משאל עם: איזה נשק אתה רוצה?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
משאל עם: איזה נשק אתה רוצה?
אם יכולת לקבל, חינם, שלושה נשקים מכל סוג שבעולם חוץ מאב"כים, איזה שלושה היית בוחר?
אני - גלוק 17, PSG-1, וAK-74 עם כל האביזרים ה "טקטיים" האפשריים.
ואתם?
אני - גלוק 17, PSG-1, וAK-74 עם כל האביזרים ה "טקטיים" האפשריים.
ואתם?
מאחר שמיליציה ערוכה היטב נחוצה לביטחונה של מדינה חופשית, אין להגביל זכותו של האדם להחזיק נשק ולשאתו
- סליקאי ארד לנצח
ארנולד - אחלוק אליך. בכל החלטות קשורות של ה US Supreme Court, ובכל עבודה של מומחה בנושא כתוב, שהמילה people בחוקה מתכוונת תמיד לאנשים פרטיים ("זכותם של האנשים"), ולכן הכוונה גם כאן, וגם בכל מקום אחר בחוקה, הכוונה לזכות האדם. הנה תרגום אחר (לא שלי) בשבילך:
תיקון 1: הקונגרס לא יחוקק חוק הנוגע למיסודה של דת, או אוסר פולחן דתי חופשי, או מגביל את חופש הדיבור או העיתונות או זכותם של בני אדם להתכנס בדרך שלום ולבקש מן הממשל תיקונן של עוולות.
תיקון 2:מאחר שמיליציה ארוחה היטב נחוצה היטב נחוצה לביטחונה של מדינה חופשית, אין להגביל זכותם של בני אדם להחזיק נשק ולשאתו.
בשני המקרים הכוונה היא לא זכויות העם כולו, אלא לזכויות הפרט.
ולא, אין בכך שום השלכה פוליטית.
תיקון 1: הקונגרס לא יחוקק חוק הנוגע למיסודה של דת, או אוסר פולחן דתי חופשי, או מגביל את חופש הדיבור או העיתונות או זכותם של בני אדם להתכנס בדרך שלום ולבקש מן הממשל תיקונן של עוולות.
תיקון 2:מאחר שמיליציה ארוחה היטב נחוצה היטב נחוצה לביטחונה של מדינה חופשית, אין להגביל זכותם של בני אדם להחזיק נשק ולשאתו.
בשני המקרים הכוונה היא לא זכויות העם כולו, אלא לזכויות הפרט.
ולא, אין בכך שום השלכה פוליטית.
מאחר שמיליציה ערוכה היטב נחוצה לביטחונה של מדינה חופשית, אין להגביל זכותו של האדם להחזיק נשק ולשאתו
- סליקאי ארד לנצח
Mellon כתב:קולונל - בתמובה שלך אין מזון בשרי... למה?![]()
קולונל,
לא רוצה לחמם את העניינים, אבל זאת היתה מכה מתחת לחגורה, אין לי ספק שמול שנינות שכזאת לא תוכל לעמוד
הייתי מציע לך להדיר רגליך מהדיון הזה, שמא תספוג עוד חידודי מקלדת מידי רב האומן הנ"ל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד