גלוק 17 C כ.ד
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
גלוק 17 C כ.ד
לכל הסליקאים!!!!!
שמח לספר לכולם על חוויה שעברתי היום.
היום סוף סוף .... לאחר המתנה של כ-חודשיים
הגעתי למטווח העיר בנתניה והתקבלתי שם בסבר פנים יפות יחס חם וכף לא רגיל .
המקום אכן כפי שכבר נאמר לפני באמת מאיר פנים לאורחים , אין בעיות חנייה ,והגישה נוחה.
והעיקר :הנושא החשוב שבזכותו הגעתי לחנות ........
האקדח החדש שלי : גלוק 17 C כ.ד
לכל המלעיזים : האקדח הזה יורה מעולה ההדק מעולה הנדסת האנוש מעולה ,פעם ראשונה שאני מתחבר לאקדח בצורה הזו.
הירי מדוייק ,ללא קפיצה של הקנה ,ההדק טוב- לא "ספוג" כמו שסיפרו לי,בקיצור,
היה לי היום אחר הצהרים מלא אדרנלין והנאה צרופה.
תודה לדידי ואבי על היחס והכיף ..... כל הכבוד.
ואם למישהו עדיין לא ברור אז -כן , גם לי יש פולימרי ,וכן זה גלוק ולא שום דבר אחר....
שמח לספר לכולם על חוויה שעברתי היום.
היום סוף סוף .... לאחר המתנה של כ-חודשיים
הגעתי למטווח העיר בנתניה והתקבלתי שם בסבר פנים יפות יחס חם וכף לא רגיל .
המקום אכן כפי שכבר נאמר לפני באמת מאיר פנים לאורחים , אין בעיות חנייה ,והגישה נוחה.
והעיקר :הנושא החשוב שבזכותו הגעתי לחנות ........
האקדח החדש שלי : גלוק 17 C כ.ד
לכל המלעיזים : האקדח הזה יורה מעולה ההדק מעולה הנדסת האנוש מעולה ,פעם ראשונה שאני מתחבר לאקדח בצורה הזו.
הירי מדוייק ,ללא קפיצה של הקנה ,ההדק טוב- לא "ספוג" כמו שסיפרו לי,בקיצור,
היה לי היום אחר הצהרים מלא אדרנלין והנאה צרופה.
תודה לדידי ואבי על היחס והכיף ..... כל הכבוד.
ואם למישהו עדיין לא ברור אז -כן , גם לי יש פולימרי ,וכן זה גלוק ולא שום דבר אחר....

לכל כדור יש כתובת ......
אני רק הדוור!!!!!!!!!
אני רק הדוור!!!!!!!!!
כ"ד
צלפינו החביב
היום הרווחתי חוויה והפסדתי אחרת.
הרווחתי-
שהיתי במטווח העיר בנתניה וקיבלתי את יחסו המדהים העניו והבוטח של דידי, בחנות המטריפה והמליאה באקדחים, אביזרים, סכינים, פנסים , חגורים , ווסטים (טרייל ?),וכל מיני צעצועים.
הפסדתי-
לו הייתי יודע , סנייפר, הייתי מחכה עוד כמה דקות וזוכה לראות את הנאתך וגם לשמוע אותך. בטח פגשת את נועם , ואת הגלוק החתוך. מזל טוב והרבה הנאה בעתיד..
היות וגם אני נימנה על בעליהם הגאה של הכ"ד למינהם (כ"ד =כולו דאווין) , כל שאלה לגבי אביזרים ותוספות, תישלח אלי, ונחלוק לנו כמה פנטזיות.
היום הרווחתי חוויה והפסדתי אחרת.
הרווחתי-
שהיתי במטווח העיר בנתניה וקיבלתי את יחסו המדהים העניו והבוטח של דידי, בחנות המטריפה והמליאה באקדחים, אביזרים, סכינים, פנסים , חגורים , ווסטים (טרייל ?),וכל מיני צעצועים.
הפסדתי-
לו הייתי יודע , סנייפר, הייתי מחכה עוד כמה דקות וזוכה לראות את הנאתך וגם לשמוע אותך. בטח פגשת את נועם , ואת הגלוק החתוך. מזל טוב והרבה הנאה בעתיד..
היות וגם אני נימנה על בעליהם הגאה של הכ"ד למינהם (כ"ד =כולו דאווין) , כל שאלה לגבי אביזרים ותוספות, תישלח אלי, ונחלוק לנו כמה פנטזיות.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
מיכאל, כנראה שפספסנו מעט, מכיוון שהיינו שנינו יחד אצל דידי, ואת הצלף, לא פגשנו
סנייפר, בפעם הבאה שאתה מגיע לאיזור, תן צלצול..
נועם.

סנייפר, בפעם הבאה שאתה מגיע לאיזור, תן צלצול..
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
כ"ד
כ"ג זה גם- כ"ג נופלי התיקרה בוורסאי
כ"ד זה-
כאילו דרוך
כולו דאווין
כל דיכפין
כמה דאווין, ועוד..
כ"ד זה-
כאילו דרוך
כולו דאווין
כל דיכפין
כמה דאווין, ועוד..
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
- סליקאי כסף
CZ
ארנולד
CZ ?
הצלף מספר שקנה גלוק 17C
CZ ?
הצלף מספר שקנה גלוק 17C
מיכאל ידידי
ארנולד צודק
הוא באמת ראה אותי שם
זה היה בדיוק שאבי ואני ערכנו טכס פרידה מה CZ ואבי הביע בקול רם התפעלות מהצורה והתחזוקה של האקדח,
ואז ארנולד לקח מאבי מחסנית בכדי לירות האקדח .
אכן מצחיק הדבר שמכירים באתר, ואחד ליד השני לא יודעים ששייכים לאותה חבורה.
ותודה רבה לכל המאחלים , אכן חוויה ......
ארנולד צודק
הוא באמת ראה אותי שם
זה היה בדיוק שאבי ואני ערכנו טכס פרידה מה CZ ואבי הביע בקול רם התפעלות מהצורה והתחזוקה של האקדח,
ואז ארנולד לקח מאבי מחסנית בכדי לירות האקדח .
אכן מצחיק הדבר שמכירים באתר, ואחד ליד השני לא יודעים ששייכים לאותה חבורה.
ותודה רבה לכל המאחלים , אכן חוויה ......

לכל כדור יש כתובת ......
אני רק הדוור!!!!!!!!!
אני רק הדוור!!!!!!!!!
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד