מחפש שרטוט של מפצה סטיה ל-1911
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש שרטוט של מפצה סטיה ל-1911
כבר זמן רב אני מחפש שרטוט של מפצה סטייה (קומפנסטור) לאקדח שלי. מדובר על ספרינגפילד 1911 A1. אני מדגיש שרטוט ולא תמונה. אני אודה מאוד אם מישהוא יוכל לקשר אותי לשרטוט או לשלוח לי אותו באי מייל.
נערך לאחרונה על ידי הכנרתי בתאריך 14 יולי 2003, 17:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
מטרת העל: לחזור הביתה בשלום!
***__ מדריך ירי __***
***__ מדריך ירי __***
תיקון שגיאות
אישעשן
זוהי חוצפה מצידך לשרבב תיקון כתיב בפרהסיה לזןלתך, קבל עם וסליקאים, דבר אשר יש בו בכדי הלבנת פני חבר.
אינך מהווה שום אאוטוריטה אשר מותר לה לתקן אחרים בפורום.
רבים הם הכותבים עם שגיאות כתוצאה ממהירות הקלדה ואי ביצוע הגהה, או כתוצאה מאי ידיעה.רבים הינם העולים מרחבי העולם אשר נימנים עם טובי היורים, והינם מתאמצים מאד ע"מ לכתוב בעיברית את אשר על ליבם והיננו קוראים את דבריהם בצמא.
אין לאף אחד מאיתנו לגיטימציה לתקן. תיקון הינו גם התנשאות. אם ברצונך לתקן בכל זאת , תצרף מספר מילות נימוס והתנצלות וכתוב באישי.
אני מקווה שתפנים את האמור לעיל.
זוהי חוצפה מצידך לשרבב תיקון כתיב בפרהסיה לזןלתך, קבל עם וסליקאים, דבר אשר יש בו בכדי הלבנת פני חבר.
רבים הם הכותבים עם שגיאות כתוצאה ממהירות הקלדה ואי ביצוע הגהה, או כתוצאה מאי ידיעה.רבים הינם העולים מרחבי העולם אשר נימנים עם טובי היורים, והינם מתאמצים מאד ע"מ לכתוב בעיברית את אשר על ליבם והיננו קוראים את דבריהם בצמא.
אין לאף אחד מאיתנו לגיטימציה לתקן. תיקון הינו גם התנשאות. אם ברצונך לתקן בכל זאת , תצרף מספר מילות נימוס והתנצלות וכתוב באישי.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
תודה על התמיכה
תודה רבה לכם על התמיכה. לגבי תיקניות המילה לפי ''אבן שושן'': שרטוט או סרטוט.ולנושא העיקרי האם ניתן למצוא איפה שהוא סרטוט (או שרטוט) של מפצא הסטיה (הקומפנסטור) לאקדח 1911.
נערך לאחרונה על ידי הכנרתי בתאריך 14 יולי 2003, 17:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
***__ מדריך ירי __***
***__ מדריך ירי __***
Re: תיקון שגיאות
מיכאל מס כתב:אישעשן
סליחה, אבל אני רק תיקנתי, לא צריך להיתרגז כל כך.
לא היה ברצוני שום ניסיון היתנשאות על הכותב, אלא רק רצון לתקנו.
אולי באמת לא היה מנומס רק לתקן, ובלי להשאיר הודעה על התיקון, אבל ככה לחשוב שזה היה ל"זולתי"? מה אני מרוויח מכך שאני תיקנתי אותו? כבוד? אהדה משאר הפורום?
לא. פשוט הצבעתי על הטעות, אני לא מצפה מאף אחד שיגיד "סמוקמן הוא פרופ' בלשון ואין לערער על דבריו בעניין".
גם אני עושה שגיאות כתיב לפעמים, ואני מאוד שמח אם מישהו מתקן אותי ואיני מתפרץ עליו...
"יש כאלה... שמסתירים את הקרניים...
ואחרים שהדביקו לעצמם כנפיים...
הולכים לפי הקצב, כולם על הרגליים
שמאל ימין, ימין ושמאל... אבק בנעליים..."
--- ברי סחרוף, אבק בנעליים
ואחרים שהדביקו לעצמם כנפיים...
הולכים לפי הקצב, כולם על הרגליים
שמאל ימין, ימין ושמאל... אבק בנעליים..."
--- ברי סחרוף, אבק בנעליים
- סליקאי כסף

תיקונים
לתקן יכול רק מייסטר
לטעות יכול כל אדם
להעיר - מידה של שחצנות
לטעות- מידה של אנושיות
אישעשן, הכתיבה בפורום חייבת להיות משכילה, חברית, מנומסת ומתחשבת.
כמות השגיאות בין הכותבים בפורום ורמת הכתיב , הינן לעיתים מזעזעות, אולם , כפי שאתה רואה, אף אחד לא לוקח לעצמו שרביט של מנחה/מתקן בנושא זה.
מודה ועוזב , ירוחם, ובמיוחד בין סליקאים. מתוך תשובתך למדתי שאתה מבין על מה מדובר .
ויש להוסיף ולציין , שנושא האשכול הינו השרטוט המבוקש, או אולי קישור מתאים..
לטעות יכול כל אדם
להעיר - מידה של שחצנות
לטעות- מידה של אנושיות
אישעשן, הכתיבה בפורום חייבת להיות משכילה, חברית, מנומסת ומתחשבת.
כמות השגיאות בין הכותבים בפורום ורמת הכתיב , הינן לעיתים מזעזעות, אולם , כפי שאתה רואה, אף אחד לא לוקח לעצמו שרביט של מנחה/מתקן בנושא זה.
מודה ועוזב , ירוחם, ובמיוחד בין סליקאים. מתוך תשובתך למדתי שאתה מבין על מה מדובר .
ויש להוסיף ולציין , שנושא האשכול הינו השרטוט המבוקש, או אולי קישור מתאים..
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
חשבתי על משהו ציני אבל... אדחה אותו למועד אחר...
בכל אופן, רק רציתי להודיע לאיש מטבריה - הכנרתי (אני מניח מטבריה... לא?!)
שבכל פעם שהאשכול מתחיל לסטות מעט מהנושא, העניין אבוד...
פתח לך אשכול חדש...
עד היום אני מנסה להבין איפה אני קונה עצמות בזול...
מישהו יכול לחלוק עלי?!.......
הנה תוספת: מלבד webart שנתן גם מחיר, אבל לא לסוג שהתכוונתי....
בכל אופן, רק רציתי להודיע לאיש מטבריה - הכנרתי (אני מניח מטבריה... לא?!)
שבכל פעם שהאשכול מתחיל לסטות מעט מהנושא, העניין אבוד...
פתח לך אשכול חדש...
עד היום אני מנסה להבין איפה אני קונה עצמות בזול...
מישהו יכול לחלוק עלי?!.......
הנה תוספת: מלבד webart שנתן גם מחיר, אבל לא לסוג שהתכוונתי....
נערך לאחרונה על ידי טדי בתאריך 14 יולי 2003, 22:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
אם שותים... לא צמאים...
סטינו!
ידידיי, בבקשה, אם אפשר בואו נחזור לנושה המקורי. 
***__ מדריך ירי __***
***__ מדריך ירי __***
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד