כניסה עם נשק למשרד רישוי?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כניסה עם נשק למשרד רישוי?
מישהו יודע אם יש בעיה להיכנס עם נשק למשרדי רישוי מחוזיים (כגון משרד הרישוי בחולון), ועם משרדי ביטוח לאומי?
טייסליק,
לביטוח לאומי לא ניתן להכנס עם הנשק, יש להפקידו בכניסה, ישנן כספות מיוחדות לכך.
במשרד הרישוי

לביטוח לאומי לא ניתן להכנס עם הנשק, יש להפקידו בכניסה, ישנן כספות מיוחדות לכך.
במשרד הרישוי
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
במשרד רישוי לא הייתי כ-3 שנים. מה שהיה אז:
משרד רישוי בתוך מרכז מסחרי מאובטח: לא שואלים על נשק. לנשק מוסלק לא יתייחסו. מי שבא עם נשק צבאי היה צריך להפקיד את המחסנית שקשורה לנשק בגומיה (אך לא את המחסנית ספייר בתוך כיס הדגמ"ח).
משרד רישוי שלא בתוך מרכז מסחרי: יש שמירה בכניסה, אך אם אני זוכר נכון ניתן להיכנס עם נשק פרטי ללא בעיה. אין שלטים האוסרים על הכנסת נשק.
קח בחשבון, סלבו, שמידע זה בן 3 שנים, ולך תדע אלו התעללויות הומצאו מאז על ידי הפקידים שמשרתים אותנו.
משרד רישוי בתוך מרכז מסחרי מאובטח: לא שואלים על נשק. לנשק מוסלק לא יתייחסו. מי שבא עם נשק צבאי היה צריך להפקיד את המחסנית שקשורה לנשק בגומיה (אך לא את המחסנית ספייר בתוך כיס הדגמ"ח).
משרד רישוי שלא בתוך מרכז מסחרי: יש שמירה בכניסה, אך אם אני זוכר נכון ניתן להיכנס עם נשק פרטי ללא בעיה. אין שלטים האוסרים על הכנסת נשק.
קח בחשבון, סלבו, שמידע זה בן 3 שנים, ולך תדע אלו התעללויות הומצאו מאז על ידי הפקידים שמשרתים אותנו.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מנסיוני בביטוח לאומי בירושלים (שני הסניפים) לפני שבוע:
לאחר שמודיעים לשומר בחוץ על היותך נושא נשק (או למתחכמים
- לאחר שהוא מוצא אותו עם גלאי המתכות והבדיקה קפדנית מאד!)
הוא שולח אותך לדלפק הביטחון בכניסה, שם לאחר בדיקת הרשיון ותעודה מזהה, מבקשים שתוציא את האקדח ומחסניות נוספות אם יש כאלה (בלי להוציא מחסנית ובלי לפרוק או כל פעולה אחרת) .
הנשק והמחסניות נכנסים לכספת בעלת שני מנעולים - מפתח אחד נשאר אצלך.
חותמים על טופס, מקבלים עותק וזה הכל.
ביציאה מראים את הטופס באותו הדלפק, נותנים את המפתח, מקבלים את הנשק (שוב עם אזהרה לא לבצע בו כל פעולה)
חותמים על קבלת הנשק והמחסניות בחזרה ואומרים יפה שלום.
היתרון בכל העניין הוא שיוצאים מהבניין דרך הכניסה הראשית ולא האחורית (מה שחוסך טיול ארוך)
לאחר שמודיעים לשומר בחוץ על היותך נושא נשק (או למתחכמים
הוא שולח אותך לדלפק הביטחון בכניסה, שם לאחר בדיקת הרשיון ותעודה מזהה, מבקשים שתוציא את האקדח ומחסניות נוספות אם יש כאלה (בלי להוציא מחסנית ובלי לפרוק או כל פעולה אחרת) .
הנשק והמחסניות נכנסים לכספת בעלת שני מנעולים - מפתח אחד נשאר אצלך.
חותמים על טופס, מקבלים עותק וזה הכל.
ביציאה מראים את הטופס באותו הדלפק, נותנים את המפתח, מקבלים את הנשק (שוב עם אזהרה לא לבצע בו כל פעולה)
חותמים על קבלת הנשק והמחסניות בחזרה ואומרים יפה שלום.
היתרון בכל העניין הוא שיוצאים מהבניין דרך הכניסה הראשית ולא האחורית (מה שחוסך טיול ארוך)
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
מוזיאון ישראל
ובהמשך לדיברי ביפביף (ROADRUNNER)
גם במוזיאון ישראל קיים ההסדר עם הכספת, הטופס והמפתח, וזה עובד כמו שעון של עדי.
ובאמת.. אנא הקדימו את חיפושו של המאבטח ותאמרו , יש לי נשק, אני מעונין להפקידו !
גם במוזיאון ישראל קיים ההסדר עם הכספת, הטופס והמפתח, וזה עובד כמו שעון של עדי.
ובאמת.. אנא הקדימו את חיפושו של המאבטח ותאמרו , יש לי נשק, אני מעונין להפקידו !
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
הפקדה
בוקר טוב
אם כבר מציינים... גם בלישכות הטיפול האזוריןת של מישרד הביטחון יש להפקיד את הנשק.
ואגב מוזיאון ישראל , הנוהג להפקדת הנשק בכניסה קיים לפחות כעשר שנים ,מה שאני זוכר מהיותי הורה מלווה בטיולי ביה"ס.
WALK IN PEACE
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד