זהירות נוכל!!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
- תרמתי למען הסליק

חברים אני ממש לא מבין מה עניין הרמזים לכאן. האין מין הראוי לספר על כזה דבר באופן גלוי ומוצהר, מדוע שרק אנו חברי קהילה סגורה שמבינים רמזים נדע במה מדובר?
צריך, לדעתי, לפרסם באופן ברור את העניין. כך נהווה שירות מועיל וחשוב גם לאלו שאינם נמנים על חוג מצומצם שיודע על מה מדובר. כמובן שתמיד תישאר במה פתוחה לתגובה מצד הסוחר - אני מניח שלא יחפוץ לנצלה.
צריך, לדעתי, לפרסם באופן ברור את העניין. כך נהווה שירות מועיל וחשוב גם לאלו שאינם נמנים על חוג מצומצם שיודע על מה מדובר. כמובן שתמיד תישאר במה פתוחה לתגובה מצד הסוחר - אני מניח שלא יחפוץ לנצלה.
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
לכל המקשים בנושא הזיהוי, אמרתי ואומר שנית: הסליק ישמש כמקום לנסיון בפתרון בעיות כגון זאת, אך בשום פנים לא ישמש לפגיעה בעסקיו של מישהו.
פניתי אל כותב ההודעה המקורית, בתחילת השבוע ננסה לראות מהי הדרך בה נוכל לסייע לו לפתור את הבעיה, מעבר לכך, נשמח לפרסם את דרך הטיפול בסוגיה, גם אם לא נפתרה, אך לא נגרר לפרסום שלילי ברמה של "לא-להכנס-יותר-לחנות-הזאת".
פניתי אל כותב ההודעה המקורית, בתחילת השבוע ננסה לראות מהי הדרך בה נוכל לסייע לו לפתור את הבעיה, מעבר לכך, נשמח לפרסם את דרך הטיפול בסוגיה, גם אם לא נפתרה, אך לא נגרר לפרסום שלילי ברמה של "לא-להכנס-יותר-לחנות-הזאת".
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מה שברור זה שהחנות ממוקמת צפונית לאילת
דרך אגב ,חנות זו נדונה בעבר ואין טעם לדון בה שוב ,ולכן אולי ראוי לסגור אשכול זה עד לברור העניין ואז,ורק אז,לדווח לחברים מה נסגר\טופל\... .
דרך אגב , יש לי וקטור ואני רוצה למכור או להחליף ראש בראש עם הקלר

דרך אגב ,חנות זו נדונה בעבר ואין טעם לדון בה שוב ,ולכן אולי ראוי לסגור אשכול זה עד לברור העניין ואז,ורק אז,לדווח לחברים מה נסגר\טופל\... .
דרך אגב , יש לי וקטור ואני רוצה למכור או להחליף ראש בראש עם הקלר
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

עוד עובדה "קטנה וזניחה" כי המנגנון של הוקטור, כולל פטיש פנימי, להבדיל מנוקר אינרציאלי ב P7 שנדרך על ידי ידית הדריכה הקדמית, שאף היא איננה קיימת בוקטור, כמו מספר חלקים ואיכויות אחרות .. שלמרבה הפליאה (או לא) קיימים ב P7 ולא בוקטור.
וכמו שאומר נחמיה (שטרסלר) " אז... שלא יעבדו עליכם "
וכמו שאומר נחמיה (שטרסלר) " אז... שלא יעבדו עליכם "
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:עוד עובדה "קטנה וזניחה" כי המנגנון של הוקטור, כולל פטיש פנימי, להבדיל מנוקר אינרציאלי ב P7 שנדרך על ידי ידית הדריכה הקדמית, שאף היא איננה קיימת בוקטור, כמו מספר חלקים ואיכויות אחרות .. שלמרבה הפליאה (או לא) קיימים ב P7 ולא בוקטור.
אולי אני לוקה בסניליות או לא מקשר את המקרה לשם החנות, אבל מה שבטוח שאם אתקל במוכר שמדבר בצורה כזו, אופי המוכר ומרכולתו יהיו ברורים...
מאכער......
נו.....
אז מה הוחלט ?!?
אולי יש טעם להעביר הודעה בפרטי ?
אולי להזמין את בעל החנות "לדבר" בפורום ?

אז מה הוחלט ?!?
אולי יש טעם להעביר הודעה בפרטי ?
אולי להזמין את בעל החנות "לדבר" בפורום ?
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד