השתקה לרובים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
השתקה לרובים
דיברנו כבר על עיניין המשתיקים מספיק אבל לא הבנתי עוד דבר קטן אחד.
דיברנו על תחמושות על קוליות ותת קוליות באקדחים ואיך זה לוזר להשתקה אבל מה קורה ברובים כמו גליל וM16 ועוד,הרי גם שם התחמושת היא על קולית אז איך זה עובד?יש תחמושת תת קולית לרובים
???
בבקשה עזרה
דיברנו על תחמושות על קוליות ותת קוליות באקדחים ואיך זה לוזר להשתקה אבל מה קורה ברובים כמו גליל וM16 ועוד,הרי גם שם התחמושת היא על קולית אז איך זה עובד?יש תחמושת תת קולית לרובים
בבקשה עזרה
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
יש עמעמים שיודעים להתמודד גם עם תחמושת על קולית כמו זאת של רובים. במקרה זה ישמע קול אך לטווחים הרבה יותר קצרים וגם אז קשה יהיה לזהות את אותו קול כיריה.
העממעם של MP5SD מיועד לירי עם תחמושת על קולית בלבד. אם תירה בו SUBSONIC הכלי יתקע לך.
הכל עניין של תכנון, אורך ומשקל.
העממעם של MP5SD מיועד לירי עם תחמושת על קולית בלבד. אם תירה בו SUBSONIC הכלי יתקע לך.
הכל עניין של תכנון, אורך ומשקל.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
צעדן יקר
לא ידעתי שיש לך פור פלי עם הכלי הזה. אני מבין שלאחר המשחק המקדים הוא יהיה ברשותך? אמן.
בכל מקרה, מנסיון אישי (ציינתי פעם בפורום) עם הכלי הזה בחו"ל יריתי מחסנית שלמה של תחמושת רגילה, תוצרת תע"ש כמובן, ללא אזניות, נשמע כמו פיקות של אקדח פורים.
מי ש"עשה לי את הכבוד" ציין, למראה תדהמתי מסוג התחמושת, את מה שאמרתי בהודעה הקודמת.
תוכל למצא סימוכין לכך גם כאן
http://www.hkpro.com/mp5sd.htm
שים לב שמדובר בדגמי SD בלבד ולא בדגמים אחרים עם עמעם מוסף.
גם רעש המנגנון בSD שקט להפליא.
לא ידעתי שיש לך פור פלי עם הכלי הזה. אני מבין שלאחר המשחק המקדים הוא יהיה ברשותך? אמן.
בכל מקרה, מנסיון אישי (ציינתי פעם בפורום) עם הכלי הזה בחו"ל יריתי מחסנית שלמה של תחמושת רגילה, תוצרת תע"ש כמובן, ללא אזניות, נשמע כמו פיקות של אקדח פורים.
מי ש"עשה לי את הכבוד" ציין, למראה תדהמתי מסוג התחמושת, את מה שאמרתי בהודעה הקודמת.
תוכל למצא סימוכין לכך גם כאן
http://www.hkpro.com/mp5sd.htm
שים לב שמדובר בדגמי SD בלבד ולא בדגמים אחרים עם עמעם מוסף.
גם רעש המנגנון בSD שקט להפליא.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
ברי
התיכנון של הכלי הנ"ל הוא שהמשתיק מוריד את מהירות הקליע מתחת למהירות הקול ובצורה הזו תורם להשתקת הירי (בנוסף לפעולה הרגילה של המשתיק).

התיכנון של הכלי הנ"ל הוא שהמשתיק מוריד את מהירות הקליע מתחת למהירות הקול ובצורה הזו תורם להשתקת הירי (בנוסף לפעולה הרגילה של המשתיק).
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
AK, תחמושת מושתקת- SUBSONIC קיימת בכל הקליברים עד 0.338
כך שגם ל- M16, ולכל רובי הצלפים למניהם ישנה תחמושת מושתקת.
סתם לדוגמא- יריתי פעם עם נשק צלפים שעןלה כמה עשרות אלפי דולרים, תחמושת 7.62 מוחלשת עם עמעם. היריה נשמעה כמו נעיה של עכבר קטן. בקיצור שמעת מעין "פאק" קטן וממש ממש חלש.
מצד שני 7.62 לא מגיע לטווח היעיל של ה- M16 עם SUBSONIC ועמעם.
כך שגם ל- M16, ולכל רובי הצלפים למניהם ישנה תחמושת מושתקת.
סתם לדוגמא- יריתי פעם עם נשק צלפים שעןלה כמה עשרות אלפי דולרים, תחמושת 7.62 מוחלשת עם עמעם. היריה נשמעה כמו נעיה של עכבר קטן. בקיצור שמעת מעין "פאק" קטן וממש ממש חלש.
מצד שני 7.62 לא מגיע לטווח היעיל של ה- M16 עם SUBSONIC ועמעם.
עומר.
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
חבר'ה, יש לי חדשה מרעישה: לא רק למדינת ישראל יש צלפים.
מה אתם חושבים? שלסעודיה, מצרים, ירדן וסוריה אין צלפים? יש להם והם גם יורים פחות או יותר באותם כלים כמונו. היה לי כבר דיון פרטי על בטחון שדה עם משה לוי, והסכמנו לבסוף שכל המידע על ה- M24 שחשפתי פה (וזה היה מעט מאוד) קיים גם אצל שכנינו ממזרח, דרום ומדרום מערב.
אני לא חושף מידע שלא ידוע כבר.
מה אתם חושבים? שלסעודיה, מצרים, ירדן וסוריה אין צלפים? יש להם והם גם יורים פחות או יותר באותם כלים כמונו. היה לי כבר דיון פרטי על בטחון שדה עם משה לוי, והסכמנו לבסוף שכל המידע על ה- M24 שחשפתי פה (וזה היה מעט מאוד) קיים גם אצל שכנינו ממזרח, דרום ומדרום מערב.
אני לא חושף מידע שלא ידוע כבר.
עומר.
D.H. LORENCE
D.H. LORENCE
עומר ידידי,
מבלי להיכנס לוויכוח או לפרטים, לא נותר לי אלא לקוות כי אתה יודע מה שהם יודעים...
ולא פחות חשוב, אם לא יותר... מה שהם לא יודעים...
וכאן עולה השאלה, מהיכן הביטחון שאתה יודע מה שהם יודעים או לא?
סתם נקודה למחשבה
מבלי להיכנס לוויכוח או לפרטים, לא נותר לי אלא לקוות כי אתה יודע מה שהם יודעים...
ולא פחות חשוב, אם לא יותר... מה שהם לא יודעים...
וכאן עולה השאלה, מהיכן הביטחון שאתה יודע מה שהם יודעים או לא?
סתם נקודה למחשבה
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד