חלודה במחסנית
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חלודה במחסנית
אנשים טובים,
היש לכם בעלי הידע והנסיון, עצה לנבער מדעת שכמותי אשר לא מבין הכיצד צצה לה חלודה על מחסנית תמימה ומשומנת קלילות של אקדח Tanfoglio לאחר יום טיול מיוזע?
[לשאר הנשק שלום]
האם זה בגלל סוג המחסנית הספציפית?
האם יש דרך להוריד את החלודה [חיצונית בלבד, לא בתוך החלל הפנימי או הקפיץ]?
נוסתה כל דרך הגיונית או ידועה, כולל השרייה בשמן איכותי ונסיון שפשוף עדין עד גס ועצבני...
לתשובתכם המלומדה אודה מראש
היש לכם בעלי הידע והנסיון, עצה לנבער מדעת שכמותי אשר לא מבין הכיצד צצה לה חלודה על מחסנית תמימה ומשומנת קלילות של אקדח Tanfoglio לאחר יום טיול מיוזע?
[לשאר הנשק שלום]
האם זה בגלל סוג המחסנית הספציפית?
האם יש דרך להוריד את החלודה [חיצונית בלבד, לא בתוך החלל הפנימי או הקפיץ]?
נוסתה כל דרך הגיונית או ידועה, כולל השרייה בשמן איכותי ונסיון שפשוף עדין עד גס ועצבני...
לתשובתכם המלומדה אודה מראש
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

חלודה בצידן החיצוני של מחסיות היא לא דבר נדיר, במיוחד עם מדובר במחסנית"שחורה" - פח מושחם. הסיבה יכולה להיות זיעה שחדרה לבית המחסנית או נוזלים אחרים שנכלאו שם (בקבוק מים מטפטף וכד'
עצתי היא להשתמש בWD 40 + שפשוף קל עם צמר פלדה ע"מ להוריד את החלודה ולאחר מכן לצבוע אותה בשכבה דקה של צבע ספרי שחור (או כל גוון שתבחר
).
בדוק גם ע החלודה לא הדביקה את החלק הפנימי של בית המחסנית.
עצתי היא להשתמש בWD 40 + שפשוף קל עם צמר פלדה ע"מ להוריד את החלודה ולאחר מכן לצבוע אותה בשכבה דקה של צבע ספרי שחור (או כל גוון שתבחר
בדוק גם ע החלודה לא הדביקה את החלק הפנימי של בית המחסנית.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
- סליקאי זהב

ציפוי מחסנית
אני דווקא הייתי ממליץ על מסירת המחסנית לציפוי מחדש למשל בבול. קודם לציפוי היא תעבור ניקוי חול שיוריד את החלודה ואח"כ ציפוי כרום שישמור עליה נגד חלודה להרבה שנים.
הארנב המקפץ.
- סליקאי ארד

10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד