מבינים בכימיה????
מבינים בכימיה????
אם יש כאן מישהוא שמבין ממש בכימיה אז האם הוא יוכל לעזור לי בכמה שאלות קטנות שיש לי

ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
אז ככה
אם אני אקח אציטון ויערבב עם מי חמצן בריכוז של 12% יקרר את זה למיתחת 10 מעלות ואז לאט לאט (עם לישמור על הטמפרטורה מיתחת ל10 מעלות) יוסיף חומצה מבטריה. ואני יסים את זה בקירור למשך 24 שעות ויסנן את מה שיצא..
אז מה יצא?????
אז מה יצא?????
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
ייצא לך וודקה אבסולוט .
לא לשכוח קוביה קרח וחתיכה לימון.
לא לשכוח קוביה קרח וחתיכה לימון.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
לא ממש
זה לא יגרום לפיצוץ אם אתה יודע כמה לשים ממה ובאילו אחוזים להישתמש!!
אז אני אשאל עוד פעם מה יצא בסוף?????
אז אני אשאל עוד פעם מה יצא בסוף?????
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
לא כדאי!!!
כשאילן דיבר על בית ספר הוא בטח התקוון אלי. אני לו ממליץ לקחת ברצינות כל מתכון שיש ברשת ובטח שלא לנסות אותו. נהרגים או נפצעים מזה!!!(היו לי כמה שיחות עם חבלנים על זה). אבל כל אחד אדון לעצמו ועם אתה מחליט בכל זאת אז לפחות תתרחק מאזור מאוחלס שלא תסכן אחרים.
חוץ מזה אם תצה מזה חי אז תקבל חומר מאוד מאוד רגיש ולא יציב שלא יהיה לך מה לעשות איתו.(תשובה של אדם שמבין - לא שלי).
מידע נוסף בפרטי.
חוץ מזה אם תצה מזה חי אז תקבל חומר מאוד מאוד רגיש ולא יציב שלא יהיה לך מה לעשות איתו.(תשובה של אדם שמבין - לא שלי).
מידע נוסף בפרטי.
מטרת העל: לחזור הביתה בשלום!
***__ מדריך ירי __***
***__ מדריך ירי __***
Re: אז ---ממש לא---ככה
AK-47 כתב:אם אני אקח אציטון ויערבב עם מי חמצן בריכוז של 12% יקרר את זה למיתחת 10 מעלות ואז לאט לאט (עם לישמור על הטמפרטורה מיתחת ל10 מעלות) יוסיף חומצה מבטריה. ואני יסים את זה בקירור למשך 24 שעות ויסנן את מה שיצא..
אז מה יצא?????
1.מה המטרה בניסוי ? (מה אתה מנסה להשיג ?)
2.אציטון עם מי חמצן(12%) במינוס 10 ........תקבל חומר מוצק.
2.1 למה לעזאזל להוסיף חומצה ?
2.2 חומצה הינה חומר בלתי יציב אשר במעבר ממצב נוזלי לגז (עקב הפרשי הטמפ') תיצור אדים רעילים.אל תנסה.
3.לא יהיה לך מה לשים בקירור.....זה יהפך לגז במקרה אחד או יישאר כנוזל.
4.שוב,
אל תנסה !!
בשביל ניסויים כאלו יש מעבדות עם אמצעי הגנה לסביבה ולאלו המבצעים את הניסוי.
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד