מישהוא כאן מכיר AR-15????
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: יפה
אהבתי את התמונה אבל איפה הסתרשף?
מה זה סתרשף? אני באמת לא יודע.
- סליקאי ארד לנצח
מין חתיכת ברזל כזו, שמבריגים בקצה הקנה. לא משהו מיוחד ששוה לפתוח עליו דיון ... 
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
fn_p90 כתב:אני מאמין שאין שם סתרשף בגלל שזה הרובה מהסידרה האזרחית (איזה אזרח יצתרך סתרשף?)
איזה אזרח צריך M-16 בית?
יעודו של הסתרש"פ הוא...להסתיר את הרשף שיוצא מהקנה בעת הירי.
הסתרת הרשף מיועדת לא רק להקטין את הסיכוי שהיורה יחשף, אלא מיועדת גם להקטין את הסיכוי שהיורה יסונוור מהרשף בעת ירי בחושך.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
אפרופו סינוורים, התמונה שלך Barak היא חלק ממסע ההכפשות לגלוקים מסדרת C, מכיוון שיש הטוענים שהרשף גורם לסינוור בעת ירי בחושך. המכפישים טוענים כי זו הפרסומת הגרועה ביותר לאקדחים מהסוג הזה...
אני לא יודע אם טענה זו נכונה או לא...
אני לא יודע אם טענה זו נכונה או לא...
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
עומר, תעשה סקר בסליק. מי ירה אי פעם בחושך ?
ע"מ שהרשף יסנוור יש צורך בחושך מוחלט מסביב, בחושך כזה אפילו אם תצליח לראות את הכוונות של הנשק (מפרולייט), ספק אם תראה את המטרה שלך.
כך שלדעתי כל המקטרגים של הגלוק C בסך הכל...מקנאים שהוא נראה טוב יותר בתמונה
ע"מ שהרשף יסנוור יש צורך בחושך מוחלט מסביב, בחושך כזה אפילו אם תצליח לראות את הכוונות של הנשק (מפרולייט), ספק אם תראה את המטרה שלך.
כך שלדעתי כל המקטרגים של הגלוק C בסך הכל...מקנאים שהוא נראה טוב יותר בתמונה
תקווה היא התחושה שיש לך ,
- סליקאי ארד לנצח
אמת דבריך, אבל יש בעיה. הבעיה נקראת "חוק הגנת מחזיקי נשק חם 1986", שבו יש תוספת מעוד אנטי-נשק.
כידוע, כל הנשק האוטומתי בארה"ב רשום אצל המדינה כבר מ1934. אז בתוספת הזאת הם החליטו שאסור לאזרחים לקנות נשק אוטומתי שלא היה ברשימה כפי שהיא היתה ב-19 למאי, 1986. כלומר, כמות הנשקים קבועה, אך האוכלוסייה גדלה תמיד, ואיתה המחיר.
כידוע, כל הנשק האוטומתי בארה"ב רשום אצל המדינה כבר מ1934. אז בתוספת הזאת הם החליטו שאסור לאזרחים לקנות נשק אוטומתי שלא היה ברשימה כפי שהיא היתה ב-19 למאי, 1986. כלומר, כמות הנשקים קבועה, אך האוכלוסייה גדלה תמיד, ואיתה המחיר.
- סליקאי ארד לנצח
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד