קצין מאיזו דרגה זכאי להמשיך להחזיק ברשיון לאחר שחרורו ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Colonel כתב:החלטתי בכל זאת לענות לך ברצינות...
אם אתה שואל לגבי עצמך, התקלה היא שבכלל אתה קצין, עם כזו גישה לא נותר לי אלא לרחם על החיילים שלך...
[פיסקה בוטה מדי שנמחקה ביוזמתי]
כל שנותר לי הוא לקוות שאכן מדובר בדרגת כתף כך שלא תקבל רישיון נשיאה לטובת ביטחון הציבור
ובנוסף שלא תקבל דרגת סרן ואכן תפרוש/תופרש למען ביטחון המדינה.
יום טוב.
לא נותר לי אלא לחייך בהנאה, לרחם ולשמוח על כך שאתה חריג בחברה.
נערך...
על ידי...

על ידי...
נערך לאחרונה על ידי טדי בתאריך 04 אוגוסט 2003, 10:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אם שותים... לא צמאים...
ננ"ת
קולונל ידידי
בחנויות מגהספורט יש הנחה על שקי איגרוף.
בור כרה (ננ"ת) - ויפול לתוכו (קולונל)
לננ"ת
עד כמה שידוע לי , מדובר בדרגת כתף ןלא בדרגת תקן. לגבי ערעורים , ממספר מיקרים הידועים לי מאזור בירתינו , הטיפול של ועדת הערר הינו עינייני , אמנם איטי, אך לגופו של נושא ואף מעורר כבוד. כמובן שצריכה להיות איזושהי עילה להגשת הערר , אשר לדידה אתה טוען שמגיע לך (לדעתך) להוות חריג.
קודם כל עליך להגיש בקשה, ובמידה ותיענה בשלילה , עליך להגיש ערר (אינך חייב להתיצב, ניתן לשלוח בצרוף מסמכים, המלצות וטיעונים) ולהמתין עד להתכנסות הועדה (נדמה לי שמדובר בישיבה אחת לחודש).
בהצלחה.
בחנויות מגהספורט יש הנחה על שקי איגרוף.
בור כרה (ננ"ת) - ויפול לתוכו (קולונל)
לננ"ת
עד כמה שידוע לי , מדובר בדרגת כתף ןלא בדרגת תקן. לגבי ערעורים , ממספר מיקרים הידועים לי מאזור בירתינו , הטיפול של ועדת הערר הינו עינייני , אמנם איטי, אך לגופו של נושא ואף מעורר כבוד. כמובן שצריכה להיות איזושהי עילה להגשת הערר , אשר לדידה אתה טוען שמגיע לך (לדעתך) להוות חריג.
קודם כל עליך להגיש בקשה, ובמידה ותיענה בשלילה , עליך להגיש ערר (אינך חייב להתיצב, ניתן לשלוח בצרוף מסמכים, המלצות וטיעונים) ולהמתין עד להתכנסות הועדה (נדמה לי שמדובר בישיבה אחת לחודש).
בהצלחה.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
טדי ידידי
לא יכול לשפוט קולונלים..
את פרטי האישיים אנא השאר באישי...
הקולונל אינו מופיע למפגשים מזה זמן רב כי אין לו אישור מהמטפלת (לימודי תואר)
ננ"ת הפעם היה בנצור, אך זיהה דמות חשודה...
ובקיצור ...THE LESS WE TALK' THE MORE WE DO
לא יכול לשפוט קולונלים..
את פרטי האישיים אנא השאר באישי...
הקולונל אינו מופיע למפגשים מזה זמן רב כי אין לו אישור מהמטפלת (לימודי תואר)
ננ"ת הפעם היה בנצור, אך זיהה דמות חשודה...
ובקיצור ...THE LESS WE TALK' THE MORE WE DO
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
מיכאל, תודה על התגובה העיניינית,
שאלה פרוצדורלית :
אם כעת אני מחזיק ברשיון לנשק, בגין הילה "בשירות כוחות הבטחון",
וברצוני להשתחרר ולא להאריך עד לקבלת הסרן.
ובהנחה שאכן נדרשת דרגת כתף סרן,
האם השלב הראשון בבקשה החריגה היא להגיש בקשה (למרות שכבר יש לי רשיון),
או להגיש ערעור ?
ובכל מקרה, מי הגוף שאמור לקלוט את הפניה, וכיצד לפנות אליו ? (כתובת)
שוב תודה.
שאלה פרוצדורלית :
אם כעת אני מחזיק ברשיון לנשק, בגין הילה "בשירות כוחות הבטחון",
וברצוני להשתחרר ולא להאריך עד לקבלת הסרן.
ובהנחה שאכן נדרשת דרגת כתף סרן,
האם השלב הראשון בבקשה החריגה היא להגיש בקשה (למרות שכבר יש לי רשיון),
או להגיש ערעור ?
ובכל מקרה, מי הגוף שאמור לקלוט את הפניה, וכיצד לפנות אליו ? (כתובת)
שוב תודה.
ננ"ת
איני בקי ממש בפרוצדורת המעבר (אצלי זה היה לפני כ-20 שנה)
ידוע לי עם זאת, שתום העילה בגינה עמדת בתבחין , מחייב אותך בהפקדת הנשק והגשת בקשה מחודשת בצירוף טופס הפקדה חתום ע"י תחנת המשטרה.
למשל במקרה אחר, אם תושב איו"ש שקיבל רישיון בגין אזור המגורים, עובר לאיזור שאינו עומד בתבחין , חייב לבצע הפקדה ולהגיש בקשה מחדש. המיקרה שלך מקביל באופיו (תום תבחין).
המדינה נותנת לך רישיון בגין תבחין.
אתה צריך לגשת למרד הפנים עם טפסי בקשה + טופס ההפקדה ולבקש אישור מחדש. התנהגות יזומה מצידך , רק תוסיף לך "נקודות" מול משרד הפנים בשיקולים לתת לך שוב את הרישיון או בהתיחסות לערר שיגיע מצידך בעקבות סירובם הראשוני.
טלפון אחד למשרד הפנים מעבר לשעות קבלת הקהל, יבהיר לך את הנושא באופן מיטבי.
איני בקי ממש בפרוצדורת המעבר (אצלי זה היה לפני כ-20 שנה)
ידוע לי עם זאת, שתום העילה בגינה עמדת בתבחין , מחייב אותך בהפקדת הנשק והגשת בקשה מחודשת בצירוף טופס הפקדה חתום ע"י תחנת המשטרה.
למשל במקרה אחר, אם תושב איו"ש שקיבל רישיון בגין אזור המגורים, עובר לאיזור שאינו עומד בתבחין , חייב לבצע הפקדה ולהגיש בקשה מחדש. המיקרה שלך מקביל באופיו (תום תבחין).
המדינה נותנת לך רישיון בגין תבחין.
אתה צריך לגשת למרד הפנים עם טפסי בקשה + טופס ההפקדה ולבקש אישור מחדש. התנהגות יזומה מצידך , רק תוסיף לך "נקודות" מול משרד הפנים בשיקולים לתת לך שוב את הרישיון או בהתיחסות לערר שיגיע מצידך בעקבות סירובם הראשוני.
טלפון אחד למשרד הפנים מעבר לשעות קבלת הקהל, יבהיר לך את הנושא באופן מיטבי.
מיכאל ידידי היקר,
לא על שאלותיו של הילד התעצבנתי
כי אם על יחסו הפטרוני והמתנשא לחברי פורום ותיקים ומבוגרים ממנו
(לא, לא אני... אני לא משחק משחקי כבוד, כוונתי היתה לתשובתו החצופה ל guss)
ועל כן, מי שמבקש לבוא בצל קורתנו, טוב אם ילמד נימוס והליכות וילמד לכבד את דרי הבית
שמה הוא נכנס ועצתם מבקש.
אם ירצה הילד, אוכל להשאיל לו פיסת תרבות מפוארת שפסח עליה בהיותו ילד קטן יותר ושמה
"דירה להשכיר", אמנם סיפור ילדים אך בעל מוסר השכל שיכול להתאים גם לסגנים אפילו אפילו
אם הם על תקן סרן.
כמו שאומר המתנדב,
להשתמע

לא על שאלותיו של הילד התעצבנתי
כי אם על יחסו הפטרוני והמתנשא לחברי פורום ותיקים ומבוגרים ממנו
(לא, לא אני... אני לא משחק משחקי כבוד, כוונתי היתה לתשובתו החצופה ל guss)
ועל כן, מי שמבקש לבוא בצל קורתנו, טוב אם ילמד נימוס והליכות וילמד לכבד את דרי הבית
שמה הוא נכנס ועצתם מבקש.
אם ירצה הילד, אוכל להשאיל לו פיסת תרבות מפוארת שפסח עליה בהיותו ילד קטן יותר ושמה
"דירה להשכיר", אמנם סיפור ילדים אך בעל מוסר השכל שיכול להתאים גם לסגנים אפילו אפילו
אם הם על תקן סרן.
כמו שאומר המתנדב,
להשתמע
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
קולונל חברי הטוב ושומר סף התרבות
הרי אתה צודק בהחלט, והשאילה הנשאלת הינה, האם אנחנו רוצים להפוך את הסליק לחזית סום? אתה רוצה שננהל מלחמת חפירות משני צידי מתרס , בהנחה שלא נשיג מילימטר אחד של שטח אך נאבד הרבה חיים ? (בהשאלה כמובן )
ננ"ת הוא סליקאי כמוני וכמוך , (אולי רק כמוני, כי לא רוצה להעליב אותך) ובמקום להילחם בו ולגרור אותו להשחזות סכינים מיותרות, טוב יהיה אם נשרה כולנו אוירה רוגעת יותר , עיניינית, ואולי אף חברית.
האמן לי, שאני ג'ינג'י חמום קצת יותר ממך. למרות גילי המתקדם , החלתי להפנים את הסלוגן של הסליק , "חברה חמושה היא חברה מנומסת" ולהפוך את המילים למשהו מחייב.
קל מאד לגרור ולהיגרר.
קשה מאד לבלום ולאצור.
אני מסכים איתך שחובה עלינו גם להשפיע ולחנך. אני עושה את זה רבות במסרים בדואר אישי ולא מעל גלי הסליק, דבר אשר הופך את הדיאלוג לרב שיח פרובוקטיבי.
אתה לא חייב לחבק אף אחד אל חזך השעיר
, אולם כדאי שתזהה בורות ומכשלות ולא תיפול לתוכם. שמע לעצת זאב זקן ולא ינשכו אותך זאבים צעירים.
הרי אתה צודק בהחלט, והשאילה הנשאלת הינה, האם אנחנו רוצים להפוך את הסליק לחזית סום? אתה רוצה שננהל מלחמת חפירות משני צידי מתרס , בהנחה שלא נשיג מילימטר אחד של שטח אך נאבד הרבה חיים ? (בהשאלה כמובן )
ננ"ת הוא סליקאי כמוני וכמוך , (אולי רק כמוני, כי לא רוצה להעליב אותך) ובמקום להילחם בו ולגרור אותו להשחזות סכינים מיותרות, טוב יהיה אם נשרה כולנו אוירה רוגעת יותר , עיניינית, ואולי אף חברית.
האמן לי, שאני ג'ינג'י חמום קצת יותר ממך. למרות גילי המתקדם , החלתי להפנים את הסלוגן של הסליק , "חברה חמושה היא חברה מנומסת" ולהפוך את המילים למשהו מחייב.
קל מאד לגרור ולהיגרר.
קשה מאד לבלום ולאצור.
אני מסכים איתך שחובה עלינו גם להשפיע ולחנך. אני עושה את זה רבות במסרים בדואר אישי ולא מעל גלי הסליק, דבר אשר הופך את הדיאלוג לרב שיח פרובוקטיבי.
אתה לא חייב לחבק אף אחד אל חזך השעיר
נשק נשק תרדוף כתב:GUSS כתב:אולי יותר מהיר וקצר יהיה אם יתאמץ לעלות לדרגת סרן "על-אמת"וכך כולם ירווחו
הוא גם דרגה וגם אקדח
ועדת הערער תקדים ללכת" הבייתה"
אנחנו נזכה לשקט,,,,
תודה לך.
להלן דוגמא ומופת "כיצד לא מגיבים בפורום",
או : "כיצד אני עושה מעצמי צחוק ופורק את תיסכולי והדיסאוננס של חיי האומללים"
מצפה לתגובות רציניות.
ננ"ת היקר,
במלים פשוטות:
הפורום יותר תרבותי בלעדיך.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מי מחובר