הדס גרשון!
הדס גרשון!
אתם עוד תראו הדס גרשון היורה הכי טובה בדרום תגיעה לאולימפיאדה חכו רק תנו לה עוד כמה שנים -אז להדס גרשון בהצלחה רבה ממופ אני אוהב אותך !
- סליקאי ארד
הבת של מי אני...?
לפי מה שאמא שלי אומרת, אז כן... 

- סליקאי ארד
הדס זו היא
כן לשאלה של כולם זו כן הבת היפה של אריה גרשון!
- סליקאי ארד
לא. ירי מעשי אינו ענף אולימפי, ואף אינו ענף ספורט מוכר. (אם היה כזה, היה טוב לרבים מהמשתתפים בו.. תקציבית, חוקתית ועוד..)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
BUL PAC ידידי
ראשית אנו משפחת היורים בירי מעשי מקדמים בברכה את היורה החדשה ומקווים לראותה בין שורותינו אני מקווה שתצליח ויותר חשוב שתהנה מתחביבה בכל מקרה אנו היורים אומרים
שאם יורים הרבה שנים יש לנו סיכוי להיות יורים וותיקים וזה גם היישג ואם גם הייתה לנו הזכות
להגיע ליותר מזה אז אשרנו וטוב לנו.
אני אומר זאת בגלל שבמהלך הדרכתי איבדתי יותר מיורה מוכשר אחד בגלל רמת ציפיות שלא במקום לכן אני מקווה שכולנו נדע לטפח את היורה הצעירה וללמדה להנות ועם האוכל יבוא התאבון
אני מבחינתי אשמח לעזור אם אתבקש לעשות זאת
בהצלחה להדס(בטוח שכמה יורות במתח חחחחחחחחח)
חנן
OLD FOX
ראשית אנו משפחת היורים בירי מעשי מקדמים בברכה את היורה החדשה ומקווים לראותה בין שורותינו אני מקווה שתצליח ויותר חשוב שתהנה מתחביבה בכל מקרה אנו היורים אומרים
שאם יורים הרבה שנים יש לנו סיכוי להיות יורים וותיקים וזה גם היישג ואם גם הייתה לנו הזכות
להגיע ליותר מזה אז אשרנו וטוב לנו.
אני אומר זאת בגלל שבמהלך הדרכתי איבדתי יותר מיורה מוכשר אחד בגלל רמת ציפיות שלא במקום לכן אני מקווה שכולנו נדע לטפח את היורה הצעירה וללמדה להנות ועם האוכל יבוא התאבון
אני מבחינתי אשמח לעזור אם אתבקש לעשות זאת
בהצלחה להדס(בטוח שכמה יורות במתח חחחחחחחחח)
חנן
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד