זמן ,,,הכל יחסי,
יונה
לפי דעתי, עדיף שהרישום יתבצע ע"י נציג הקבוצה, ככה ימנעו בלאגן סביב עמדת ההרשמה, הקטנה גם כך.
כמו כן בצורה כזו, עלולים להיות "נדחפים" רבים ובעצם אי אפשר יהיה לסדר את היורים לפי הקבוצות שלהם.
אני מבין למה כוונתך בכך שכל אחד ירשםבעצמו
אולם את מה שאתה מנסה למנוע ניתן גם ליישם בכך שאחרי ההרשמה ,כל השמות יקראו ומי שלא יהיה נוכח, פשוט לא ישתתף בתחרות.
להת'
אבי
לפי דעתי, עדיף שהרישום יתבצע ע"י נציג הקבוצה, ככה ימנעו בלאגן סביב עמדת ההרשמה, הקטנה גם כך.
כמו כן בצורה כזו, עלולים להיות "נדחפים" רבים ובעצם אי אפשר יהיה לסדר את היורים לפי הקבוצות שלהם.
אני מבין למה כוונתך בכך שכל אחד ירשםבעצמו

להת'
אבי

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
יונה כתב:ורק המלצה קטנה,![]()
רישום אישי ולא ע"י " נציג " כפי שהיה בתחרות האחרונה.
יונה
מדוע אתה ניטפל לזוטות, המקרה שאתה מתאר לא ידוע לאף אחד מהנהלת התחרות, זה גם ממש לא רלוונטי לדיון. רישום אישי זה מתכון לבלגן יותר גדול, המטרה היא לבצע רישום מסודר ולהגיע כמה שיותר מהר לחלוקה לקבוצות שיהיו נוחות לכולם ולהתחיל לירות.
לכן הרישום יהיה רק ע"י נציג אחד בלבד ולא אישי. גם מי שיגיע מאוחר יצטרך לשלוח את נציג הקבוצה על מנת להרשם.
לתחרויות הליגה בבית נבאלה מגיעים כמות גדולה של יורים, כפי שצינתי בעבר, לאף תחרות במקום אחר לא הגיע כמות כזו של יורים ולרוב היה מדובר בחצי מהכמות. תחרות עם 130 איש עורכת יותר זמן ומטבע הדברים יש יותר בעיות אירגון, שיפוט ואפשרות לתקלות. המציאות בשטח מראה שלעומת תחרויות אחרות שנערכו לאחרונה, מצבנו טוב מאד.
לא משנה מה נעשה תמיד יהיו תכמנים שיצליחו לעקוף את התור ולנו אין שום כוונה להפוך למשטרת ליגה ולהכנס לעימותים ובודאי לא לנסות להמציא את הגלגל מחדש.
גם נושא ההצטרפות לעזרה בשיפוט ע"י יורים שביקשו להגיע מאוחר או לסיים מוקדם, קיים מזמן, רק שכעת זה יהיה תנאי למתן אישור.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
אם תמסרו מכשיר טלפון נייד לתיקון ,או חלילה תזדקקו לשרותי רופא במרפאה
תגלו את נפלאות ה"מספר"
כל מי שמגיע תולש "מספר" ואיתו הוא "רץ" לכל אורך התחרות,כשבנקודת הרישום
מצמידים שם ל"מספר,,, ולא מספר לשם כמו היום,,
תחרויות עם 50-60 יורים לא דומות לתחרויות עם130 יורים,
ותחשבו על זה,,,אולי זה פיתרון לסוגיה,
תגלו את נפלאות ה"מספר"
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:אם תמסרו מכשיר טלפון נייד לתיקון ,או חלילה תזדקקו לשרותי רופא במרפאה
תגלו את נפלאות ה"מספר"
מה בדיוק ההבדל בין לקבל מספר ללקחת מספר, בשביל מה בכלל לנסות להמציא את הגלגל מחדש, בכל מקום השיטה עובדת, רק שאצלנו יש תמיד יוצאים מין הכלל , בעלי בעיות מיוחדות וסתם תחמנים, כל הדיון (שנגמר מזמן) היה בקשר לרישום קבוצות, זה שלמשהו יש בעיה עם כאלה שיורים שלא מין המניין, זה נושא אחר לחלוטין שכל עוד אנו מתיחסים לכולם בתור חברים ומנסים להתחשב בבעיות, יהיו כאלה שינצלו את זה לרעה אבל הרוב המכריע בסדר וזה מה שחשוב.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
אין ספק שיש מה לשפר מצד ההתאחדות והיערכות לקראת ותוך כדי התחרויות, מי שדוחה ביקורת (בונה) פועל כסומא.
אבל......
אם היורים (!) היו מצידם דואגים כל אחד לשמור על התנהלות מסודרת הכל היה נראה אחרת.
ישנם יורים ומועדונים אשר שומרים על השתתפות מסודרת ואפילו מופתית, חבל שקומץ יורים מועט מצליח לזרות תוהו ולפגוע ברוב היורים.
אולי זו אמירה שתמשוך אש, אולם האחריות מוטלת על כולם והיא הדדית אחרת יתקבע מצב שמארגני התחרויות והעמלים עליהן יצטרכו לשאת בתפקיד מורט העצבים של גננות.
אבל......
אם היורים (!) היו מצידם דואגים כל אחד לשמור על התנהלות מסודרת הכל היה נראה אחרת.
ישנם יורים ומועדונים אשר שומרים על השתתפות מסודרת ואפילו מופתית, חבל שקומץ יורים מועט מצליח לזרות תוהו ולפגוע ברוב היורים.
אולי זו אמירה שתמשוך אש, אולם האחריות מוטלת על כולם והיא הדדית אחרת יתקבע מצב שמארגני התחרויות והעמלים עליהן יצטרכו לשאת בתפקיד מורט העצבים של גננות.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
יש לי פתרון לבעיית ההדבקות כל יורה שגומר את התרגיל נשאר להדביק את של היורה הבא ואולי אפילו שני יורים שילך מהר יותר ובאם הוא נעלם יקבל 10 נקודות ענישה או בפעם הראשונה אזהרה
ואחרי זה ענישה ובפעם השלישית D.Q. על התנהגות בלתי ספורטיבית אולי זה ישנה קצת את המצב שבו כמה יורים מדביקים כל הזמן ושמים יד והרוב יושבים בצל עם ''נרגילה''
שלום הלפרין
מועדון בול
מדריך ירי מעשי
ירושלים
ואחרי זה ענישה ובפעם השלישית D.Q. על התנהגות בלתי ספורטיבית אולי זה ישנה קצת את המצב שבו כמה יורים מדביקים כל הזמן ושמים יד והרוב יושבים בצל עם ''נרגילה''
שלום הלפרין
מועדון בול
מדריך ירי מעשי
ירושלים
חברים יקרים
יש לי פיתרון מצויין והכול יהיה מהיר יעיל והתחרות תיגמר להערכתי פחות משעה חלק רץ להדביק וחלק יורה בו זמנית ומי ששורד רץ לקבל את הגביע
חברה להפסיק להיות קטנוניים הדבר הכי פשוט ולא מסובך שאנשים יעזרו להדביק ולשפוט ותנו לחברינו המומחים לנהל את העיניינים בלי פוזות רוב האנשים יושבים ומעירים במקום לעזור
זאת הסיבה שישראלים לא דופקים ברחוב כל אחד נותן עצות
יאללה בנימה הומוריסטית זאת אסיים
OLD FOX
יש לי פיתרון מצויין והכול יהיה מהיר יעיל והתחרות תיגמר להערכתי פחות משעה חלק רץ להדביק וחלק יורה בו זמנית ומי ששורד רץ לקבל את הגביע
חברה להפסיק להיות קטנוניים הדבר הכי פשוט ולא מסובך שאנשים יעזרו להדביק ולשפוט ותנו לחברינו המומחים לנהל את העיניינים בלי פוזות רוב האנשים יושבים ומעירים במקום לעזור
זאת הסיבה שישראלים לא דופקים ברחוב כל אחד נותן עצות
יאללה בנימה הומוריסטית זאת אסיים
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
חג שמח מורי ורבי............
אתה צודק במאה אחוז הרוב יושבים ולא עושים כלום כרגיל כמו אצלנו יש מספר מדביקים קבועים והשאר יורים ומדברים לכן לא נשאר אלא לדרבן אותם למעשה
וכמו שאומרים אם לא נכנס דרך הראש יכנס דרך הרגל
וחייבים להזיז אותם נותני עצות מאחור..........ואני חושב שהשיטה שלי עם ניקודי ענישה אולי יזיז אותם לשים יד
תלמידך
שלום הלפרין
אתה צודק במאה אחוז הרוב יושבים ולא עושים כלום כרגיל כמו אצלנו יש מספר מדביקים קבועים והשאר יורים ומדברים לכן לא נשאר אלא לדרבן אותם למעשה
וכמו שאומרים אם לא נכנס דרך הראש יכנס דרך הרגל
וחייבים להזיז אותם נותני עצות מאחור..........ואני חושב שהשיטה שלי עם ניקודי ענישה אולי יזיז אותם לשים יד
תלמידך
שלום הלפרין
שלום ידידי
אני מבין אותך ולדעתי אתה גם צודק אבל אנחנו חייבים להיות אופטימיים ולנסות לחנך בדרכי נועם
יתכן שאתה צודק אבל איך יראה הספורט שאנו אוהבים אם נצטרך לעמוד עם שוט אולי נתגמל את הטובים למען יראו האחרים ויפנימו על דרך החיוב
תראות ידידי הטוב
מאחל לך שנתA גם בתחריות וגם בחיים
OLD FOX
אני מבין אותך ולדעתי אתה גם צודק אבל אנחנו חייבים להיות אופטימיים ולנסות לחנך בדרכי נועם
יתכן שאתה צודק אבל איך יראה הספורט שאנו אוהבים אם נצטרך לעמוד עם שוט אולי נתגמל את הטובים למען יראו האחרים ויפנימו על דרך החיוב
תראות ידידי הטוב
מאחל לך שנתA גם בתחריות וגם בחיים
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד