נרתיק נוח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
נרתיק נוח
שלום לכולם
מזה זמן רב אני מחפש נרתיק פנימי לאקדח מסוג גלוק 17C .
ראיתי נרתיקים רבים אך הם אינם נוחים לי משום שאני בד"כ מעדיף
ללכת בלי חגורה וגם רובם פשוט לא נוחים .
אשמח באם תציעו לי נרתיק מתאים (לא תיק ולא פאוץ').
תודה מראש
מזה זמן רב אני מחפש נרתיק פנימי לאקדח מסוג גלוק 17C .
ראיתי נרתיקים רבים אך הם אינם נוחים לי משום שאני בד"כ מעדיף
ללכת בלי חגורה וגם רובם פשוט לא נוחים .
אשמח באם תציעו לי נרתיק מתאים (לא תיק ולא פאוץ').
תודה מראש
ברכות
- סליקאי ארד

נוחות בנרתיקים פנימיים היא דבר אובייקטיבי וסובייקטיבי. הרבה מסליקים בארה"ב התיישאשו מנרתיק פנימי במונחים של נוחות, ומעדיפים להסליק באמצעות נרתיק חיצוני בתוספת ביגוד מכסה.
ה"נרתיק" הפנימי הקטן ביותר לגלוק 17 הוא הקליפס המתחבר מאחורי פתח ההפלטה, אם כי מומחים שונים, כגון הצעדן, אינן ממליצים על סידור ספרטני זה.
אני אישית ניסיתי לשאת גלוק 17 בתוך נרתיק smartcarry (ההופך את הנשק למעין מגן ביצים), אבל זה לא נוח בגלל זווית הקת הנתקעת בבטן מעל תעלת המפשעה (דרכה עוברים כלי הדם האשכיים וצינורית הזרע ועצב הרביה-ירך).
שלך,
ה"נרתיק" הפנימי הקטן ביותר לגלוק 17 הוא הקליפס המתחבר מאחורי פתח ההפלטה, אם כי מומחים שונים, כגון הצעדן, אינן ממליצים על סידור ספרטני זה.
אני אישית ניסיתי לשאת גלוק 17 בתוך נרתיק smartcarry (ההופך את הנשק למעין מגן ביצים), אבל זה לא נוח בגלל זווית הקת הנתקעת בבטן מעל תעלת המפשעה (דרכה עוברים כלי הדם האשכיים וצינורית הזרע ועצב הרביה-ירך).
שלך,
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
חגורה אלסטית
קליבר
אני חוגר חגורה אלסטית שקניתי בריקושט, ואליה תפורים (במקור) נרתיק קורדורה לאקדח (אצלי ה-17C יושב נהדר) + יש גם 2 פונדות למחסניות עם סוגר ואלקרו (סקוטש). הפונדות משמשות אצלי לאחסנת 2 הניידים.
הסידור הוא נוח + מצוייד בקליפס בטחון מעל סוגר החגורה העשוי ואלקרו.
נוח ביותר,לא מחייב חגורה, מחזיק גם את המכנסיים,הנשק צמוד ומאובטח ע"י רצועה, זול, מאפשר הוספת פונדות ושפצורים ע"י תפירה. אני הולך עם כל האינסטרומנט הזה מתחת לחולצה (מוסלק).
התוצרת ? מרעום דולפין
העלות? בסביבות 100 ש"ח
מקווה שהועלתי לך...
אני חוגר חגורה אלסטית שקניתי בריקושט, ואליה תפורים (במקור) נרתיק קורדורה לאקדח (אצלי ה-17C יושב נהדר) + יש גם 2 פונדות למחסניות עם סוגר ואלקרו (סקוטש). הפונדות משמשות אצלי לאחסנת 2 הניידים.
הסידור הוא נוח + מצוייד בקליפס בטחון מעל סוגר החגורה העשוי ואלקרו.
נוח ביותר,לא מחייב חגורה, מחזיק גם את המכנסיים,הנשק צמוד ומאובטח ע"י רצועה, זול, מאפשר הוספת פונדות ושפצורים ע"י תפירה. אני הולך עם כל האינסטרומנט הזה מתחת לחולצה (מוסלק).
התוצרת ? מרעום דולפין
העלות? בסביבות 100 ש"ח
מקווה שהועלתי לך...
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
האמת... בהתחלה כן... אבל...
בסוף החלטתי לוותר על רכישת הפלא של נרתיק + חיטוב ביחידה אחת ולהתחיל לעשות בין 6 ל 7 ק"מ כל יום וזה עוזר לא פחות...
למען הסר ספק "נרתיק + חיטוב" הכווונה לחגורה האלסטית ולא לנרתיקים וחיטובים אחרים אפילו אם גם הם באים ביחדה אחת...
בסוף החלטתי לוותר על רכישת הפלא של נרתיק + חיטוב ביחידה אחת ולהתחיל לעשות בין 6 ל 7 ק"מ כל יום וזה עוזר לא פחות...
למען הסר ספק "נרתיק + חיטוב" הכווונה לחגורה האלסטית ולא לנרתיקים וחיטובים אחרים אפילו אם גם הם באים ביחדה אחת...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
חיטובים
חיטובים שמיטובים
אחלה דאגות יש לכם בראש...
החגורה דוחפת את הכרס למעלה, אבל חוץ מזה היא גם יעילה
אחלה דאגות יש לכם בראש...
החגורה דוחפת את הכרס למעלה, אבל חוץ מזה היא גם יעילה
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
נרתיק
אצל אבי רובין ממטווח העיר בנתניה יש נרתיק כ"ד קצת יקר אבל מצוין הנרתיק עבודת יד בנוי מעור שעבר תהליך מתאים יש מסלול מיוחד לכוונות וקליפס מצוין ממש מומלץ{צריך להזמין אין תמיד במלאי}
כדור מדויק-טקטיקה,נשק טוב אסטרטגיה.
- סליקאי ארד

אגב קרסול...
אמר פעם מישהו שיעלה או שיקשר לתמונה של 17 בנרתיק קרסול...
(נראה שזה היה pilot ?
)
אז מי מכם, שיש לו תמונה של 17 בנרתיק קרסול, אשמח עם יעלה תמונה ואם זו תמונה שלו, אשמח אם גם יאמר כמה מילים על כמה בולט ? האם אנשים מבחינים ? האם הוא נוח ?
(אחרי הכל 17 הוא לא 26... גם גודל וגם משקל)
תודה.
אמר פעם מישהו שיעלה או שיקשר לתמונה של 17 בנרתיק קרסול...
(נראה שזה היה pilot ?
אז מי מכם, שיש לו תמונה של 17 בנרתיק קרסול, אשמח עם יעלה תמונה ואם זו תמונה שלו, אשמח אם גם יאמר כמה מילים על כמה בולט ? האם אנשים מבחינים ? האם הוא נוח ?
(אחרי הכל 17 הוא לא 26... גם גודל וגם משקל)
תודה.
תודה ...
מבחינה מדוקדקת של הממצאים הוא נראה קצת בולט...
כיוון שחשתי צורך לבדוק את הנושא לעומקו, גובהו של ה P7 קצר ב 3 מ"מ מהגלוק 17
לכן גם הסלקתו בנרתיק קרסול תניב את אותה התוצאה...
מה שמשאיר אותנו עם הנרתיק הפנימי homemade והחיצוני של פובוס...
שאלה נוספת, יש נרתיקים פנימיים של ירי מבצעי, מעור הפוך כאשר החיבור לחגורה הוא על ידי שתי רצועות שנסגרות בכפתור...
והשאלה : האם הנרתיק יתאים גם לאקדחים אחרים או שהוא מותאם לגלוק ?
האם מייצרים כאלו לאקדחים אחרים ?
תודה
מבחינה מדוקדקת של הממצאים הוא נראה קצת בולט...
כיוון שחשתי צורך לבדוק את הנושא לעומקו, גובהו של ה P7 קצר ב 3 מ"מ מהגלוק 17
לכן גם הסלקתו בנרתיק קרסול תניב את אותה התוצאה...
מה שמשאיר אותנו עם הנרתיק הפנימי homemade והחיצוני של פובוס...
שאלה נוספת, יש נרתיקים פנימיים של ירי מבצעי, מעור הפוך כאשר החיבור לחגורה הוא על ידי שתי רצועות שנסגרות בכפתור...
והשאלה : האם הנרתיק יתאים גם לאקדחים אחרים או שהוא מותאם לגלוק ?
האם מייצרים כאלו לאקדחים אחרים ?
תודה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד