צלפים
צלפים
יש לכם במיקרה שמות של סרטים טובים על צלפים ושאני אומר טובים אני מיתכוון לטובים לא סתם משהו מסריח.
והאם יש לכם אולי ספרים טובים על צלפים או ספרים שמלמדים על צליפה(זה בעדיפות ראשונה.)
והאם ידוע לכם על מיטווחים שנותנים שם לירות ברובי צלפים למרחקים "ארוכים"
ולא למטרות במרחק 20 מטר!!!!

והאם יש לכם אולי ספרים טובים על צלפים או ספרים שמלמדים על צליפה(זה בעדיפות ראשונה.)

והאם ידוע לכם על מיטווחים שנותנים שם לירות ברובי צלפים למרחקים "ארוכים"
ולא למטרות במרחק 20 מטר!!!!
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
ספר המספק מידע אודות קליעה וצליפה -
ניתן לרכוש בחנות ההוצאה לאור של משרד הבטחון, ניתן גם דרך אתר הקניון הממשלתי.
מטווחים שיאפשרו ירי מעבר ל 20 מטר ? לא חסרים. מטווח "קותי שקד" באשדוד, מטווח קיסריה, מטווח ע"ש אל"מ נביה מרעי ז"ל בקבוץ ניר-עם, מטווח עמק הירדן ועוד.
אם תוכל לירות עם נשק לצליפה ? אינני חושב. אולי כדאי שתמתין עד לגיוס..
בהצלחה.
(ואגב,
אולי רק אני מרגיש לא בנוח עם זה, אולי גם רבים אחרים, אבל יש אחד, חבר טוב שלי, מתעסק עם חליבת פרות, היה שולח אותך לראי להפליק סטירה או עשר.. ולשכנע את עצמך כי אתה לא שפן, אתה ארנב. ובעברית קלה יותר, דרך ארץ ושפה נקייה יעזרו לך ויקדמו אותך בחיים, במיוחד כאן. )
נועם.

ניתן לרכוש בחנות ההוצאה לאור של משרד הבטחון, ניתן גם דרך אתר הקניון הממשלתי.
מטווחים שיאפשרו ירי מעבר ל 20 מטר ? לא חסרים. מטווח "קותי שקד" באשדוד, מטווח קיסריה, מטווח ע"ש אל"מ נביה מרעי ז"ל בקבוץ ניר-עם, מטווח עמק הירדן ועוד.
אם תוכל לירות עם נשק לצליפה ? אינני חושב. אולי כדאי שתמתין עד לגיוס..

בהצלחה.
(ואגב,
ושאני אומר טובים אני מיתכוון לטובים לא סתם משהו מסריח
אולי רק אני מרגיש לא בנוח עם זה, אולי גם רבים אחרים, אבל יש אחד, חבר טוב שלי, מתעסק עם חליבת פרות, היה שולח אותך לראי להפליק סטירה או עשר.. ולשכנע את עצמך כי אתה לא שפן, אתה ארנב. ובעברית קלה יותר, דרך ארץ ושפה נקייה יעזרו לך ויקדמו אותך בחיים, במיוחד כאן. )
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
איו
איו לי ממש מה לעשות כי אני ירושלמי ואני לא חושב שיש מועדוני קליעה בי-ם
וליסוע כל כמה ימים להרצליה זה לא ממש מתאים לי
דרך אגב ראיתי את שני הסרטים שצוינו
ושניהם יפים מאוד
בקשר להערה של הנועם:אני מבין ואני מצטער שככה רשמתי וזה רק ביגלל שהייתי עצבני אתמול על משהו
וליסוע כל כמה ימים להרצליה זה לא ממש מתאים לי
דרך אגב ראיתי את שני הסרטים שצוינו
ושניהם יפים מאוד
בקשר להערה של הנועם:אני מבין ואני מצטער שככה רשמתי וזה רק ביגלל שהייתי עצבני אתמול על משהו

ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
HP,
אם לא נמצא ברשת, ניתן לרכישה (כמובן אם ישנו במלאי..
) בחנות ההוצאה לאור של משרד הבטחון, ברחוב החשמונאים 107 בתל אביב.
נועם.
אם לא נמצא ברשת, ניתן לרכישה (כמובן אם ישנו במלאי..

נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
גדנ"ע
ak - יקר
בוא נחבור ונכתוב מכתב משותף לנוגעים בדבר,
ותשאל אותם למה בעיר של קו תפר אין מועדון קליעה.
(אני מדבר על ראש אגף הנוער והנח"ל, ראש מדור גדנ"ע באגף,וראש מח' גדנ"ע ונוער בחיל הנח"ל והחינוך)
יכול להיות שתקבל תשובות מענינות.
בוא נחבור ונכתוב מכתב משותף לנוגעים בדבר,
ותשאל אותם למה בעיר של קו תפר אין מועדון קליעה.
(אני מדבר על ראש אגף הנוער והנח"ל, ראש מדור גדנ"ע באגף,וראש מח' גדנ"ע ונוער בחיל הנח"ל והחינוך)
יכול להיות שתקבל תשובות מענינות.
רעיון
רעיון טוב
אני אישית לא יוגע למי ליפנות בידיוק הכוונה שלי לאילו כתובות ליפנות ולישלוח את המיכתבים
יש לך כתובות אולי (אין לי מושג איפה להתחיל)
אני אישית לא יוגע למי ליפנות בידיוק הכוונה שלי לאילו כתובות ליפנות ולישלוח את המיכתבים
יש לך כתובות אולי (אין לי מושג איפה להתחיל)

ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
סנייפר גישתי אומרת שאם לנוער יש מוטיבציה אני מאד בעד לאתר אותו ולצרף למסגרת מחנכת ולקבל מוצר מעולה, מערכת שתלמד נכון תרגיע היכן שנדרש ותעודד היכן שצריך.
מה לעשות ולירושלמים אין כנרת ואין מועדוני קליעה.
בסך הכל אני רוצה לעזור לו לפנות למי שיושב על ההחלטות,
אני מעדיף נוער מתעניין במסגרת כזאת מאשר מקרה עפולה.(טירון שחזר לחופשה לימד נער בן 15 נשק. התוצאה הנער הזה כבר לא איתנו והטירון הלך לכלא) אני רק חושב אם לא היו סוגרים את הגדנ"ע קליעה בעפולה, אולי עוד נער היה בחיים וחייל אחד נוסף היה משרת בשטח במקום לתקן רשתות הסוואה.
יש פה חוסר איזון בין צבא שהגיע למסקנה שהוא צריך לקרב את הנוער ולכן משקיע ביותר תערוכות ופרסום לבין המניעה של האפשרות למשש לגעת ולהתנסות.
זה כמו שאני אגיד לך סנייפר תבוא לראות איך אני אוכל גלידה?
להתראות
אילן
מה לעשות ולירושלמים אין כנרת ואין מועדוני קליעה.
בסך הכל אני רוצה לעזור לו לפנות למי שיושב על ההחלטות,
אני מעדיף נוער מתעניין במסגרת כזאת מאשר מקרה עפולה.(טירון שחזר לחופשה לימד נער בן 15 נשק. התוצאה הנער הזה כבר לא איתנו והטירון הלך לכלא) אני רק חושב אם לא היו סוגרים את הגדנ"ע קליעה בעפולה, אולי עוד נער היה בחיים וחייל אחד נוסף היה משרת בשטח במקום לתקן רשתות הסוואה.
יש פה חוסר איזון בין צבא שהגיע למסקנה שהוא צריך לקרב את הנוער ולכן משקיע ביותר תערוכות ופרסום לבין המניעה של האפשרות למשש לגעת ולהתנסות.
זה כמו שאני אגיד לך סנייפר תבוא לראות איך אני אוכל גלידה?
להתראות
אילן
לAK47.
אני לפני הצבא התאמנתי בקליעה ברובה אוויר בנבחרת בהרצליה, הגעתי לשם דרך הגדנ"ע ורציתי לספר לך שהרבה מאוד חברים טובים שלי גם התלהבו מאוד בתחלה מהקטע הזה של לירות
על מטרות קרטון , אבל מניסיון לכולם נמאס מזה אחרי חצי שנה ולאף אחד מהם זה לא ממש עזר בצבא. רק מי שהתמיד בזה כמוני (3 שנים) שיפר את יכולת הקליעה בצורה משמעותית.
אז לפני שאתה מתלהב מכל הש... האלה תחשוב טוב, כי אני מבטיח לך שימאס לך מאוד מהר.
אני לפני הצבא התאמנתי בקליעה ברובה אוויר בנבחרת בהרצליה, הגעתי לשם דרך הגדנ"ע ורציתי לספר לך שהרבה מאוד חברים טובים שלי גם התלהבו מאוד בתחלה מהקטע הזה של לירות
על מטרות קרטון , אבל מניסיון לכולם נמאס מזה אחרי חצי שנה ולאף אחד מהם זה לא ממש עזר בצבא. רק מי שהתמיד בזה כמוני (3 שנים) שיפר את יכולת הקליעה בצורה משמעותית.
אז לפני שאתה מתלהב מכל הש... האלה תחשוב טוב, כי אני מבטיח לך שימאס לך מאוד מהר.
ליאון
חבל שבמקום לעודד את הנער להמשיך ולירות, אתה מבטיח שלו מהגיגי לבך שאולי נכונים עבורך אבל לא תורמים דבר לקידום עניין מועדוני הקליעה לנוער, שהוא אחד הפרוייקטים שאילן, אני ורבים מחברינו כאן בסליק חפצים ביקרם ועושים מאמצים רבים כדי להפעילם מחדש.
המטרה של מועדונים אלו היא בעיקר ללמד לשפר את נושא הבטיחות בנשק, דבר שאך יועיל לכולם בצבא ואולי ימנע חלק מהתאונות האיומות ששומעים עליהם חדשות לבקרים.
ולך AK, הבעיה בירושלים מוכרת וידועה. הפתרון שלך טמון במה אתה מוכן להשקיע ע"מ להתקדם בירי, או יותר נכון עד לאן אתה מוכן להגיע ע"מ להתאמן.
חבל שבמקום לעודד את הנער להמשיך ולירות, אתה מבטיח שלו מהגיגי לבך שאולי נכונים עבורך אבל לא תורמים דבר לקידום עניין מועדוני הקליעה לנוער, שהוא אחד הפרוייקטים שאילן, אני ורבים מחברינו כאן בסליק חפצים ביקרם ועושים מאמצים רבים כדי להפעילם מחדש.
המטרה של מועדונים אלו היא בעיקר ללמד לשפר את נושא הבטיחות בנשק, דבר שאך יועיל לכולם בצבא ואולי ימנע חלק מהתאונות האיומות ששומעים עליהם חדשות לבקרים.
ולך AK, הבעיה בירושלים מוכרת וידועה. הפתרון שלך טמון במה אתה מוכן להשקיע ע"מ להתקדם בירי, או יותר נכון עד לאן אתה מוכן להגיע ע"מ להתאמן.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
ליאון שים לב לאיזה מטווח אתה מפנה - שהדגש בו הוא בעיקר אולימפי.
תפנה בפרטי לכינרתי=לאוניד רובינשטיין והוא יספר לך שבנוסף להיותו אלוף ישראל לנוער ברובה אויר בעבר ירה גם ירי שונה ובנשק חם (הרצליה אינם מאפשרים לגדנעים לירות במטווח ה50 מ') 0.22 מאוזר מוסב (גם תרגיל מטרות צבאיות)
אנשוץ 3 מצבים. M-16 מוסב, וגם M-16 רגיל, קרבין ומאוזר צלפים.
זה לדעתי + בי אתלון ריצה צריכים להיות הדגל של גדנ"ע קליעה.
והכי חשוב לפני הכל בטיחות ! בטיחות! בטיחות!
שבת שלום
אילן
תפנה בפרטי לכינרתי=לאוניד רובינשטיין והוא יספר לך שבנוסף להיותו אלוף ישראל לנוער ברובה אויר בעבר ירה גם ירי שונה ובנשק חם (הרצליה אינם מאפשרים לגדנעים לירות במטווח ה50 מ') 0.22 מאוזר מוסב (גם תרגיל מטרות צבאיות)
אנשוץ 3 מצבים. M-16 מוסב, וגם M-16 רגיל, קרבין ומאוזר צלפים.
זה לדעתי + בי אתלון ריצה צריכים להיות הדגל של גדנ"ע קליעה.
והכי חשוב לפני הכל בטיחות ! בטיחות! בטיחות!
שבת שלום
אילן
ספר הצליפה הצבאית
יש לי את הספר ממש לא מומלץ למי שרוצה להיות עדכני בספר מתואר בהרחבה אמ 14
וגליל צלפים כל השאר בקושי רב לפי דעתי , גם לגבי האמצעים האופטים הוא ממש מיושן
למשל הספר"מתלהב"מנמרוד שזה טלסקופ שאפילו בעולם השלישי לא קונים היום לגבי
ראית לילה בכלל על הפנים.
אני ממליץ לך להתענין בחוברות נשק בחנויות לספרים משומשים וכמובן להשתמש ברשת
בהצלחה.
וגליל צלפים כל השאר בקושי רב לפי דעתי , גם לגבי האמצעים האופטים הוא ממש מיושן
למשל הספר"מתלהב"מנמרוד שזה טלסקופ שאפילו בעולם השלישי לא קונים היום לגבי
ראית לילה בכלל על הפנים.