יופי, מה עכשיו?

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

יופי, מה עכשיו?

על ידי fiveseven » 28 אוגוסט 2003, 00:01

שלום לכל החברים.

היום קיבלתי לשימחתי תשובה חיובית מועדת הערר לגבי בקשה לרשיון שהגשתי כיורה ירי מעשי.

מחר משרד הפנים פתוח אבל עונים על שאלות טלפונית רק לאחר סיום קבלת קהל, אז שאלתי אליכם - מה השלב הבא? ללכת לרופא להביא אישור? לעבור אימון במטווח? אישור קניין? מאיפה לקחת טפסים ומה הסדר...

אני מקווה שמישהו יגיב עד מחר בבוקר ויחסוך לי כמה סיבובים מיותרים.

תודה ולהתראות בתחרות הבאה...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי figi » 28 אוגוסט 2003, 00:39

שלום לך ידידי,
אם אני זוכר נכון, לפחות במקרה שלי האישור מהרופא נמסר כחלק מהטפסים שהוגשו עם הבקשה לנשק למשרד הפנים ולא אחרי שאושרה הבקשה. אז בנוגע לזה שאלתך קצת מפתיעה אותי. לגבי שאר הדברים (אימון ירי ורכישת אקדח - קבלת שטר מכר) הקדם לעשותם וגש למשרד הפנים להנפקת הרישיון (כמובן צריך שיהיה בידך גם האישור שניתן לך ממשרד הפנים לקבלת הרישיון).
בקיצור, רצוי שמישהו יגבה את דברי, אבל ככה נראה לי.
:D

נ.ב - יכול להיות שאתה לא צריך אישור רפואי כי כבר עברת בדיקה כחלק מהתהליך לקבלת תעודת יורה מעשי בישראל??????
if you wanna shoot, shoot, don't talk
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי איציק אלנבוגן » 28 אוגוסט 2003, 10:32

כדי לדעת מתי שלי יגיע (?)....
מתי הוגש הערעור ?
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי donduck » 28 אוגוסט 2003, 13:10

HP
מזל טוב
גש מהר וקנה לך אקדח קבל שטר מכר + אישור על אימון ירי בקוטר המתאים, ובריצה קלה למשרד הפנים(ביום שיש קבלת קהל). את הרשיון תקבל בו במקום. איתו גש לחנות וצא עם אקדח חדש.
ספר לנו איך היה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי fiveseven » 28 אוגוסט 2003, 17:14

תודה לכולם על העזרה.

איציק - הערעור הוגש לפני כשבועיים אולי קצת פחות, בהתחלה נאמר לי שאין צורך להגיש אותו והטפסים יועברו ישירות מההתאחדות למשרד הפנים, לאחר מכן אמרו שהנוהל החדש הוקפא ולכן צריך להגיש את הערעור בכל זאת ומביקורי היום במשרד הפנים עולה שכנראה מיישמים את הנוהל החדש בכל זאת....

כדאי לך לברר את העניין בסניף שאליו אתה שייך.

דונדאק - אני מניח שב " HP " אתה מתכוון אלי אז תודה על האיחולים, האקדח נקנה מזמן (G19C ) וכל שנשאר לי לאחר שאקבל אותו היא ההתלבטות המייסרת האם הוא ראוי לירי מעשי תחרותי או שעלי להחליף אותו ל M5 . (רק כדי לא ליצור ויכוח - אף אחת מההחלטות שלי לא מבוססת על "הלך הרוח" והפופולריות הרגעית של הכלים הללו אלא על נסיוני איתם והתמורות שעברו ביחס שלי בין חשיבות התכונות הספורטיביות והטקטיות של הכלי)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי donduck » 28 אוגוסט 2003, 21:59

מצטער 5-7.
הכוונה היתה אליך
(אבל בכל זאת יש קשר :שניכם FN :) )
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק