יכול למכור אקדח שאיננו ברשיון.
הקונה יכול לראות את האקדח בנוכחותך ועם הצגת אישור ההפקדה, אך בהחלט לא יכול לטווח בו (כי רק בעל הרשיון יכול למשוך אותו עם אישור שחרור).
תעשו דבר פשוט:
תרשמו זכרון דברים - שאתה מצהיר שהאקדח במצב כזה וכזה, והמוכר מעוניין בו במצב המתואר. אם יתגלה לאחר המטווח כי הנשק אינו במצב המתואר - העיסקה בטלה ומבוטלת.
אתה, אגב, תצטרך לשלם עבור החודשים בהם רשיונך לא היה בתוקף.
יתכן, שאם אתה עדיין עומד בעילה בגינה קיבלת רשיון, תוכל לחדשו לפרק זמן מסויים ואז כן יוכל הקונה ללכת איתך ולטווח, אבל זה כבר מורכב ועולה לך יותר.
אם תרצה העתק מזכרון הדברים שאני רשמתי - רק תגיד.
לפני מס' חודשים קניתי אקדח שהופקד במשטרה.
העניין הוא כזה:
לצורך המכירה הולכים שניכם למשרד הפנים שם אתה רשום.
אם רשיונך פג תוקף, הפקידה תחדש לך אותו עד לאותו היום לצורך מכירה בלבד מכיוון שאינך יכול למכור אקדח שאיננו ברשיון.
הקונה יכול לראות את האקדח בנוכחותך ועם הצגת אישור ההפקדה, אך בהחלט לא יכול לטווח בו (כי רק בעל הרשיון יכול למשוך אותו עם אישור שחרור).
תעשו דבר פשוט:
תרשמו זכרון דברים - שאתה מצהיר שהאקדח במצב כזה וכזה, והמוכר מעוניין בו במצב המתואר. אם יתגלה לאחר המטווח כי הנשק אינו במצב המתואר - העיסקה בטלה ומבוטלת.
אתה, אגב, תצטרך לשלם עבור החודשים בהם רשיונך לא היה בתוקף.
יתכן, שאם אתה עדיין עומד בעילה בגינה קיבלת רשיון, תוכל לחדשו לפרק זמן מסויים ואז כן יוכל הקונה ללכת איתך ולטווח, אבל זה כבר מורכב ועולה לך יותר.
אם תרצה העתק מזכרון הדברים שאני רשמתי - רק תגיד.
אם שותים... לא צמאים...
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד