מחיר חברות בירי מעשי באיגוד הקליעה

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

מחיר חברות בירי מעשי באיגוד הקליעה

על ידי shalom_1 » 17 אוגוסט 2003, 22:58

הייתי מאד רוצה שנתארגן באיזשהו קבוצת לחץ כדי שנקבל הסבר איך ומדוע
מגיע דמי החברות לסכום אדיר שנה שעברה כאשר התלוננתי אז החבר נחמד מירי
מעשי אמר שאני רק יודע לבכות ולהתלונן וגם מר נחום זרזיף נתן לי תשובה לא לענין.
באם יש מישהו שמסכים איתי לפנות לראשי המועדון שלו אן אפילו להעביר אימייל למר דוידויץ ו/או נחום זרזיף ולהגיד להם מה דעתכם בנושא

שלום הלפרין - :oops: :cry: :oops: ירושלים
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי GUSS » 18 אוגוסט 2003, 04:47

אם תפרט סכומים,נדע לפחות על מה העינין,,

עודד
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי הצעדן » 20 אוגוסט 2003, 22:17

shalom_1, שלום לך ידידי.
אולי מן הראוי בהעלותך טענות כאלה לציין את הפרטים המדוייקים - קרי - העלות.
בניגוד לשנים שעברו עלות חידוש התעודה השנה תכלול כנראה גם ביטוח.
אולי פנייה מסודרת ליאיר דווידוביץ' תניב תשובה מספקת ?!
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי אילן ב » 23 אוגוסט 2003, 09:22

לא כנראה! בגלל הביטוח!

חוק הספורט-מחייב כל אגודה לבטח את ספורטאיה, האיגוד נושא באחריות לכך.
לאחר שהסתבר שישנן אגודות שאינן מבצעות את הביטוח כנדרש, למרות מכתבי התזכורת בתחילת כל עונה והשגת דילים טובים.
עיקר הבעיה היא בתחרויות התאחדות הקליעאה (אם אולימפי ואם ירי מעשי) נפגע או שרוט אחד שלא מבוטח עלול להפיל את כולנו.
לכן החליטה הנהלת ההתאחדות להחיל ביטוח חובה דרך ההתאחדות, על כל ספורטאי ובמסגרת הדיל, מבוטחות האגודות והמאמנים / מדריכים ללא תוספת תשלום.
לכן כל מי שיבדוק כראוי ימצא שדמי החבר אינם עולים זו השנה החמישית
שלא כמו ההתיקרויות במשק או שינוי שער המטבע הזר.
טוב ששאלתם מקווה שהתשובה מספקת, אבקש מיאיר שישיב גם הוא.
זכותו של כל אחד המשלם ולו גם שקל לדעת מה עושים בכספו כאשר המדובר בגוף ציבורי או עמותה. גם אם השאלה לעיתים בטון בוטה או נרגן או כועס, חובתנו כנבחרי ציבור לענות עינינית ישר והגון.
לשרותכם תמיד
אילן בן נון (חבר הנהלת התאחדות הקליעה)
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי shalom_1 » 24 אוגוסט 2003, 19:36

אני חייב להגיב לתשובתו של אילן בן נון חבר הנהלת האיגוד
כל יורה שייך לאיגוד ספורט כמו הפועל וכמו מכבי וכאשר הם רשומים באגודות הנ''ל יש להם ביטוח מעבר שלכל המטווח בו מתקיים תחרות ירי יש להם ביטוח כנדרש. בשביל מה הכפילות<??לא נפיל אף אחד יש ביטוח למטווחים
מה אתה מכניס שינוי מטבע זר והתיקרות המשק ..השנה כנראה המדד שלילי בכלל
איזה שרותים לנו האיגוד מספק שעלותו הוא מטבע זר??או שקשור להתיקרויות
דמי חבר עולה או לא עולה אני יודע שנה שעברה שלמתי 220 ש''ח כולל הכל
השנה אני נדרש לשלם 320 ש''ח שזה המון כסף לכולם באם אני חבר באיגוד מדוע אני צריך לשלם 100 ש''ח עבור נייר מנויילן עם התמונה שלי...??תוכל להסביר לי הרי דמי החבר אמורים לכסות הוצאות אילו .....בנוסף מה האיגוד עושה עבורי
תמורת דמי החבר שאני משלם אני נוסע כבר כ 5 שנים לתחרויות לאירופה מיצג
את ישראל בכבוד מה האיגוד עזר לי עד היום??כמדומני שהאיגוד גם מקבל תקציב
ממשרד החינוך על ספורטאי שרשום באיגוד.. תקן אותי באם אני טועה מדוע התקציב הזה לא ישמש אותנו הספורטאים הרשומים ופעילים בענף ומגיעים לכל תחרות שמתקיימת

שלום הלפרין ירושלים
050-291113
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אילן ב » 25 אוגוסט 2003, 05:07

שלום לחבר שלום.
לצערי אין האיגוד מקבל כסף עבור קלעי ירי מעשי ממשרד החינוך! התקצוב הוא רק עבור מקצועות אולימפיים. אני אומר לצערי כי כמו רבים כאן אני חושב שלספורט זה יש ערך מוסף בטחוני מעבר לספורט נטו.

קלעי הירי המעשי שמעבירים מיסים משלמים אותם בפועל לירי המעשי ולא לאף גורם אחר כשגם שרותי המשרד של האיגוד הם בונוס ונתמכים ע"י הכספים המגיעים מהתקצוב האולימפי.

לגבי הביטוח לא היינו נכנסים להרפתקאה זו אם כל האגודות אכן היו מבטחות, נכנסנו כי נוצרה עובדה בשטח שספורטאים באגודות לא היו מבוטחים. (ניסיונות גזבריים מקומיים לחיסכון)

כדי לא להיות שרלטן אאסוף בימים הקרובים חומר עובדתי, אך בגדול נסיעות של נבחרת ושל RD לקונגרסים נעשות בכסף זה, (המומר אגב לכסף זר). מדד המחירים לצרכן כולל מזון ודיור, ולצערנו המרכיבים של האיגוד רק עלו.

ארגון תחרויות ירי מעשי גם הן דורשות חיפוש ספונסרים וישנן הוצאות שכולן מכוסות מתשלומים אלו. היו שנים שהאיגוד תמך מעט אף מעבר לסכום הזה.

שעות עבודת מנכ"ל ומזכירה אינן מחויבים והירי המעשי שואב לא מעט זמן, כל משלחת היוצאת לחו"ל (לא נסיעה פרטית לתחרות באישור האיגוד) רוב הבקשות החריגות לנשק שבהן מטפל יאיר באות מהמגזר של ירי מעשי.

ועכשיו הערה כללית לסגנון החברים כלפי האגוד!
עשיתי קורס ירי מעשי (לקורס הראשון באדם לא יכולתי להצטרף אבל שלחנו שני נציגים מעמק הירדן) וניסיתי מעט להתחרות והרבה לשפוט. חלק מהסיבות שהרחיקו אותי מהירי המעשי היו "קרבות" בסגנון לוחמני קטרני וניסינות הונאה שלא הכרתי בענף האולימפי ממנו הגעתי. פשוט דחה אותי אז הפסקתי. מאז היו ניסיונות שונים "להלחם" באיגוד הקליעה שעלו ממון לשני הצדדים. (כסף לעורכי דין במקום לקלעים) איגוד הקליעה אינו עסק פרטי שלי או של אף אחד! אני מתנדב בו ועושה כמיטב הכרתי למען הקליעה. כמו שאני מתנדב לדברים אחרים שלא על מנת לקבל פרס. אני חש עוינות רבה מצד הירי המעשי וזה מתבטא גם בסגנונו של שלום כלפי איגוד הקליעה (שרוב משאביו מה לעשות באים מהענפים האולימפיים וכגוף ציבורי הוא פתוח לבקורת) . ואני שואל את עצמי כל פעם מחדש אילו כל האנרגיות שמושקעות במלחמות היהודים היו מושקעות בקידום הנושא איפה היינו היום.
נחום זרזיף, אפי פירסט, חמי מנחם, ועוד חברים טובים הם הועדה לירי מעשי.... הם קובעים את סדר היום של הירי המעשי (בגבולות המגרש שהחוק והתקנון מאפשרים) ואל הנהלת האיגוד מגיעים מעת לעת בקשות לאישור המלצת הועדה ומאז שאני בתפקיד לא זכור לי שמשהו לא אושר. אני עדיין תוהה מאין באים כל פעם כגלים הטענות על הילדים החורגים כשהמציאות בפועל היא שבגלל שאין תקצוב ממלכתי כל הנושא נתמך ע"י האיגוד ולא ההיפך.
מישהו הפריע פעם לחברי הועדה לירי מעשי ליזום או לקדם דברים או להשיג ספונסרים? אגב לצערי איני זוכר את שמו של היורה שהשיג תמיכה לאליפות ישראל בירי מעשי - אבל הוא הדוגמא החיובית שאפשר לעשות ולא רק לקטר.

עכשיו הצעה לחברים
תנסו לעשות פעם חשבון כמה יעלה להקים איגוד נפרד לירי מעשי, וכמה תעלה החזקתו. לי נראה שמישיקול אגואיסטי של יורי ירי מעשי איגום משאבים והמצב הקיים עדיפים, ולשפר את המצב הקיים עדיף על להרוס ולבנות ועוד פעם להרוס.

ומילה קטנה לידידי אבי מור וחבריו בעמיחי
רעיון נפלא הוא להקים NRA ישראלי ולקדם את עיניני כל אוחזי הנשק, עם האיגוד או בלעדיו ולצידו. אך משום מה הפכה בזמנו הקמת העמותה למאבק במר בן עמרם ודרך התנהלותו כיו"ר האיגוד למטרה העיקרית, ואני שואל עוד פעם איפה היינו היום אם יום אחרי שפרש בן עמרם מתפקידו (שכל מה שיש או אין בארץ בקליעה זה הוא ואף אחד לא יוכל לקחת זאת ממנו) היה עמיחי מתחיל לשתף פעולה עם האיגוד תוך שינוי סעיפים בתקנון שלו הבאים להחליף את איגוד הקליעה. הרי רק טוב יכול לצאת מזה.
קראתי את המאמר ב"אנשים" הוא דומה מאד למאמר באחד מירחוני "מוגן" הראשונים ותופתעו אני עם אבי בכל מילה! כך הייתי רוצה לראות את נושא הנשק והירי העממי בישראל. ההבדל הקטן ביננו שאני מאמין באיגום משאבים ובשילוב ידיים, ולא במאבקים פנימיים.
ואם יורשה לי עבדכם הקטן להציע (בפעם המיליון ואחד) מפגש של הנהלת האיגוד עם ועדת ירי מעשי לסיעור מוחות. (חברי ועדת ירי מעשי אנא אל תדחו את הרעיון) אח"כ חברי ועדת ירי מעשי יעברו במועדונים ויפגשו עם היורים יענו על שאלות ויציגו עובדות. לא יודע אם המצב ישתנה מהותית אבל לפחות תהיה אוירה חברית כמו בראשית הדרך ולא נרגנות קבועה.

ועוד משהו אישי קטן 12 שנה הייתי בועדה המקצועית של האיגוד היו דברים שהצלחתי לקדם וגם דברים שלא, לאחר קדנציה (4 שנים) פנו אלי להצטרף להנהלה אבל ברגע האחרון הסתבר שאם פלוני לא יקבל תפקיד יהיה אי שקט של יתרום לקליעה. תשובתי היתה פשוטה לא ביקשתי לעצמי דבר ולכן אין לי בעיה לא להבחר הסיפור חזר על עצמו פעמיים, וכשביקשתי לפרוש לביתי באו חברים ופנו אלי להצטרף להנהלה כי עמנואל הולך יש חילופפי משמרות וחשוב שאהיה בהנהלה. כל ימי בכל מקום שהייתי או התנדבתי עשיתי זאת מכל הלב ולמען הקהילה, אני לא כועס על אף אחד גם לא על אלה שמדברים בי סרה, נתתי כי בנתינה אתה גם מקבל. אין לי בעיה בעתיד לא להיות חבר הנהלה ואין לי בעחיה כן להיות, רק בקשה לי לכל אחד מכם דקה לפני שהוא בועט בדלי עם החלב, תעצרו תחשבו שלבו ידיים ובואו נצעד קדימה למטרות האמיתיות. כל מי שיוכל לקדם את הקליעה טוב ממני אשמח לפנות לו את מקומי (ורצוי שתהיה זו אשה כי לדעתי 2 נשים מהנהלה של 11 זה לא מספיק) יתכן שכשתשבו במקום בו מתקבלות ההחלטות תראו שרוצים המון והמשאבים דלים וסדר עדיפויות תמיד יהיה ולא תמיד נחשוב שהוא הנכון ביותר אבל מרגע שנתקבלה ההחלטה יש שתי ברירות או להתפטר או לשלב ידיים ולהמשיך יחד לטובת הענין.
אני תמיד בוחר להתפשר ולא להלחם. (למעט קווים אדומים) זכרו במלחמות יש תמיד מפסידים. בפשרות "אמר פעם איש חכם" אני מתפשר ומתפשר עד שבסוף מקבלים את דעתי.
היה ארוך אבל תאמינו מכל הלב ואני פה בשביל לעזור. אפשר לפנות אלי בכל בקשה ובכל שאלה רק הסגנון חברים נסו להבין אני בעד ירי עממי בעד ירי מעשי בעד ירי אולימפי לא נגד ואגב מה שמדליה אולימפית אחת בליעה סטטית עם חליפת אבירים תתרום לירי המעשי לא יתרמו גם 3 מדליות זהב של שאול קירש. והלוואי וקירש יהיה אלוף עולם. אני חושב שעל עובדה זו אפילו שאול עצמו הסכים איתי בעבר.
ובקשה אחרונה מועדונים שיש ירי מעשי לצד אולימפ שלבו ידיים כך עינינכם יגיעו למיצוי טוב יותר בישיבות ההנהלה.
אילן

[/b]
נערך לאחרונה על ידי אילן ב בתאריך 25 אוגוסט 2003, 14:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי shalom_1 » 25 אוגוסט 2003, 10:58

אילן....... תודה לך עך תשובתך המנומקת והארוכה בה השקעת הרבה מחשבה ומאמץ ואני מסכים איתך בחלק גדול בדבריך אני לא יודע לאן הינו מגיעים ללא האיגוד אבל אם לא ניסינו אף פעם לא נדע... אני מסכים איתך כי יש המון מריבות
במיוחד בתחרויות והיתנהגות בלתי ספורטיבית של מספר יורים שמוכנים לעשות הכל עבור מקום ראשון........
אילן אני באמת לא מנסה להיכנס לכיס של האיגוד אבל אם אנחנו רשומים כספורטאים מדוע שהאיגוד לא יקבל תיקצוב שהו עבורינו נכון שזה לא ספורט אולימפי אבל בכל זאת ספורט
תודה לך. אשמח לשוחח איתך אישית בטלפון ולא על גבי הרשת
שלום
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אילן ב » 25 אוגוסט 2003, 14:51

ידידי שלום
נושא התקצוב הוא של משרד הספורט כפוף לקריטריונים ותקנות שנקבעו.
משרד החינוך והספורט מתקצב רק ענפים אולימפיים ומפעלי ספורט עממי (כמו צעדות וצליחת כנרת ממספר משתתפים מינמלי ומעלה) הכתובת אם כך אינה בהכרך איגוד הקליעה אלא שר/שרת החינוך בכל קדנציה וחברי בית הנבחרים, רק בידם הדבר. אגב ישנו מרכז "עוצמה" (כמו הפועל, מכבי ועוד) שמאגד תחתיו את מרבית הענפים הלא אולימפיים בראשות עו"ד ידין מכנס ומנסה שנים להשיג הכרה ותקצוב. לצערי לא נראה לי שהוא נחל הישגים כבירים. לטעמי עם שעוסק בספורט ובעיקר אתגרי הוא עם בריא (נפש בריאה בגוף בריא).
שלך אילן.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי lior086 » 27 ספטמבר 2003, 11:28

שלום אילן,
נראה לי מדבריך שיש מאחוריהם נסיון והבנה של המתרחש והיכולת להבדיל בין הרצוי למצוי. אך האם ניסית אי פעם להשיג את חוקת העמותה שנקראת "התאגדות הקליעה בישראל"? האם ראית פעם את הדיווחים הכספיים שלה? האם שאלת מתי התקיימה לאחרונה אסיפה שנתית של כל החברים?

יהיה הרבה יותר קל לשכנע ולרתום חברים למאמץ משותף (ואני ביניהם) אם יוצגו כל הנתונים וכל ההתלבטויות בצורה שקופה לכל החברים (או לפחות לנציגי המועדונים).

כל עוד הנ"ל אינם מתקיימים, קשה לי לקבל את העמידה מאחורי טענות "אין תקציב", "רוצים המון והמשאבים דלים" ו"אין תמיכה ממשלתית" גם אם יתכן והן נכונות כאור היום.

בברכת שנה טובה,
LIOR086
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אילן ב » 27 ספטמבר 2003, 17:55

אני למען גילוי נאות חייב לציין שאני חבר הנהלת התאחדות הקליעה.

הייתי לפני כן 2 קדנציות רכז ועדה מקצועית וישבתי בחלק מישיבות ההנהלה.

אני רוצה לאמר שאף הנהלה מהקודמות שהכרתי לא היתה שקופה כמו זו שפועלת עכשיו ולא בגללי ממש לא. מי שמוביל אותה הוא המנכ"ל יאיר דוידוביץ והיו"ר תאל (מיל') צבי שור (שיה בעברו יועץ כספי לרמטכ"ל ולשר הבטחון-וכיום נשיא היהלומנים) הם הביאו לשינוי שהיה דרוש.

אסיפה כללית מתקיימת כל שנה!!!!! כל המועדונים מקבלים הזמנה ורשאים לשלוח נציג(אפשר גם יפוי כוח) בכל אסיפה יש דו"ח רואה החשבון דו"ח ועדת הבקורת ואישור המאזן.
תקנון בעת שהודפס - ניתן עותק לכל מועדון ללא תשלום והוחלט שעל עותקים נוספים תגבה תמורה. איגוד הקליעה גם גובה עבור כרטיסי שחקן ריקים (משום שכשחולק ללא תשלום הודפסו אלפים שהתאדו עם הרוח) וטפסי ההעברה כחלק ממיסוי נוסף שמוקדש כולו לקליעה.

כלומר הכל מוצג וגלוי!!!! כל מי שרוצה הבהרות רשאי לפנות למנכ"ל לרו"ח ולמבקר.

כל מי שאומר לך שמסתירים ממנו פשוט אינו דובר אמת או מורח אותך ומי שצריך להזהר זה אתה כי בדבריך יש משפט שהוא על גבול הוצאת לשון הרע, למרות שאני מאמין לחלוטין שאתה עושה זאת מתום לב או הטעיה.

חברי ההנהלה כולם עד האחרון עושים תפקידם ללא תמורה (ואף מוצאים מכיסם ) ולכן אני באמת מציע שירי מעשי ינסה לצאת לעצמאות, יראה כמה זה עולה, ירצה יחזור הביתה לא ירצה גם כן טוב. לא מבין עד היום למה מהרגע הראשון בירי המעשי היתה אוירה לא טובה שלא היתה מוכרת בירי האולימפי שכלל התנהגות ג'נטלמנית גם בין יריבים וחלוקים על הדרך.

בברכת שנה טובה
וגמר חתימה טובה
אילן בן נון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אילן ב » 27 ספטמבר 2003, 20:34

הבהרה
בעקבות מסר אישי לא מחמיא שאני מעדיף לא להתיחס לתוכנו, ולא נכתב ע"י ליאור לו השבתי.
אני רוצה ברשותכם להעמיד על דיוקה נקודה אחת בקורת
גם אני וכל חבר מתנדב המשמש בתפקיד ציבורי עומדים לבקורת! איש מאיתנו אינו מעל הבקורת ואינו מעל אף חבר / קלע אחר אנחנו שליחים שלכם ולכך נבחרנו.
אנחנו לא מטייחים ולא בורחים לאף מקום, ומותר בהחלט לבקר אותנו.
מי שחושב אחרת זה בסדר ולגיטימי ואם הוא יציג תכנית חליפית למקורות ושימושים היא תידון ותתקבל או תדחה. אבל בקורת ראוי לה שתהיה מבוססת על עובדות.
לא נבחרתי לתפקיד לכל חיי (ב2004 יש בחירות) אני בר החלפה וכך כל שאר החברים, כל מי שחושב שיש לו מה לתרום יציג את מועמדותו ויבחר או לא.
בקורת - כן .
חילוקי דעות - ודאי .
אבל בשום מקרה אין לאף אחד רשות להאשים אותנו בפלילים ! זה לשון הרע נטו!
יש לך עובדות לך איתן עכשיו ומיד למשטרה!
אין לך עובדות עומד לרשותך המבקר תפנה אליו בכל תלונה!
אף אחד לא חייב אף אדם להירשם להתאחדות הקליעה כקלע, כל אחד עושה זאת מרצונו החופשי.
אפשר להתחרות בקליעה גם במסגרות שלא שייכות להתאחדות - אין חוק נגד זה. פשוט זה יחייב יותר משאבים ולקיחת אחריות ע"י היזמים.
את ההודעה בפרטי מחקתי ואני מקווה שזו מעידה .
אם זו אכן הדעה אצל כל יורי הירי המעשי זה מעורר מחשבות נוגות מאד.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי ארנון » 29 ספטמבר 2003, 11:37

ברצוני להעלות נושא נוסף הקשור:

דמי "העברת שחקן" ממועדון למועדון הם 250 ש"ח !!!
לדעתי זהו סכום גבוה מדי.
כששאלתי למה - התשובה שקיבלתי היתה - כי ככה ההתאחדות החליטה...

גם החלטות אפשר לשנות !!!

גם על החלטות בית-משפט אפשר לערער !!!

שום דבר לא נכתב בסלע.

מקווה שההתאחדות תשקול שוב ותשנה את החלטתה.
"אם תמיד תעשה את מה שתמיד עשית, תגיע תמיד רק לאן שהגעת" (פ. אלמוני)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי lior086 » 30 ספטמבר 2003, 00:43

אילן ב כתב:אסיפה כללית מתקיימת כל שנה!!!!! ......כל המועדונים מקבלים הזמנה ורשאים לשלוח נציג(אפשר גם יפוי כוח) בכל אסיפה יש דו"ח רואה החשבון דו"ח ועדת הבקורת ואישור המאזן.
תקנון בעת שהודפס - ניתן עותק לכל מועדון ללא תשלום והוחלט שעל עותקים נוספים תגבה תמורה. ....כלומר הכל מוצג וגלוי!!!! כל מי שרוצה הבהרות רשאי לפנות למנכ"ל לרו"ח ולמבקר.

כל מי שאומר לך שמסתירים ממנו פשוט אינו דובר אמת או מורח אותך ומי שצריך להזהר זה אתה כי בדבריך יש משפט שהוא על גבול הוצאת לשון הרע, למרות שאני מאמין לחלוטין שאתה עושה זאת מתום לב או הטעיה.

הי אילן,
צר לי אם דברי הובנו בצורה של טענה ש"מסתירים" אבל בין זה שלא מסתירים ובין "שקיפות מלאה" קיים עדיין מרחק. אין ספק שהמצב היום טוב פי מונים מאשר בתקופת הנמכ"ל הקודם אך אנסה להסביר שוב את דברי:
אסיפה כללית - משמעה אסיפה של כל החברים, לא רק נציגים, לא רק מיופי כח, אלא כל החברים בהתאחדות הקליעה. לא אני מבקש זאת, החוק דורש. באסיפה הכללית צריכים לבחור את חברי הועד ואת חברי הועדות. הנ"ל בנוכחות כל החברים.
דו"ח ומאזן שנתי - חייבים להיות מוצגים באסיפה הכללית הנ"ל ועיקרי הדוח צריכים להיות מדווחים באסיפה.
תקנון - צריך להמסר לכל חבר חדש שמצטרף לאגודה, אולי אפילו לפני הצטרפותו על מנת שידע לאן פניו מועדות.
שקיפות - זה אומר שלא צריך לבקש, זה אומר שהדברים נמצאים גלויים בכל זמן נתון וכל אחד יכול לראות, לבדוק, לשאול, לברר מתי שהוא רוצה (למשל כמו באתר אינטרנט?).
אני מאמין שהנ"ל אכן יהיה יום אחד כי האנשים שמובילים הם בסה"כ אנשים טובים שצמחו מאיתנו.

ולסיום,
א. מה שאני מבקש מאחרים, אני גם מקיים בעצמי במועדון שלנו. גם אנו פועלים מאהבת הנושא וללא כל תמורה כספית.
ב. אנא תן קרדיט לאינטליגנציה של החברים, לא צריכים להגיד לי דברים ו/או להטעות אותי, אני רואה אותם לבד וגם טועה לבד, ולא צריך "לאיים" בלשון הרע" כי הכוונה היתה לעורר ולדחוף לכיוון החיובי.
ג. רק על ידי שקיפות אמיתית, יצירת אוירה אוהדת, צמצום "פוליטיקות" ורכישת אמון מחדש של החברים ניתן יהיה לרתום עוד אנשים טובים שיתרמו בכיף ולא יחששו שמא הם מנוצלים או "פראיירים".

בברכת חתימה טובה,
LIOR086
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Coach » 30 ספטמבר 2003, 00:57

ליאור,

תיקון קטן להודעה שלך....

החברים באיגוד הקליעה הם מועדוני הקליעה, ולא הקלעים עצמם, ולכן נציגי המועדונים מהווים את האסיפה הכללית :!:
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 30 ספטמבר 2003, 04:27

זה חידוש בשבילי האם היורה הקטן אינו חבר איגוד הקליעה ,אז מי הוא בכלל :lol:
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד