נפגשים בבול ב-4.7
אמצעי הדרכה משונים,,, מזוודה עם $$$$$$$ לא ההיתי מאמין אם לא ההיתי רואה בעצמי,,, אולי הסריטו סרט פעולה כל שהו ,,,כן כנראה שזה סרט !!! כי היה שם אחד במאי,שחילק הוראות ושחקנים[למליגה למקומות עבודה
]שלא קולטים מה הוא רוצה,אקדחים על הפנים[בקושים פוגעים,,,]
והבמאי נאלץ לחזור כל פעם על אותה סצינה,, והשחקנים? דבר לקיר יבין יותר,,
[חייב לברר מה הקטע שלו עם הלפגוע בA ,,,,]
היו גם שניים מאד מוכרים,שהסתובבו וצילמו, כנראה איזה יועצים חיצוניים מאיזו יחידת" שושו" [כל הלילה עד עכשיו חונה רכב חשוד מול הבית שלי,,,[כמו בסרטים,,]
שבוע הבא יש לנו הסרטת חוץ!!!! הולכים לאיזה אתר[בית נבאללה] לראות איך עושים סרט אמיתי,,,עם שחקנים רציניים ותקציב,תקציב!!

והבמאי נאלץ לחזור כל פעם על אותה סצינה,, והשחקנים? דבר לקיר יבין יותר,,
[חייב לברר מה הקטע שלו עם הלפגוע בA ,,,,]
היו גם שניים מאד מוכרים,שהסתובבו וצילמו, כנראה איזה יועצים חיצוניים מאיזו יחידת" שושו" [כל הלילה עד עכשיו חונה רכב חשוד מול הבית שלי,,,[כמו בסרטים,,]
שבוע הבא יש לנו הסרטת חוץ!!!! הולכים לאיזה אתר[בית נבאללה] לראות איך עושים סרט אמיתי,,,עם שחקנים רציניים ותקציב,תקציב!!
פחות -לרוב זה יותר,,
"..הבטחתי לכן אקיים.." (על משקל יצחק "התחלתי ולכן אסיים" שמעוני).
הנה הטייס מדגים טיסת יעף מעל מכשול גבוה
ואילו Guss ברקע מתייחס בעדינות לאקדח כדי שלא ימעך, אני מוכן להשבע שלפחות פעמיים האקדח של Guss קיבל עצירות רק מהפחד, אם הוא רק היה יודע...
ובנימה רצינית, תפקידו של המכשול להגביל את היורה לשליפה והצבעה באופן מסויים.
הנה החברה שוברים דיסטאנס עם המפקד, שימו לב ל Gusson, הג'וניור המבטיח שמביט בPapy ובולע כל מילה. זו רק שאלה של זמן עד שהילד ישאיר אותנו מאחור.

הנה הטייס מדגים טיסת יעף מעל מכשול גבוה

ובנימה רצינית, תפקידו של המכשול להגביל את היורה לשליפה והצבעה באופן מסויים.
הנה החברה שוברים דיסטאנס עם המפקד, שימו לב ל Gusson, הג'וניור המבטיח שמביט בPapy ובולע כל מילה. זו רק שאלה של זמן עד שהילד ישאיר אותנו מאחור.

PILOT
אם בזמן ירי תקשיבו לבדיחות ולצחוקים שנגרמים בגללן, לא נראה לי שהפגיעות יהיו משהו משהו, לבסוף גם לא תוכלו לשמוע את הבדיחות ,,,

אם בזמן ירי תקשיבו לבדיחות ולצחוקים שנגרמים בגללן, לא נראה לי שהפגיעות יהיו משהו משהו, לבסוף גם לא תוכלו לשמוע את הבדיחות ,,,

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
חבריא,
התמונה צולמה בעת תרגול "יבש", ללא ירי.
אל דאגה, לא נעברו עבירות בטיחות, וכלל הנוכחים במקום, היורים והצופים, היו מוגנים באמצעות משקפי מגן ואוזניות איכותיות.
נועם.
אל דאגה, לא נעברו עבירות בטיחות, וכלל הנוכחים במקום, היורים והצופים, היו מוגנים באמצעות משקפי מגן ואוזניות איכותיות.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:חבריא,
נועם.
הומור - תכונה המאפשרת לאדם להתייחס לפעמים לדברים בבדיחות הדעת.
באינטרנט, מפאת הקושי להדגיש אינטונציות והבעות, נהוג לציין את הבדיחות הללו ביצורים עגלגלים המתכנים סמיילים (ע"ע היצור המופיע בסוף הודעתי הקודמת).
ושוב, ולא אני המצאתי את הפטנט, כוס מים קרים... להרגעת האוירה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
רשמתי
pilot כתב:WEBY, את האזניות אני ו GUSS מרכיבים רק כשהמפקד מדבר, בזמן היירי אני צריך לשמוע את הבדיחות של GUSS, והוא חייב לשמוע שאני צוחק
ידידי הטייס

רשמתי, ולכן........31/2 ק"ג בורקס טריים!!!!!!!!!!!!+ 3 קולה קר כמו קרח. ואז נראה אם עוד יהיו לך אוזניות על האוזניים כשאני מדבר

אבי לגמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
- מדריך ירי מעשי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד