נמכר - רובה קשת - נמכר
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
נמכר - רובה קשת - נמכר
למכירה - רובה קשת Barnett כולל טלסקופ.
המחיר 650$ - סופי!
הרובה לא ימכר לכל אדם, תדרש פגישה מוקדמת.
הודעות לפרטי או לטלפון 054-596806
אלכס
המחיר 650$ - סופי!
הרובה לא ימכר לכל אדם, תדרש פגישה מוקדמת.

הודעות לפרטי או לטלפון 054-596806
אלכס
- סליקאי ארד
כעקרון דגם זה מיועד לצייד, מדוייק צורה מדהימה ובעל טווח אדיר.
הייתי ממליץ על שימוש בו במטווח המתאים לירי קשתות, בעל מטרות עם גב קש קלוע, מכיוון שחץ כזה עובר דרך דברים שגם כדור רובה לא עובר דרכם (חץ נורה ממנו במהירות של יותר מ-300 מ' בשניה, אל תתפוס אותי בקטנות, אבל באתר של בארנט יש בטח מידע מדוייק יותר).
הייתי ממליץ על שימוש בו במטווח המתאים לירי קשתות, בעל מטרות עם גב קש קלוע, מכיוון שחץ כזה עובר דרך דברים שגם כדור רובה לא עובר דרכם (חץ נורה ממנו במהירות של יותר מ-300 מ' בשניה, אל תתפוס אותי בקטנות, אבל באתר של בארנט יש בטח מידע מדוייק יותר).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
כעקרון, יש לשים לב כי לכלי זה פוטנציאל פגיעה חמור עשרות ומאות מונים מאשר לרובה אויר, אך עדיין, קשתות ורובי קשת אינם חייבים ברשיון.
אימון צריך להעשות במקום מוגן המיועד לכך, ולראיה, קיימים מספר מטווחי קשת בארץ, רובם במרכזי ערים הומות (גבעתיים, הרצליה וכיו"ב), לידיעת כל מי שלא יודע, קשת ספורטיבית (אולימפית, ללא גלגלות ופטנטים) נועדה לתחרויות בטווח של 100 מ' לבול שקוטרו כ-10 ס"מ, ללא כוונות אופטיות או אמצעי הכוונה מדוייקים אחרים.
אימון צריך להעשות במקום מוגן המיועד לכך, ולראיה, קיימים מספר מטווחי קשת בארץ, רובם במרכזי ערים הומות (גבעתיים, הרצליה וכיו"ב), לידיעת כל מי שלא יודע, קשת ספורטיבית (אולימפית, ללא גלגלות ופטנטים) נועדה לתחרויות בטווח של 100 מ' לבול שקוטרו כ-10 ס"מ, ללא כוונות אופטיות או אמצעי הכוונה מדוייקים אחרים.
לא מבין
יש באתר שלהם את המחירים ואני לא מבין איך אתה נותן מחיר כזה על רובה קשת שהמחיר המקורי מהחברה יותר נמוך ועוד על הרובה הכי טוב שלהם????
WWW.XBOWS.CO.UK
אולי דרך הבאתו לארץ?
אולי התלאות שהייתה צריך לעבור כדי להשיגו?

WWW.XBOWS.CO.UK
אולי דרך הבאתו לארץ?
אולי התלאות שהייתה צריך לעבור כדי להשיגו?
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
למה?
למה לא לכל אדם אני לא מבין גם את זה (אני לא בה לערער על ההחלטות שלך)
אבל האם יש סיבה מסויימת או כמה סיבות??
אבל האם יש סיבה מסויימת או כמה סיבות??
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
כבר מזמן אמרנו שהפורום הזה מיועד למשלוח הודעות מכירה, ולא חייבים להגיב על כל דבר.
אם T-T החליט כי זה המחיר המבוקש, כנראה שיש לו סיבה, ואם אתה מסתמך על אתרים בחו"ל כדי לקבוע מחיר, אז יש לך כנראה בעיה רצינית בחישוב מחירים (אין ספק שיותר נוח לרכוש בחו"ל מכוניות, בתים, גלוקים ב-450$ ולהתעלם לחלוטין ממיסים, עלויות יבוא ועוד).
לגבי נושא המכירה לאדם שייבדק קודם, אין לי ספק ש-T-T עושה את הדבר הנכון ביותר, אמנם הקשת אינה דורשת רשיון, אך מהווה כלי יריה ממדרגה ראשונה וזה יהיה חוסר אחריות מוחלט למכור אותה לכל ארחי-פרחי שמחר בבוקר יהרוג איתה מישהו, בטעות או שלא.
אם T-T החליט כי זה המחיר המבוקש, כנראה שיש לו סיבה, ואם אתה מסתמך על אתרים בחו"ל כדי לקבוע מחיר, אז יש לך כנראה בעיה רצינית בחישוב מחירים (אין ספק שיותר נוח לרכוש בחו"ל מכוניות, בתים, גלוקים ב-450$ ולהתעלם לחלוטין ממיסים, עלויות יבוא ועוד).
לגבי נושא המכירה לאדם שייבדק קודם, אין לי ספק ש-T-T עושה את הדבר הנכון ביותר, אמנם הקשת אינה דורשת רשיון, אך מהווה כלי יריה ממדרגה ראשונה וזה יהיה חוסר אחריות מוחלט למכור אותה לכל ארחי-פרחי שמחר בבוקר יהרוג איתה מישהו, בטעות או שלא.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד