אקדח cz-75 למכירה
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
אקדח cz-75 למכירה
למכירה אקדח מדגם cz-75 שנת ייצור 91 קנה ארוך .
האקדח שמור ובמצב מעולה . האקדח בבעלותי משנת ייצורו וייריתי בו רק בחידוש הרשיון בלבד.
לכל מי שמעוניין ורציני נא לצלצל לטלפון 056-563263 ולבקש את שמש יורם.
האקדח שמור ובמצב מעולה . האקדח בבעלותי משנת ייצורו וייריתי בו רק בחידוש הרשיון בלבד.
לכל מי שמעוניין ורציני נא לצלצל לטלפון 056-563263 ולבקש את שמש יורם.
נערך לאחרונה על ידי ulj55 בתאריך 10 יולי 2003, 14:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי ארד
יורם, אל תתפתה להצעה של הקולונל הוא סתם עובד עליך. האקדח שלו ירה המון.
לא תיכננתי למכור את הגלוק 19C החדש שלי (עם נרתיק פובוס חיצוני, פרונטליין פנימי, 3 מחסניות רגילות + מחסנית 30 כדור, כוונות מפרו, עצר מחלק מוגדל והדק מינוס) אבל לאור ההצעה המפתה שלך אני מוכן להחליף איתך ראש בראש.
תמורת האקדח שלך תקבל את כל הנ"ל + 2 בוגי של טנק מרכבה שצה"ל שכח ליד הבית שלי. 4 מחסניות של M16 שמצאתי באחת השמירות, 300 כדור 5.56 שנשארו מהאמון האחרון + 60 כדור נותב. בנוסף אני יכול לארגן לך נפל של טיל אימון שנורה ממסוק אפאצ'י ליד הבית שלי ויצא לטיול לא מתוכנן (עוד חיסול שכשל...). 4 מצנחים של פצצות תאורה, שהחבר'ה כאן אוספים כל פעם שיש ארוע.
בנוסף מאחר ולך יש באקדח מתפסים מיוחדים ופטיש מעוגל אתן לך גם אפוד קרמי של כיתות כוננות (700$) נגד 9מ"מ ו- 5.56 ח"ש (טוב גם נגד הנותבים שכתבתי למעלה).
אם אתה רוצה תוספת כספית - יש על מה לדבר.
לא תיכננתי למכור את הגלוק 19C החדש שלי (עם נרתיק פובוס חיצוני, פרונטליין פנימי, 3 מחסניות רגילות + מחסנית 30 כדור, כוונות מפרו, עצר מחלק מוגדל והדק מינוס) אבל לאור ההצעה המפתה שלך אני מוכן להחליף איתך ראש בראש.
תמורת האקדח שלך תקבל את כל הנ"ל + 2 בוגי של טנק מרכבה שצה"ל שכח ליד הבית שלי. 4 מחסניות של M16 שמצאתי באחת השמירות, 300 כדור 5.56 שנשארו מהאמון האחרון + 60 כדור נותב. בנוסף אני יכול לארגן לך נפל של טיל אימון שנורה ממסוק אפאצ'י ליד הבית שלי ויצא לטיול לא מתוכנן (עוד חיסול שכשל...). 4 מצנחים של פצצות תאורה, שהחבר'ה כאן אוספים כל פעם שיש ארוע.
בנוסף מאחר ולך יש באקדח מתפסים מיוחדים ופטיש מעוגל אתן לך גם אפוד קרמי של כיתות כוננות (700$) נגד 9מ"מ ו- 5.56 ח"ש (טוב גם נגד הנותבים שכתבתי למעלה).
אם אתה רוצה תוספת כספית - יש על מה לדבר.
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא שאני לוקח את ה CZ .. אבל ..
מתפסים היא המילה הנכונה, ולא מדפסים.
מתפס מלשון לתפוס.
מדפס ? שיבוש לשון.
נועם.
מתפסים היא המילה הנכונה, ולא מדפסים.
מתפס מלשון לתפוס.
מדפס ? שיבוש לשון.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מה היינו עושים בלעדיכם ?
(ממציאים אתכם
)

(ממציאים אתכם

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
אתם
נו... [שוב הנו הזה] עשיתם לי את היום.
האמת שחשבתי להוסיף להצעה גם ביונט לרמינגטון שהסבא שלי הביא שלל ממלחמת העולם הראשונה,אבל לא הסתייע.. (אוף הדמעות מהצחוק שורפות)
WALK IN PEACE
הבדיחה היא שידידנו ULJ55 רוצה להחליף "ראש בראש" את ה-CZ75 (מודל 91) שלו בגלוק.
אמנם הוא כבר תיקן את ההודעה שלו (לדעתי בעיקר בגלל מטח האש העצבני שהוא ספג מהאל"מ במספר אשכולות בפורום הסחר),אבל למען חברי הסליק שלא עקבו אחר האשכול מראשיתו (לפני העריכה), זאת היא הסיבה לעוקצנות של החברים.
אמנם הוא כבר תיקן את ההודעה שלו (לדעתי בעיקר בגלל מטח האש העצבני שהוא ספג מהאל"מ במספר אשכולות בפורום הסחר),אבל למען חברי הסליק שלא עקבו אחר האשכול מראשיתו (לפני העריכה), זאת היא הסיבה לעוקצנות של החברים.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
זכותו המלאה להחליף מה שהוא רוצה עם מי שהוא רוצה *, מה שלי יותר הפריע
הבעיה היא שהוא הציף את הפורום בכך שכתב את אותה ההודעה ל 7 אנשים שונים
שפרסמו הודעת מכירה לגלוק בחודש האחרון
(* פרט לכך זה בעיה של הפראייר, אם יימצא כזה, שיחליף ראש בראש גלוק ב CZ ואני לא רוצה
להיכנס לויכוח מי יותר טוב, אבל כולנו מסכימים מי יותר סחיר ומי בעל ערך כספי יותר גבוה)
הבעיה היא שהוא הציף את הפורום בכך שכתב את אותה ההודעה ל 7 אנשים שונים
שפרסמו הודעת מכירה לגלוק בחודש האחרון
(* פרט לכך זה בעיה של הפראייר, אם יימצא כזה, שיחליף ראש בראש גלוק ב CZ ואני לא רוצה
להיכנס לויכוח מי יותר טוב, אבל כולנו מסכימים מי יותר סחיר ומי בעל ערך כספי יותר גבוה)
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד