יחיד מול רבים -ההזדמנות האחרונה שלנו
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
האיש טען כי אני לוקה בשגעון גדלות מכיוון שאני מעדיף את הצבע הכחול על השחור...
שיוכיח כי דיבר אמת, או לחילופין שישלם.
פניתי אליו קודם בפרטי על מנת שיתנצל, והוא בחר להתעלם מפנייתי.
חייב להיות מחיר לדיבור משפיל ומבזה, ובדעתי לתבוע מחיר זה מהקולונל.
אפרופו - למיטב ידיעתי מעולם לא פניתי אליו בדברים בעבר, וכבר ב"שיחתנו הראשונה", אותה הוא יזם, בחר לפנות לכינויי גנאי.
שיוכיח כי דיבר אמת, או לחילופין שישלם.
פניתי אליו קודם בפרטי על מנת שיתנצל, והוא בחר להתעלם מפנייתי.
חייב להיות מחיר לדיבור משפיל ומבזה, ובדעתי לתבוע מחיר זה מהקולונל.
אפרופו - למיטב ידיעתי מעולם לא פניתי אליו בדברים בעבר, וכבר ב"שיחתנו הראשונה", אותה הוא יזם, בחר לפנות לכינויי גנאי.
לאף אחד אין זכות להיות מאושר.
rראובן
ראובן שבוע טוב
דבריך דיברי נועם ואני מסכים עם כל מילה שלך..
אינני מבין מדוע דיון עינייני חייב לצאת למימדי השתלחות ויריקה לבאר ממנה שותים.
הסליק הינו אתר פרטי.
הסליק משרת את חבריו ומגיע להישגי ענק ממשיים.
הסליק חייב להקיא מתוכו גיס חמישי ואויבים מבפנים הפוגעים בבעליו של האתר ורוח החברות.
הסליק הינו למען ולא בכל מחיר של סבל מאידיוטיזם.
הסליק חייב להקיא מתוכו אנשים אשר פוגעים במצח נחושה ע"מ לפגוע.
על חברי הסליק שהתקבלו כחברים מבלי למיינם, (האם יש להם רישיון, האם הינם בעלי אישום פלילי, האם הינם אחרי שירות צבאי, האם אין להם סעיף פסיכיאטרי) , לקיים מספר כללי נימוס אלמנטריים:
נימוס האחד כלפי השני.
שלא להוציא את דיבת הסליק רעה.
נימוס כלפי בעליו של הסליק , אשר אמנם הינו מתפלמס מן המיניין ,אך הינו בעליו של האתר
נימוס בניסוח דעות שונות ונימוס בתגובות להן
50 ש"ח של דמי חבר (אשר מרויחים אותם בביקור בודד במטווח) אים מקנים לאף אחד את הזכות, להתנשא , להשתלח, להתלהם.
מי שאינו יכול לעמוד בכללים האלה שיגאל אותנו מנוכחותו . הסליק יכול להרשות לעצמו לחיות ולגדול גם ללא אלו שאינם יכולים לכבד את בעליו ורח חבריו.
קראנו בעבר להודנא (מילה ממש לא מתאימה) , ולפשרנות בין החברים למען השראת אוירה חברית ,מקרבת,ומהנה. ממש לא ברור לי איך חברים נוקטים בתכנים וסגנון כ"כ פוגעים וחסרי טעם.
אין זו קריאה לסתימת פיות. הקמתה של קהילה , מותר לה שתברור את חבריה. בכל קהילה בה ישנם כללים, מתבקשים החברים לכבד ולישם את הכללים. בכל קהילה , בה חבר/ים לא מכבדים את הכללים, מזהירים ולאחר מכן מנפים.
נמאס לי לראות חוכמולוגים שלא מדעת , כותבים מתוך ביקורת על הסליק.
לא, אינני מדבר על קתדרות לנושאים כללים. אדרבא , אין טוב מהסליק לנהל בו דיון עינייני ומנומס על כל נושא הקשור לתחום.
אני מעדיף פורום עם 600 חברים מאשר פורום עם 800 הכולל 200 מלעיזים.
דבריך דיברי נועם ואני מסכים עם כל מילה שלך..
אינני מבין מדוע דיון עינייני חייב לצאת למימדי השתלחות ויריקה לבאר ממנה שותים.
הסליק הינו אתר פרטי.
הסליק משרת את חבריו ומגיע להישגי ענק ממשיים.
הסליק חייב להקיא מתוכו גיס חמישי ואויבים מבפנים הפוגעים בבעליו של האתר ורוח החברות.
הסליק הינו למען ולא בכל מחיר של סבל מאידיוטיזם.
הסליק חייב להקיא מתוכו אנשים אשר פוגעים במצח נחושה ע"מ לפגוע.
על חברי הסליק שהתקבלו כחברים מבלי למיינם, (האם יש להם רישיון, האם הינם בעלי אישום פלילי, האם הינם אחרי שירות צבאי, האם אין להם סעיף פסיכיאטרי) , לקיים מספר כללי נימוס אלמנטריים:
נימוס האחד כלפי השני.
שלא להוציא את דיבת הסליק רעה.
נימוס כלפי בעליו של הסליק , אשר אמנם הינו מתפלמס מן המיניין ,אך הינו בעליו של האתר
נימוס בניסוח דעות שונות ונימוס בתגובות להן
50 ש"ח של דמי חבר (אשר מרויחים אותם בביקור בודד במטווח) אים מקנים לאף אחד את הזכות, להתנשא , להשתלח, להתלהם.
מי שאינו יכול לעמוד בכללים האלה שיגאל אותנו מנוכחותו . הסליק יכול להרשות לעצמו לחיות ולגדול גם ללא אלו שאינם יכולים לכבד את בעליו ורח חבריו.
קראנו בעבר להודנא (מילה ממש לא מתאימה) , ולפשרנות בין החברים למען השראת אוירה חברית ,מקרבת,ומהנה. ממש לא ברור לי איך חברים נוקטים בתכנים וסגנון כ"כ פוגעים וחסרי טעם.
אין זו קריאה לסתימת פיות. הקמתה של קהילה , מותר לה שתברור את חבריה. בכל קהילה בה ישנם כללים, מתבקשים החברים לכבד ולישם את הכללים. בכל קהילה , בה חבר/ים לא מכבדים את הכללים, מזהירים ולאחר מכן מנפים.
נמאס לי לראות חוכמולוגים שלא מדעת , כותבים מתוך ביקורת על הסליק.
לא, אינני מדבר על קתדרות לנושאים כללים. אדרבא , אין טוב מהסליק לנהל בו דיון עינייני ומנומס על כל נושא הקשור לתחום.
אני מעדיף פורום עם 600 חברים מאשר פורום עם 800 הכולל 200 מלעיזים.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
אנשים יקרים,
אתם לא חושבים שנסחפתם קצת?
בשבוע האחרון מתחוללת מלחמה בסליק. מלחמה מיותרת אשר לא מוסיפה לאף אחד מאיתנו בכוד רב.
אשכול שנפתח במטרה לגייס את חובבי הנשק ל"מאבק" נגד הרשויות, עבר דרך מהות קיומו של האתר ומנהליו וברגעים אלו הגיע לאיומים בתביעה משפטית.
האין לכם משהו חשוב יותר לעשות?
האם אתם באמת רוצים לדרדר את הבית היחידי שלנו לרמות כאלו?
תארו לעצמכם מה חושב לעצמו מבקר חדש באתר?, מה הוא חושב על קהילת אוחזי וחובבי הנשק?
אני מקווה שכולנו נתעשת במהרה ונחזיר את הסליק למסלול הנכון של דיונים פרודוקטיביים ולא התלהמות ואיומים.
בתקווה שהשבוע הקרוב יעסוק אך ורק בדיונים על התחרות ביום שישי באשדוד ובתקווה שנזכה לראות את כל חברי הסליק לוחצים ידיים זה עם זה.
בכבוד והערכה לכולם,
ברק.
אתם לא חושבים שנסחפתם קצת?
בשבוע האחרון מתחוללת מלחמה בסליק. מלחמה מיותרת אשר לא מוסיפה לאף אחד מאיתנו בכוד רב.
אשכול שנפתח במטרה לגייס את חובבי הנשק ל"מאבק" נגד הרשויות, עבר דרך מהות קיומו של האתר ומנהליו וברגעים אלו הגיע לאיומים בתביעה משפטית.
האין לכם משהו חשוב יותר לעשות?
האם אתם באמת רוצים לדרדר את הבית היחידי שלנו לרמות כאלו?
תארו לעצמכם מה חושב לעצמו מבקר חדש באתר?, מה הוא חושב על קהילת אוחזי וחובבי הנשק?
אני מקווה שכולנו נתעשת במהרה ונחזיר את הסליק למסלול הנכון של דיונים פרודוקטיביים ולא התלהמות ואיומים.
בתקווה שהשבוע הקרוב יעסוק אך ורק בדיונים על התחרות ביום שישי באשדוד ובתקווה שנזכה לראות את כל חברי הסליק לוחצים ידיים זה עם זה.
בכבוד והערכה לכולם,
ברק.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
טוב, עכשיו אני כבר מעוצבן.
ברגע זה קיבלתי מייל מאדם שאני לא מזהה.
אותו פחדן ששלח לי את המייל לא חסך במילים והשמצות על מנהל האתר אך יחד עם זאת לא היה לו את היושר המינימלי לחתום על מכתבו.
כתובתו של ה..(אין לי שמץ של מושג איך לקרוא לאדם כזה) הזה הינה :dev-null@no-id.com
אני מקווה מאוד שיהיה לו את היושר המינימלי להזדהות בפני. אם לא בפומבי לפחות בפרטי.
נ.ב.
המייל שלו שמור עימי ואני מקווה שהתפוח הרקוב הזה לא ידביק את שאר תפוחי הזהב.
ברגע זה קיבלתי מייל מאדם שאני לא מזהה.
אותו פחדן ששלח לי את המייל לא חסך במילים והשמצות על מנהל האתר אך יחד עם זאת לא היה לו את היושר המינימלי לחתום על מכתבו.
כתובתו של ה..(אין לי שמץ של מושג איך לקרוא לאדם כזה) הזה הינה :dev-null@no-id.com
אני מקווה מאוד שיהיה לו את היושר המינימלי להזדהות בפני. אם לא בפומבי לפחות בפרטי.
נ.ב.
המייל שלו שמור עימי ואני מקווה שהתפוח הרקוב הזה לא ידביק את שאר תפוחי הזהב.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
חברים,
מבלי להיכנס לתוכנם של הדברים, או למי מהכותבים ישירות, אגלה לכם את הרגשתי האישית -
קצה נפשי בהשתלחויות מכל סוג שצצות באתרנו.
כן כתבתי אתרנו, היות והא של כולנו ולמען כולנו.
וכן - האתר הנו אתר פרטי שהוקם ביוזמה, עבודה סזיפית, מימון העלויות, תחזוקה ותפעול שוטף ע"י אדם פרטי - מנהל האתר והפורום של האתר, Webart חברינו.
כן - חברינו, למרות שאינו מכיר את כולנו, אין הוא מבקש תמורה לעפועלו הרב,הבא לעיתים [מטבע הדברים] על חשבונו הפרטי, על הזמן שיכל להקדיש למשפחתו ועל הזמן שיכל להקדיש לפרנסתו, אך למרות כל זאת, הוא ממשיך בפועלו.
האתר הוא ביתנו, של כל חובבי ונושאי הנשק, מכל הגילאים, המינים והעדות וכן של כל בעלי הדעות שעשויות להיות מודכמות על שאר חברי האתר או שלא, המובעות בדעתנות [מתנשאת לעיתים] או ברוב דיעה ודרך ארץ.
האתר כביתנו כבכל בית יש לו כללים, כללי התנהגות וחוקי בעל הבית, אבקשכם לחשוב על ביתנו כבית זכוכית, ככל שהמהומה תהיה רבה וללא שליטה, וככל שיעופו "פניני לשון" בחלל האתר, אותן "פניני לשון" ודברי הבל ורעות רוח עלולים להפוך לאותן אבנים שאל לנו לזרוק בבית הזכוכית שלנו.
היות וחובבי נשק, בעלי רשיונות או חסרי רשיון נשק, בעלי נשק או שלא, יורים פעילים או שלא, כולנו חברים לנשק.
כחברים לנשק [גם אם לא לדרך ולדיעה] אבקש להזכיר לכם את ערכי החברות והריעות, שעליהם אמורה להתבסס חברה בריאה.
אין אנו חייבים להסכים עם דעיה של כותב זה או אחר, אך בואו נשמור על כללי הגינות ונימוס בסיסיים, כבוד הדדי ותרבות הדיבור.
כמו שכתבו קודמי, אנו אורחים בביתנו הוירטואלי, בואו נשמור על כללי נימוס שאורחי אמורים להתנהג לפיהם... בקצב הזה, שבעל הבית לבדו נושא באחריות [הן המשפטית והן האישית], בעלויות, בעבודה על האתר, בעבודה על קידום ההטבות הרבות לחברי האתר ונושאי התעודה, על החומר המקצועי והענייני הרב שכבר הועלה ועוד יעלה [עם עזרה מחברים לנשק ורעים נוספים אשר תרמו מזמנם, מרצם והידע הרב שלהם, לרווחת כולנו]
וכן סופג בעל הבית לבדו, קיטונות, השמצות, דרישות, איומים ומה לא...
בקצב הזה לא ישאר לנו בית.
סתם נקודה למחשבה ובקשה...
יש לי עוד הרבה מה לומר, אך לא אלעה אתכם, גם כך דברי ארוכים, ומתמצים בבקשתי היוצאת מהלב
מבלי להיכנס לתוכנם של הדברים, או למי מהכותבים ישירות, אגלה לכם את הרגשתי האישית -
קצה נפשי בהשתלחויות מכל סוג שצצות באתרנו.
כן כתבתי אתרנו, היות והא של כולנו ולמען כולנו.
וכן - האתר הנו אתר פרטי שהוקם ביוזמה, עבודה סזיפית, מימון העלויות, תחזוקה ותפעול שוטף ע"י אדם פרטי - מנהל האתר והפורום של האתר, Webart חברינו.
כן - חברינו, למרות שאינו מכיר את כולנו, אין הוא מבקש תמורה לעפועלו הרב,הבא לעיתים [מטבע הדברים] על חשבונו הפרטי, על הזמן שיכל להקדיש למשפחתו ועל הזמן שיכל להקדיש לפרנסתו, אך למרות כל זאת, הוא ממשיך בפועלו.
האתר הוא ביתנו, של כל חובבי ונושאי הנשק, מכל הגילאים, המינים והעדות וכן של כל בעלי הדעות שעשויות להיות מודכמות על שאר חברי האתר או שלא, המובעות בדעתנות [מתנשאת לעיתים] או ברוב דיעה ודרך ארץ.
האתר כביתנו כבכל בית יש לו כללים, כללי התנהגות וחוקי בעל הבית, אבקשכם לחשוב על ביתנו כבית זכוכית, ככל שהמהומה תהיה רבה וללא שליטה, וככל שיעופו "פניני לשון" בחלל האתר, אותן "פניני לשון" ודברי הבל ורעות רוח עלולים להפוך לאותן אבנים שאל לנו לזרוק בבית הזכוכית שלנו.
היות וחובבי נשק, בעלי רשיונות או חסרי רשיון נשק, בעלי נשק או שלא, יורים פעילים או שלא, כולנו חברים לנשק.
כחברים לנשק [גם אם לא לדרך ולדיעה] אבקש להזכיר לכם את ערכי החברות והריעות, שעליהם אמורה להתבסס חברה בריאה.
אין אנו חייבים להסכים עם דעיה של כותב זה או אחר, אך בואו נשמור על כללי הגינות ונימוס בסיסיים, כבוד הדדי ותרבות הדיבור.
כמו שכתבו קודמי, אנו אורחים בביתנו הוירטואלי, בואו נשמור על כללי נימוס שאורחי אמורים להתנהג לפיהם... בקצב הזה, שבעל הבית לבדו נושא באחריות [הן המשפטית והן האישית], בעלויות, בעבודה על האתר, בעבודה על קידום ההטבות הרבות לחברי האתר ונושאי התעודה, על החומר המקצועי והענייני הרב שכבר הועלה ועוד יעלה [עם עזרה מחברים לנשק ורעים נוספים אשר תרמו מזמנם, מרצם והידע הרב שלהם, לרווחת כולנו]
וכן סופג בעל הבית לבדו, קיטונות, השמצות, דרישות, איומים ומה לא...
בקצב הזה לא ישאר לנו בית.
סתם נקודה למחשבה ובקשה...
יש לי עוד הרבה מה לומר, אך לא אלעה אתכם, גם כך דברי ארוכים, ומתמצים בבקשתי היוצאת מהלב
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

השפן
ברק חברי הטוב
גם אצלי ביקר השפן.
חדירתו לדואר אישי ע"מ לעלוב הינה דבר שבגינו הוא עוד יצטער..
נשנס מותניים ביחד
גם אצלי ביקר השפן.
נשנס מותניים ביחד
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
Re: השפן
מיכאל מס כתב:ברק חברי הטוב
גם אצלי ביקר השפן.
נשנס מותניים ביחד
אני מקים קבוצת תמיכה.
גם אני קיבלתי. אני "לקקן" והוא פחדן שמפחד מאור הזרקורים.
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
גדולה
קולונל ידידינו
גדולה הינה להודות בטעות ולהתנצל
ישר כוחך
גדולה הינה להודות בטעות ולהתנצל
ישר כוחך
קולונל אתה תותח - אנשים גדולים גם יודעים להתנצל
.
לדעתי אנו עדים להידרדרות דרסטית באשכול ביחוד עם הופעת אותו שפן ששולח דברי נאצה לחברי האתר
, הדרדרות שאינה מתאימה לאתר , לחבריו ולסיסמא האומרת כי חברה חמושה היא חברה מנומסת
.
כולי תקווה שזהו לא קו שינחה בזמן הקרוב את הכתיבה בפורומים למרות שכבר ראיתי ניסוי שנגדע עוד באיבו לשמחתי הרבה .
דביר נראה לי שאשכול זה מיצה עצמו וזה הזמן לנעול
יום טוב ולילה טוב ושקט לכולם
לדעתי אנו עדים להידרדרות דרסטית באשכול ביחוד עם הופעת אותו שפן ששולח דברי נאצה לחברי האתר
כולי תקווה שזהו לא קו שינחה בזמן הקרוב את הכתיבה בפורומים למרות שכבר ראיתי ניסוי שנגדע עוד באיבו לשמחתי הרבה .
דביר נראה לי שאשכול זה מיצה עצמו וזה הזמן לנעול
יום טוב ולילה טוב ושקט לכולם
יוסי
"כדי לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון - עליך לשתוק רוב הזמן " - אוסקר ווילד
"כדי לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון - עליך לשתוק רוב הזמן " - אוסקר ווילד
Colonel כתב:לכל מאן דבעי,
באשכול זה הגבתי להודעתו של ahmz במילים שיגעון גדלות.
לצערי תגובה זו יצאה מכל פרופורציה וברצוני להתנצל בפני חברי האתר בכלל
ובפני מר ahmz בפרט על השימוש במילים אלו.
Colonel
ההתנצלות התקבלה, מבחינתי הפרשה סגורה.
אני מקווה שבעתיד נדע כולנו לשמור איש על כבודו של רעהו, וגם ויכוחים, שבוודאי עוד יהיו, יתנהלו בנימוס ובכבוד הדדי.
והתנצלות מצידי כלפי דביר, שאני מצר בצערו, ויודע שהיה צריך את המהומה הזאת כמו אבן בכליות, וכנ"ל שאר חברי הפורום.
לאף אחד אין זכות להיות מאושר.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד