ואנחנו מתפלאים למה מקשים על קבלת רישוי לנשק....
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2703357,00.html
עם התנהגות כזו פלא שלא אוספים את כל הנשקים.
ירון
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2703357,00.html
עם התנהגות כזו פלא שלא אוספים את כל הנשקים.
ירון
"רון ארד לחופש נולד"
"FREE RON ARAD"
"FREE RON ARAD"
מה העניין של מקשים?
מי אמר שעמידה בתבחין של מתגורר בהתנחלות/קצין צה"ל/בעל חנות ליהלומים/נהג רכב ציבורי
פוטרת מבדיקות נוספות ו/או אחרות?
מדוע מי שעומד בתבחין מסויים לא נבדק לאורכו לרוחבו ולעומקו ומוודאים ללא צל של ספק כי האיש שפוי ובעל אחריות לשאת כלי נשק?
את זה צריך לבדוק ולא את עיסוקו של האדם או מקום מגוריו!
זו בדיוק הבעיה כאן!
בודקים את הדברים הלא נכונים!
מי אמר שעמידה בתבחין של מתגורר בהתנחלות/קצין צה"ל/בעל חנות ליהלומים/נהג רכב ציבורי
פוטרת מבדיקות נוספות ו/או אחרות?
מדוע מי שעומד בתבחין מסויים לא נבדק לאורכו לרוחבו ולעומקו ומוודאים ללא צל של ספק כי האיש שפוי ובעל אחריות לשאת כלי נשק?
את זה צריך לבדוק ולא את עיסוקו של האדם או מקום מגוריו!
זו בדיוק הבעיה כאן!
בודקים את הדברים הלא נכונים!
אם שותים... לא צמאים...
נמחק ביוזמת ארנולד
נערך לאחרונה על ידי ליאור45 בתאריך 24 יולי 2003, 05:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
- תרמתי למען הסליק

עצוב
תנחומים למשפחת הנפגע.
מוצעים לחברות שמירה מוגשים כמו אדם פרטי ועוברים את אותה מסננת.
הוראות הפתיחה באש לשומרים חמורות מהוראות לאזרח הפרטי...........
ובכל זאת......
אחת ההתמודדויות הקשות ביותר לי הן לאמר לאדם מבוגר או למשפחתו שהגיע העת להפרד מהנשק.
חשוב מאד לדווח על כל מקרה שאדם הנושא אקדח ברשיון נראה לא כשיר.
אילן
תנחומים למשפחת הנפגע.
מוצעים לחברות שמירה מוגשים כמו אדם פרטי ועוברים את אותה מסננת.
הוראות הפתיחה באש לשומרים חמורות מהוראות לאזרח הפרטי...........
ובכל זאת......
אחת ההתמודדויות הקשות ביותר לי הן לאמר לאדם מבוגר או למשפחתו שהגיע העת להפרד מהנשק.
חשוב מאד לדווח על כל מקרה שאדם הנושא אקדח ברשיון נראה לא כשיר.
אילן
על משקל "אקדחים לא הורגים - אנשים הורגים"
אפשר לומר "אקדחים לא אלימים - אנשים אלימים"
אותו אדם שירה ופצע אנושות היה מתעצבן והופך להיות אלים בצורה קיצונית בכל מקרה, ללא קשר אם הוא נושא אקדח או לא, הפעם האלימות התפרצה בדרך של שימוש בנשק חם שהיה שם, אם זה לא היה אקדח סביר להניח שזו היתה אלה, מוט ברזל או "סתם" מכות רצח בידיים חשופות, לכן אל לנו מליצור קשר בין אקדח לבין אלימות כי לא כך הדבר.כל יצירת קשר כזה על-ידיינו (אוכלוסיית נושאי האקדחים ברישיון) עלולה רק להזיק לנו.
אייל.
אפשר לומר "אקדחים לא אלימים - אנשים אלימים"
אותו אדם שירה ופצע אנושות היה מתעצבן והופך להיות אלים בצורה קיצונית בכל מקרה, ללא קשר אם הוא נושא אקדח או לא, הפעם האלימות התפרצה בדרך של שימוש בנשק חם שהיה שם, אם זה לא היה אקדח סביר להניח שזו היתה אלה, מוט ברזל או "סתם" מכות רצח בידיים חשופות, לכן אל לנו מליצור קשר בין אקדח לבין אלימות כי לא כך הדבר.כל יצירת קשר כזה על-ידיינו (אוכלוסיית נושאי האקדחים ברישיון) עלולה רק להזיק לנו.
אייל.
דרך ארץ קדמא לתורה
הסחפות
קצת נסחפת בפתיחת האשכול, בלשון המעטה..
מכונית הינה מכשיר הרג בידיו של נוהג לא מיומן--חוץ מטסט ראשון כמה מבחנים עובר נהג?
מכונית הינה כלי רצח בידיו של נהג הדורס שוטר במזיד--האם אוספים את כל המכוניות? משנים תבחינים?
סכין מטבח הינה כלי רצח נפוץ בהקשר לאלימות במשפחה--אתה רוצה שנעבור לסכו"ם מפלסטיק עפ"י חוק?
מכונית הינה מכשיר הרג בידיו של נוהג לא מיומן--חוץ מטסט ראשון כמה מבחנים עובר נהג?
מכונית הינה כלי רצח בידיו של נהג הדורס שוטר במזיד--האם אוספים את כל המכוניות? משנים תבחינים?
סכין מטבח הינה כלי רצח נפוץ בהקשר לאלימות במשפחה--אתה רוצה שנעבור לסכו"ם מפלסטיק עפ"י חוק?
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
האשכול
לא כל כך הבנתי למה נוצרו ההתנגדויות לפתיחת האשכול/הדיון הזה.. ואשמח אם מי מהמתנגדים יאיר את עיני ועיני שאר החברים. הרי סה"כ בנשק ובטיחות עסקינן.
וללא כל קשר ..או אולי דוקא כן , קוריוז מעברי.
פעם פעם בעת דחק כלכלית עניתי למודעה בעיתון והתקבלתי לעבודה כמפקח באחת מחברות השמירה היותר וותיקות בארץ. אני מדבר על שנת 1980.
כעבור כמה חדשים עזב מסיבות שונות מי שניהל את סניף ת"א ואני "קודמתי" וקיבלתי את התפקיד.
בין שאר תפקידי היה למלא טפסים עבור שומרים חדשים ע"מ שיאושרו לשאת את נשק החברה ע"י משרד הפנים.
כבר אז היה נוהל של פניה למישטרה ומישרד הבריאות.
לפיקודי היה קהל של חלכאים ונידכאים, מקצתם בדואים מהנגב.. חלקם ערבים מהשטחים וערבים תושבי ישראל וחלק גדול מהאנשים פנסיונרים ומיני ישישים. זה היה החומר שאמור היה לשמור על מתקנים שונים ובינהם מתקנים בטיחותיים.
לחברה היה אוסף נשקים [אקדחים ורובי צייד] שלא היה מבייש שום בית אוסף או מוזיאון. מכל מיני קטרים משונים.
אבל זה מה שהיה ואלו היו האנשים שאיתם צריך היה לעבוד.
הנקודה היתה שלרוב אושרו אותם אנשים לשאת נשק.
אישית התקוממתי לרעיון. מעשית--היה עלי לפרנס משפחה ולכן שתקתי.
בין אותם אנשים היו כמה שלצורך העבודה השתמשו בנישקם הפרטי..שנשאו ברישיון . [הדבר ניבדק על ידי] ובכל אופן שלחתי את פרטיהם ע"מ לקבל אישור נשיאה לנשק החברה ממשרד הפנים.
היו בינהם [בין אילו שהיו בעלי נשק פרטי] שסורבו ע"י משרד הפנים. משבררתי לעומק מול הפקיד, התברר לי שסורבו מאחר והיו מאושפזים במוסדות לחולי רוח.. או בשל פעילות פלילית שקשורה באלימות בעברם.
ואותם אנשים המשיכו לשאת נשק פרטי ברישיון.
כלומר... כשל של המערכת..אי העברת אינפורמציה מספיקה וחוסר אכיפה.
ואני תוהה מה המצב כיום...ואשמח אם מישהו שמתמצא [לא משער] יוכל לספר על כך.
בנוסף. כתבתי פה כבר בעבר שלדעתי [הפרטית ביותר] מן הראוי הוא שכל אותם מאבטחים עם כל הכבוד לעבודה שהם עושים מן הראוי שבתום משמרת יאסף נישקם ע"י האחראי.
ולו משום הסיבה שאני רואה יום יום אותם בתום משמרת "דופקים" בירות ומשקאות אחרים בחנות שנמצאת בסמוך למקום עבודתי הנוכחי.
WALK IN PEACE
ואנחנו מתפלאים שעוד נותנים רשיונות נהיגה כל עוד נותנים רשיונות נהיגה לאנשים כל עוד נוהגים נהגים חסרי אחריות אלכוהוליסטים ולא מגבילים את רישיונות הנהיגה ולא מקשים לקבלת
רישיון וכידוע לכם בכביש נהרגים יותר ממילחמות אז אל נקפוץ כל פעם מחדש כאשר איזה חמום מוח או אדם שהמערכת כשלה בבדיקתו והשתמש בנשק שלא כדין. סך כול המקרים שאנשים נפגעו בכלי נשק בטל בשישים מסך האנשים שנפגעו בכביש או בעוולות אחרות
יודעים מה האשכול הזה באמת מיותר אבל אני בטוח שמעת לעת יקפוץ עמית אחר שיחשוב שהמציא את הגלגל
תראות
OLD FOX
רישיון וכידוע לכם בכביש נהרגים יותר ממילחמות אז אל נקפוץ כל פעם מחדש כאשר איזה חמום מוח או אדם שהמערכת כשלה בבדיקתו והשתמש בנשק שלא כדין. סך כול המקרים שאנשים נפגעו בכלי נשק בטל בשישים מסך האנשים שנפגעו בכביש או בעוולות אחרות
יודעים מה האשכול הזה באמת מיותר אבל אני בטוח שמעת לעת יקפוץ עמית אחר שיחשוב שהמציא את הגלגל
תראות
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד