אתר מועדון ירי רמת גן
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אתר מועדון ירי רמת גן
אני לא יודע מי העתיק ממי את מבנה הפורום , אבל בכל מקרה הם אפילו לא הקדישו מקום בקישורים לאתר הסליק
אשר לפי דעתי מייצג חתך נכבד של נושאי הנשק בארץ .
לעיונכם
http://go.to/ramatgan.shooting
אשר לפי דעתי מייצג חתך נכבד של נושאי הנשק בארץ .
לעיונכם
http://go.to/ramatgan.shooting
- סליקאי ארד
אין אנו עוסקים בהעתקות מפורום כלשהוא כלל ועיקר.
אתר מועדון ר"ג הנו אתר ותיק וכבודו במקומו מונח.
את אתר הסליק הקמנו מתוך מטרה לספק מענה נרחב ומעמיק ככל שניתן לצרכי קהל נושאי הנשק, בין אם יורים תחרותיים, נושאי נשק להגנה עצמית או מכל סיבה אחרת.
השיקולים בבניית אתר הסליק ובעיצוב אופיו מתבססים אך ורק על הצורך של הגולשים ולא על סמך מודל קיים כל שהוא.
לראייה, ניתן לבדוק עם גולשי הסליק הותיקים (עוד מימי שוק הנשק שהוקם ע"י אמיר שושני) ולהיווכח באבולוציה אותה עברנו ובוודאי עוד נעבור במסגרת שיפור והרחבת השירות הניתן לגולשים.
כמי שהיה מעורה בפעילות מאחורי הקלעים, אני יכול לומר בוודאות כי לא עלה כל שיקול זר כזה על דעתנו וכי שיקולי בניית הפורום נבעו מצורך לתמוך בריבוי משתמשים בו זמנית.
אם אתר כלשהוא בוחר לשים קישור לאתר הסליק, מה טוב, אם לא, חבל אבל נשרוד
אין בכוונתנו "לשים רגליים" לאיש או להתחרות במישהו, כל מטרתנו היא לקדם את הקהילה !
מהצצה חטופה באתר רמת גן נראה שאכן הם משתמשים באותה מערכת פורומים, נו.. אז ?
אתר מועדון ר"ג הנו אתר ותיק וכבודו במקומו מונח.
את אתר הסליק הקמנו מתוך מטרה לספק מענה נרחב ומעמיק ככל שניתן לצרכי קהל נושאי הנשק, בין אם יורים תחרותיים, נושאי נשק להגנה עצמית או מכל סיבה אחרת.
השיקולים בבניית אתר הסליק ובעיצוב אופיו מתבססים אך ורק על הצורך של הגולשים ולא על סמך מודל קיים כל שהוא.
לראייה, ניתן לבדוק עם גולשי הסליק הותיקים (עוד מימי שוק הנשק שהוקם ע"י אמיר שושני) ולהיווכח באבולוציה אותה עברנו ובוודאי עוד נעבור במסגרת שיפור והרחבת השירות הניתן לגולשים.
כמי שהיה מעורה בפעילות מאחורי הקלעים, אני יכול לומר בוודאות כי לא עלה כל שיקול זר כזה על דעתנו וכי שיקולי בניית הפורום נבעו מצורך לתמוך בריבוי משתמשים בו זמנית.
אם אתר כלשהוא בוחר לשים קישור לאתר הסליק, מה טוב, אם לא, חבל אבל נשרוד

אין בכוונתנו "לשים רגליים" לאיש או להתחרות במישהו, כל מטרתנו היא לקדם את הקהילה !
מהצצה חטופה באתר רמת גן נראה שאכן הם משתמשים באותה מערכת פורומים, נו.. אז ?

דוחס חנקן אמנותי לעומק.
לא בגלל שאני 'שייך' לפורום הזה,
אך ביקרתי בעבר מספר פעמים באתר הנידון
הקישורים והעיצוב שלו די מבולבל ולי באופן אישי אין ספק מי העתיק ממי.
אך כיוון שלא בגנון אנו, אני מוצא לנכון לקרא למנהלי הפורום להציע לחברי מועדון הירי המעשי של רמת גן להעתיק (מלשון move ולא מלשון copy) את מקום מושבם לפינת המטווחים והמועדנים בסליק.
אחרי הכל מדובר בחיזוק כוחנו ולתועלת כולנו ומי יתן וגם מישהו שם (במועדון ר"ג) יבין זאת.
אם לא ...
ראה מקרה הפורומים של יואל ז"ל והמעבר לתפוז או וואלה ...
הטובים שורדים ואני יודע מי יותר טוב...
(לא אני לא מתכוון לגלות לכם, זו תעמולת בחירות אסורה
)
אך ביקרתי בעבר מספר פעמים באתר הנידון
הקישורים והעיצוב שלו די מבולבל ולי באופן אישי אין ספק מי העתיק ממי.
אך כיוון שלא בגנון אנו, אני מוצא לנכון לקרא למנהלי הפורום להציע לחברי מועדון הירי המעשי של רמת גן להעתיק (מלשון move ולא מלשון copy) את מקום מושבם לפינת המטווחים והמועדנים בסליק.
אחרי הכל מדובר בחיזוק כוחנו ולתועלת כולנו ומי יתן וגם מישהו שם (במועדון ר"ג) יבין זאת.
אם לא ...
ראה מקרה הפורומים של יואל ז"ל והמעבר לתפוז או וואלה ...
הטובים שורדים ואני יודע מי יותר טוב...
(לא אני לא מתכוון לגלות לכם, זו תעמולת בחירות אסורה

*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
קולונל, מודיעין, ומי שמתעניין.
ניסינו, שידלנו והצענו קורת גג. אך מאצמינו לא נשאו פרי, וחבל. מועדון ירי מעשי רמת גן לא חפצו בצילו של הסליק ונצרו עימם את סיבותיהם.
אני מקווה כי יום יבוא וישנו את דעתם, בהכרה כי איחוד משפחות, הוא הדבר הטוב ביותר עבור הקהילה.
נועם.
ניסינו, שידלנו והצענו קורת גג. אך מאצמינו לא נשאו פרי, וחבל. מועדון ירי מעשי רמת גן לא חפצו בצילו של הסליק ונצרו עימם את סיבותיהם.
אני מקווה כי יום יבוא וישנו את דעתם, בהכרה כי איחוד משפחות, הוא הדבר הטוב ביותר עבור הקהילה.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
בכל מקרה אתר הפורום שלהם (הנוכחי) הנו חדש, יש בממוצע הודעה אחת בלבד בכל פורום.
האתר מבוסס על מערכת הפורומים phpbb שמחולקת חינם אין כסף לכל דורש. זכותם להשתמש במערכת דומה לפורום שלנו. אגב, עד כמה שידוע לי רוב הפורומים בעולם מבוססים על מערכת Phpbb. ניתן להוריד מערכת פורומים בלינק בתחתית הדף.
חבל שהם לא הצטרפו לסליק.
האתר מבוסס על מערכת הפורומים phpbb שמחולקת חינם אין כסף לכל דורש. זכותם להשתמש במערכת דומה לפורום שלנו. אגב, עד כמה שידוע לי רוב הפורומים בעולם מבוססים על מערכת Phpbb. ניתן להוריד מערכת פורומים בלינק בתחתית הדף.
חבל שהם לא הצטרפו לסליק.

אין פה בכלל שאלה ובטח שלא תחרות!!!
האם אפשר להשוות בין סוברו ג'סטי מודל 88, לבין מרצדס מייבאך מודל 2003 ???
אתם רצינים??? מי העתיק ממי, את מי זה באמת מעניין? העובדות מדברות בעד עצמם!!! הפורום שלהם יבש יבש יבש, ממש כמו הנגב.
אישית, מרגע הקמת האתר אני מוצא עצמי גולש ונכנס אליו לפחות 3 פעמיים ביום! חה חה חה, השוואות הם רוצים לעשות
את הבית שלי אני לא מחליף! ואתם?

אישית, מרגע הקמת האתר אני מוצא עצמי גולש ונכנס אליו לפחות 3 פעמיים ביום! חה חה חה, השוואות הם רוצים לעשות

את הבית שלי אני לא מחליף! ואתם?
מודון ר"ג היו למיטב ידיעתי מחלוצי המועדונים שנכנסו לאינטרנט.
הם עשו אפ גריידינג לאתר שלהם יופי!!!
לעיתים יש אנשים המעדיפים להשאר בפורום סגור משלהם.
רצונם כבודם. דלתנו צריכה להיות פתוחה לכולם.
זכור לי שמר"ג יצאה בשורת עמותת עמית (כמדומני) שכוונותיה הטובות נגדעו בגלל מאבקי כוחות. אני מציע שהפורום הזה פניו יהיו לשיתוף פעולה תמיד עם כולם כדי לקדם את נושא הנשק.
לוי אשכול : "אני מתפשר איתם ומתפשר איתם עד שבסוף הם מקבלים את דעתי"
הם עשו אפ גריידינג לאתר שלהם יופי!!!
לעיתים יש אנשים המעדיפים להשאר בפורום סגור משלהם.
רצונם כבודם. דלתנו צריכה להיות פתוחה לכולם.
זכור לי שמר"ג יצאה בשורת עמותת עמית (כמדומני) שכוונותיה הטובות נגדעו בגלל מאבקי כוחות. אני מציע שהפורום הזה פניו יהיו לשיתוף פעולה תמיד עם כולם כדי לקדם את נושא הנשק.
לוי אשכול : "אני מתפשר איתם ומתפשר איתם עד שבסוף הם מקבלים את דעתי"
אילן, אחדד את דבריי:
אין לי דבר, ולו חצי דבר נגד האתר של מטווח רמת-גן. יתר על כן, ידוע לי שהאתר שלהם באוויר מזה זמן מה. ובכלל כל מי שחובב נשק ופועל לקידום הענף בארץ ראוי לשבחים. אך לדעתי, ולדעת רבים אחרים, אין מקום לשתי קהילות- פורומים של חובבי נשק בארץ.
במקום להתאחד ולרכז מאמץ, יש פיזור ואין אחדות!
זכורה לי חתימה של אחד מחברי פורום זה, שממחישה את דבריי:
"כוחנו באחדותנו"... ולצערי, כאן זה לא מתבצע
אין לי דבר, ולו חצי דבר נגד האתר של מטווח רמת-גן. יתר על כן, ידוע לי שהאתר שלהם באוויר מזה זמן מה. ובכלל כל מי שחובב נשק ופועל לקידום הענף בארץ ראוי לשבחים. אך לדעתי, ולדעת רבים אחרים, אין מקום לשתי קהילות- פורומים של חובבי נשק בארץ.
במקום להתאחד ולרכז מאמץ, יש פיזור ואין אחדות!
זכורה לי חתימה של אחד מחברי פורום זה, שממחישה את דבריי:
"כוחנו באחדותנו"... ולצערי, כאן זה לא מתבצע

תגובה מאתר מועדון ירי מעשי
שלום לחברי ומנהלי אתר הסליק,
קראתי את ההודעות בנושא וברצוני להגיב.
אתר מועדון ירי מעשי קיים כבר שלוש שנים בקרוב ונולד מתוך רצון לשמש במה לעוסקים בספורט ירי מעשי בארץ.
האתר בשלביו הראשונים אמור היה לשמש בעיקר את עמותת מועדון ירי מעשי רמת גן אך הוא התפתח עם השנים.
הנושא העיקרי בו עוסק האתר הוא ירי מעשי, האתר מספק תוצאות תחרויות ירי מעשי, תמונות מתחרויות, החלטות ועדת ירי, פרטים לגבי קורסים ועוד. הפורום באתר ירי מעשי הוא לא החלק העיקרי באתר המציע תכנים רבים.
לגבי הפורום, הוא ניתן להורדה חינם, וניתן למצוא אותו באתרים רבים. התקנתי את הפורום בימים האחרונים וקדמו לו פורומים אחרים שהיו פורים, ואני מקווה שגם פורום זה יצליח.
לגבי קישור לאתר הסליק, הוא קיים, וגם אם לא, יש באתר פינת אינדקס גולשים, בה כל אחד יכול להוסיף קישורים כאוות נפשו.
את האתר הקמתי ואני מתחזק בעצמי, בהתנדבות, עבור אדם שאני מאוד אוהב, המשוגע לדבר ועוסק בספורט ירי מעשי מזה שנים רבות. זו גם הסיבה העיקרית שהאתר ישאר עצמאי.
אני לא רואה סיבה לאחד את האתרים גם מכיוון שהדגשים באתרים שונים.
איחלתי בעבר הצלחה לאתר הסליק ואני מאחל גם כעת.
בברכה,
ניב, מנהל אתר מועדון ירי מעשי.
קראתי את ההודעות בנושא וברצוני להגיב.
אתר מועדון ירי מעשי קיים כבר שלוש שנים בקרוב ונולד מתוך רצון לשמש במה לעוסקים בספורט ירי מעשי בארץ.
האתר בשלביו הראשונים אמור היה לשמש בעיקר את עמותת מועדון ירי מעשי רמת גן אך הוא התפתח עם השנים.
הנושא העיקרי בו עוסק האתר הוא ירי מעשי, האתר מספק תוצאות תחרויות ירי מעשי, תמונות מתחרויות, החלטות ועדת ירי, פרטים לגבי קורסים ועוד. הפורום באתר ירי מעשי הוא לא החלק העיקרי באתר המציע תכנים רבים.
לגבי הפורום, הוא ניתן להורדה חינם, וניתן למצוא אותו באתרים רבים. התקנתי את הפורום בימים האחרונים וקדמו לו פורומים אחרים שהיו פורים, ואני מקווה שגם פורום זה יצליח.
לגבי קישור לאתר הסליק, הוא קיים, וגם אם לא, יש באתר פינת אינדקס גולשים, בה כל אחד יכול להוסיף קישורים כאוות נפשו.
את האתר הקמתי ואני מתחזק בעצמי, בהתנדבות, עבור אדם שאני מאוד אוהב, המשוגע לדבר ועוסק בספורט ירי מעשי מזה שנים רבות. זו גם הסיבה העיקרית שהאתר ישאר עצמאי.
אני לא רואה סיבה לאחד את האתרים גם מכיוון שהדגשים באתרים שונים.
איחלתי בעבר הצלחה לאתר הסליק ואני מאחל גם כעת.
בברכה,
ניב, מנהל אתר מועדון ירי מעשי.
- סליקאי ארד
לניב שלום!
קראתי, קיבלתי והבנתי את הודעתך!
ראשית, הרשה לי לאחל לכם בהצלחה. חשוב לי להבהיר משהו -כל דבר שיעזור לקידום הענף בארץ הוא דבר מבורך ופועלכם בענף, לא נעלם מעיניי איש
אני מבין את רצונכם להתבדל כחלק מהרצון לשמור על הייחודיות של ענף "הירי המעשי". אך וכאן מגיע האבל, אסור לשכוח שאתם נמצאים בתוך קהילה גדולה של מחזיקי נשק בישראל. אני חושב שיש מקום ליותר שיתוף פעולה, בפרט שהמטרה של כולנו, אני חושב, זהה.
כולנו צריכים לפעול ביחד
לא לחוד, לא לבד, ביחד
ולסיום אני מאחל לך אישית, הצלחה רבה בניהול ובתחזוק האתר!
מי ייתן ויבוא היום, בו יהיה מקום לא רק לשתי קהילות, אלה להרבה הרבה יותר!!!
אמן, כן יהיי רצון
קראתי, קיבלתי והבנתי את הודעתך!
ראשית, הרשה לי לאחל לכם בהצלחה. חשוב לי להבהיר משהו -כל דבר שיעזור לקידום הענף בארץ הוא דבר מבורך ופועלכם בענף, לא נעלם מעיניי איש

אני מבין את רצונכם להתבדל כחלק מהרצון לשמור על הייחודיות של ענף "הירי המעשי". אך וכאן מגיע האבל, אסור לשכוח שאתם נמצאים בתוך קהילה גדולה של מחזיקי נשק בישראל. אני חושב שיש מקום ליותר שיתוף פעולה, בפרט שהמטרה של כולנו, אני חושב, זהה.
כולנו צריכים לפעול ביחד

ולסיום אני מאחל לך אישית, הצלחה רבה בניהול ובתחזוק האתר!
מי ייתן ויבוא היום, בו יהיה מקום לא רק לשתי קהילות, אלה להרבה הרבה יותר!!!
אמן, כן יהיי רצון

פורום שוק הנשק היה פורום עצמאי בתוך הפארק הגדול של "הייד פארק".
ברגע שהוקם הסליק, היה זה אך טבעי שהפורום ישתלב בו ויטמע בתוכו.
כשהייתי ילד (לפני כ 30 שנה) אבא שלי נהג לומר לי ולאחיי:
"כשתגדלו, אם לא תהיו תלויים אחד בשני, תהיו תלויים אחד ליד השני"
אני חושב שהוא צודק ואני מחנך כך גם את ילדיי.
ברגע שהוקם הסליק, היה זה אך טבעי שהפורום ישתלב בו ויטמע בתוכו.
כשהייתי ילד (לפני כ 30 שנה) אבא שלי נהג לומר לי ולאחיי:
"כשתגדלו, אם לא תהיו תלויים אחד בשני, תהיו תלויים אחד ליד השני"
אני חושב שהוא צודק ואני מחנך כך גם את ילדיי.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד