יש לכם חברים בפריז?
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
יש לכם חברים בפריז?
שבת שלום!
אם יש לכם מכרים / משפחה / חברים בפריז שמחפשים בחורה נחמדה ואחראית (גם אלופת
ישראל לשעבר בירי), לטיפול בילדים, אני הכתובת... פתוחה כמובן להצעות עבודה שונות (כמו
מאמנת קליעה וכדומה..)
מוזמנים לפנות אלי בפרטי.
תודה שלומית.

אם יש לכם מכרים / משפחה / חברים בפריז שמחפשים בחורה נחמדה ואחראית (גם אלופת
ישראל לשעבר בירי), לטיפול בילדים, אני הכתובת... פתוחה כמובן להצעות עבודה שונות (כמו
מאמנת קליעה וכדומה..)
מוזמנים לפנות אלי בפרטי.
תודה שלומית.
נערך לאחרונה על ידי שלומיתטחנאי בתאריך 01 אוגוסט 2003, 16:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
...
טוב, אז בגלל שאתם לא ממש רציניים ולא ממש מצאתם לי עבודה, אני אספר לכם את הבדיחה על האנגלי שהיה חייב להשתין באמצע מנהטן ולא ידע איפה....
חיפש וחיפש, וכשלא מצא, והעניין כבר לא היה בשליטתו, מצא עץ והתחיל להוציא את איברו.... אז, הגיע שוטר...
אדוני השוטר אני מצטער מאוד פשוט אין פה איפה להשתין...
אין בעיה בחור, בוא אחרי.
והנה הם מגיעים לבניין מפואר עם חומה וחצר מטופחת עם עצים, ופרחים. והשוטר אומר: בבקשה, איפה שאתה רוצה..
אחרי שהתרוקן, ניגש הבחור כולו הערכה לשוטר הנחמד, ושואל אותו: אז מזה המקום הזה? עונה לו השוטר: שגרירות צרפת אלא מה?
ולכל המתחכמים: אז מה אם הבדיחה היא לא כמו שסיפרו לכם.....
חיפש וחיפש, וכשלא מצא, והעניין כבר לא היה בשליטתו, מצא עץ והתחיל להוציא את איברו.... אז, הגיע שוטר...
אדוני השוטר אני מצטער מאוד פשוט אין פה איפה להשתין...
אין בעיה בחור, בוא אחרי.
והנה הם מגיעים לבניין מפואר עם חומה וחצר מטופחת עם עצים, ופרחים. והשוטר אומר: בבקשה, איפה שאתה רוצה..
אחרי שהתרוקן, ניגש הבחור כולו הערכה לשוטר הנחמד, ושואל אותו: אז מזה המקום הזה? עונה לו השוטר: שגרירות צרפת אלא מה?
ולכל המתחכמים: אז מה אם הבדיחה היא לא כמו שסיפרו לכם.....
דווקא כן יכול לעזור לך
רגע של - בלי בדיחות .
אני מקושר " משהו " בפריז " ( חייתי שנה בין אוכלי הצפרדעים האלה ) ואולי יכול לעזור לך .
צרי איתי קשר בפרטי ואני אחזור אליך .
אגב - אם כבר לטפל בילדים - הייתי מנסה באמסטרדם : הרבה יותר "מגניב" :

אני מקושר " משהו " בפריז " ( חייתי שנה בין אוכלי הצפרדעים האלה ) ואולי יכול לעזור לך .
צרי איתי קשר בפרטי ואני אחזור אליך .
אגב - אם כבר לטפל בילדים - הייתי מנסה באמסטרדם : הרבה יותר "מגניב" :

" פגע לו בול בפוני " ...
- סליקאי ארד
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד