כתבה בקשר לנשק לא חוקי בערוץ 2
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כתבה בקשר לנשק לא חוקי בערוץ 2
צפיתי היום בכתבה הנ"ל והזדעזתי לגלות שר במספר חודשים מצומצם נאספו
מעל 100 נשקים!!!! לא חוקים(בנהם גם נשק אוטומטי).
מענין מה הממדים האמיתים של התופעה אם זה מה שנתפס .
מעל 100 נשקים!!!! לא חוקים(בנהם גם נשק אוטומטי).
מענין מה הממדים האמיתים של התופעה אם זה מה שנתפס .
הלו! הלו! להתעורר!!!!,,,
אנו חיים במזה'ת ,מסורת של לפחות100 שנה קובעת כי לכל חמולה יהיה ארסנל נשק גדול ככל האפשר,,,
עניין החוקיות הוא משני וזניח,,, כי אם תשאל בדואי אמיתי אז תבין שהשילטון והחוק הם דברים שמתחלפים ומשתנים כמו צורות העננים בשמיים,,
ולכן נוח לנו[השלטון]להתמם ולא לראות את התמונה האמיתית!!! רב הנשק שניגנב ונשדד,, לא מגיע לאירגוני המחבלים אלה לסליקים המקומיים,,
אנו חיים במזה'ת ,מסורת של לפחות100 שנה קובעת כי לכל חמולה יהיה ארסנל נשק גדול ככל האפשר,,,
עניין החוקיות הוא משני וזניח,,, כי אם תשאל בדואי אמיתי אז תבין שהשילטון והחוק הם דברים שמתחלפים ומשתנים כמו צורות העננים בשמיים,,
ולכן נוח לנו[השלטון]להתמם ולא לראות את התמונה האמיתית!!! רב הנשק שניגנב ונשדד,, לא מגיע לאירגוני המחבלים אלה לסליקים המקומיים,,
פחות -לרוב זה יותר,,
- סליקאי כסף

Mellon כתב:אני יכול להגיד לך, ממה שאני קראתי על תוכניות כאלו בעולם, שמזתובב לפחות פי 20 ממה שהם תופסים. אם מישהו מכיר יותר טוב, נא לעדכן אותי, גם אותי מעניינים מאוד המזפרים המודרנים.
אני מתגורר בישוב קציר בוואדי ערה, אתה מוזמן לשמוע את יריות השמחה מהכפרים בסביבה בכל ערב, הכמות לא מביישת תרגיל פלוגתי ללא הגבלת תחמושת.
הירי נעשה מכלי נשק אוטומטיים ומכמה איזורים בו זמנית כמעט כל יום.
חלק מהקליעים נופלים אצלנו ביישוב, למזלנו עדיין לא היו נפגעים.
חלק גדול מהירי הזה מתבצע מאיזור של אולם שמחות הממוקם לא יותר ממאה מטר מתחנת משטרת עירון. את הרשף והנותבים ניתן לראות ללא בעיה גם מקציר.
המסקנה שלי לפחות היא שהמשטרה נמנעת בכוונה מאיסוף כלי הנשק הלא חוקיים הללו.
ברור לי לחלוטין שאם היתי פולט בטעות כדור מהאקדח שלי היתי זוכה לביקור משטרתי מהיר.
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד