מכירים ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מכירים ?
היי אנשים.
כמו שציינתי אני לא מומחה גדול ( כמו שאני מתרשם שרובכם כאן...
)
בכל מקרה אני חייב לשוב ולומר בתור חובב נשק ואקדחים האתר הזה פשוט - מעולה !
לכל העוסקים באחזקתו ולקידום תרבות הנשק דרכו - כה לחי
אם יורשה לי להעלות רעיון - הוספת גלריה של תמונות - נשקים, אביזרים ואפילו סרטונים. הדבר יוסיף הרבה לאתר ויקרב אליו גם כאלו שאינם בקיאים במושגים הטכניים ( נקודה חשובה באמת - חברה לא כולנו מנהלי מטווחים/חברות אבטחה וכו' אם אתם משתמשים במושג טכני תסבירו עליו בשני מילים)
מצורפת תמונה של אקדח "ברק" - מישהו יודע לספר לי עליו ?
שיהיה לנו שבת שלום
טוב , עברה שעה !!!! שאני מנסה להוסיף לכאן את התמונה של האקדח, מצטער אבל התייאשתי
אם יש למישהו מושג איך אני מעלה את התמונה בקלות ( ניסיתי דרך הייד פארק כפי שהציעו כבר - לא עובד ) - אשמח
כמו שציינתי אני לא מומחה גדול ( כמו שאני מתרשם שרובכם כאן...

בכל מקרה אני חייב לשוב ולומר בתור חובב נשק ואקדחים האתר הזה פשוט - מעולה !
לכל העוסקים באחזקתו ולקידום תרבות הנשק דרכו - כה לחי

אם יורשה לי להעלות רעיון - הוספת גלריה של תמונות - נשקים, אביזרים ואפילו סרטונים. הדבר יוסיף הרבה לאתר ויקרב אליו גם כאלו שאינם בקיאים במושגים הטכניים ( נקודה חשובה באמת - חברה לא כולנו מנהלי מטווחים/חברות אבטחה וכו' אם אתם משתמשים במושג טכני תסבירו עליו בשני מילים)
מצורפת תמונה של אקדח "ברק" - מישהו יודע לספר לי עליו ?
שיהיה לנו שבת שלום

טוב , עברה שעה !!!! שאני מנסה להוסיף לכאן את התמונה של האקדח, מצטער אבל התייאשתי

- סליקאי ארד
ידידנו א ברוך הבא בצל קורתנו.
סייר בנשקיית הסליק. תמצא שם מבחר תמונות יתכן אפילו של ברק
על הברק נכתב בפורום בעבר. חפש ומצא.
האקדח עדיין לא למכירה בארץ, אם בכלל, ואמור להחליף את היריחו - מה שאומר עליו לא מעט...
הרבה עלילות כבר הספיקו להיקשר סביבו שהן, ברובן, חלק מפולקלור ה"אקדח החדש שהוזמן ונבנה במיוחד" עבור שושו זה או אחר. לא מכיר משהוא שירה בו אך בטח יש כמה כאלו.
אם אתה רוצה חות דעת נוספת עליו - הוא גם מכוער !
סייר בנשקיית הסליק. תמצא שם מבחר תמונות יתכן אפילו של ברק
על הברק נכתב בפורום בעבר. חפש ומצא.
האקדח עדיין לא למכירה בארץ, אם בכלל, ואמור להחליף את היריחו - מה שאומר עליו לא מעט...
הרבה עלילות כבר הספיקו להיקשר סביבו שהן, ברובן, חלק מפולקלור ה"אקדח החדש שהוזמן ונבנה במיוחד" עבור שושו זה או אחר. לא מכיר משהוא שירה בו אך בטח יש כמה כאלו.
אם אתה רוצה חות דעת נוספת עליו - הוא גם מכוער !
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
ידידי "א", ראשית הרשה לי לברך אותך עם הצטרפותך לפורום סליק המכובד
תודה רבה על המחמאות שרוב רובם מגיעות להנהלת הפורום היקרה ובראשה - "Webart"
אנו מאוד שמחים לקבל חיזוקים וככל שיהיו יותר, כך כוחנו יהיה רב יותר.
שנית לידעתך, חברנו "דרור_ע" עובד כרגע על "סליקסיקון"- מילון מונחים לאוהבי הנשק! בו אני מקווה (ברגע שיהיה מוכן) תוכל למצוא תשובות לשאלות בנושאים טכנים שונים בתחום הנשק.

תודה רבה על המחמאות שרוב רובם מגיעות להנהלת הפורום היקרה ובראשה - "Webart"
אנו מאוד שמחים לקבל חיזוקים וככל שיהיו יותר, כך כוחנו יהיה רב יותר.
שנית לידעתך, חברנו "דרור_ע" עובד כרגע על "סליקסיקון"- מילון מונחים לאוהבי הנשק! בו אני מקווה (ברגע שיהיה מוכן) תוכל למצוא תשובות לשאלות בנושאים טכנים שונים בתחום הנשק.
DUNDUCK אני חייב לציין שאפילו שאני מסייר באתר בקביעות ורציפות כבר שבוע ומשהו והתחלתי כבר להרגיש חלק מהמשפחה - אני כבר מכיר את כולם, ומבין חלק מהשפה הפנימית
עדיין חששתי להעלות את הסוגייה הזאת - הברק אכן מכוער !!, אגב לפני שישמו לב אני חייב להגיד שבלי להכנס לסוגיה הגדולה יותר ( תראה איך מתחיל כאן בלגן) גלוק יותר יפה מה- USP
אגב לגבי התמונות זה נכון יש באתר תמונות אבל לא בצורה מסודרת ולדעתי זה יכול להוסיף הרבה
כמובן אפשר להתרחב ולשים איזשהוא סרט עם תרגיל ירי מעשי - ככה כולם יבינו מה הכוונה.
ובאותה נשימה שאלה נוספת - למה יורים בנ"ל בפיני באולינג ? יש לכך סיבה ?
שבת שלום
עדיין חששתי להעלות את הסוגייה הזאת - הברק אכן מכוער !!, אגב לפני שישמו לב אני חייב להגיד שבלי להכנס לסוגיה הגדולה יותר ( תראה איך מתחיל כאן בלגן) גלוק יותר יפה מה- USP
אגב לגבי התמונות זה נכון יש באתר תמונות אבל לא בצורה מסודרת ולדעתי זה יכול להוסיף הרבה
כמובן אפשר להתרחב ולשים איזשהוא סרט עם תרגיל ירי מעשי - ככה כולם יבינו מה הכוונה.
ובאותה נשימה שאלה נוספת - למה יורים בנ"ל בפיני באולינג ? יש לכך סיבה ?
שבת שלום
- סליקאי ארד
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד