יום ו' הקרוב "אולפן שישי" ערוץ 2 - כתבה על חובבי ה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: כתבה
גלוקי כתב:קולונל
אתה שמוק ............ כנראה שאתה לא ראוי לשאת נשק. .
עכשיו הבנתי למה סירבו לחדש לי את הרישיון...
תודה אחי ! מה הייתי עושה בלעדיך ?!
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
לצערי, עלי להסכים עם המקטרגים.
כל הנסיונות להעביר מסרים חיוביים נותרו על שולחן העורך.
הכתבה אמנם נתנה קצת צבע אבל גם לדעתי היתה "פרווה".
נקודת האור (לפחות) - לא הוצגנו באור שלילי.
ואגב, האשם הוא לא הכתב אלא העורך.
יורם בינור, קצין משטרה, צה"ל ושב"כ בעברו ו"חולה" אופנועים הפגין (כשהמצלמה כובתה) ביצועי ירי מרשימים וההתלהבות שלו היתה אמיתית וכנה.
גם בצייד (שימו לב, לא ראו חיות ניצודות) היה רגע שלא הראו וחבל.
הציידים עקבו אחרי חזיר שנכנס לתוך "בוש" והודיעו לצוות שהם לא יכולים להמשיך בצייד מאחר והסבך מוביל לשמורת טבע. כל נסיונות השכנוע נתקלו בסרוב עיקש והסבר שגם לבעלי החיים יש זכויות (הויכוח תועד, אך נותר על שולחן העריכה).
חובב הנשק שארח את הצוות בביתו (שהוא גם מבצרו - תרתי משמע) הוא חברי שרגא קורץ.
קוריוז שקשור בו:
יום אחד הגיע לבייתו דבר דאר רשום. כשפתח את החבילה, גילה 3 אקדחים שהזמין בארה"ב ושמשום מה "התפלקו" למכס.
מיותר לציין שהמוכסים בנתב"ג הופתעו מאד כשהתייצב שם עם החבילה מעברו ה"לא נכון" של הדלפק וביקש להצהיר עליה...
כל הנסיונות להעביר מסרים חיוביים נותרו על שולחן העורך.
הכתבה אמנם נתנה קצת צבע אבל גם לדעתי היתה "פרווה".
נקודת האור (לפחות) - לא הוצגנו באור שלילי.
ואגב, האשם הוא לא הכתב אלא העורך.
יורם בינור, קצין משטרה, צה"ל ושב"כ בעברו ו"חולה" אופנועים הפגין (כשהמצלמה כובתה) ביצועי ירי מרשימים וההתלהבות שלו היתה אמיתית וכנה.
גם בצייד (שימו לב, לא ראו חיות ניצודות) היה רגע שלא הראו וחבל.
הציידים עקבו אחרי חזיר שנכנס לתוך "בוש" והודיעו לצוות שהם לא יכולים להמשיך בצייד מאחר והסבך מוביל לשמורת טבע. כל נסיונות השכנוע נתקלו בסרוב עיקש והסבר שגם לבעלי החיים יש זכויות (הויכוח תועד, אך נותר על שולחן העריכה).
חובב הנשק שארח את הצוות בביתו (שהוא גם מבצרו - תרתי משמע) הוא חברי שרגא קורץ.
קוריוז שקשור בו:
יום אחד הגיע לבייתו דבר דאר רשום. כשפתח את החבילה, גילה 3 אקדחים שהזמין בארה"ב ושמשום מה "התפלקו" למכס.
מיותר לציין שהמוכסים בנתב"ג הופתעו מאד כשהתייצב שם עם החבילה מעברו ה"לא נכון" של הדלפק וביקש להצהיר עליה...
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
אחים יקרים !!!!
אני נאלץ להסכים עם קולונל .שהכתבה לא הועילה אבל גם לא הזיקה.
ציפיתי ליותר למשל שיראו גם קצת ירי מעשי ושהכתבה תהיה יותר אוהדת.
שוב אני מתאכזב מהתקשורת כנראה שאנחנו לא בראש מעיינם.
אמיר ייצג אותנו בכבוד הראוי ועל כן מגיע לו תודה.
לדעתי כתבה זו נועדה לסגור חור שהיה להם בלוח היומן ומה יותר פשוט
לשדר כתבה קצרה על נשק.
עמוס אחי ההתקפה על קולונל לא במקום .
להית' ושבת שקטה לכולם
דורון
אני נאלץ להסכים עם קולונל .שהכתבה לא הועילה אבל גם לא הזיקה.
ציפיתי ליותר למשל שיראו גם קצת ירי מעשי ושהכתבה תהיה יותר אוהדת.
שוב אני מתאכזב מהתקשורת כנראה שאנחנו לא בראש מעיינם.
אמיר ייצג אותנו בכבוד הראוי ועל כן מגיע לו תודה.
לדעתי כתבה זו נועדה לסגור חור שהיה להם בלוח היומן ומה יותר פשוט
לשדר כתבה קצרה על נשק.
עמוס אחי ההתקפה על קולונל לא במקום .
להית' ושבת שקטה לכולם
דורון
מעט מאכזב
חוץ מאמיר היקר וילדיו גם את רומן שהיה שם והמטווח המטופח והאיש עם האוסף שמאד אהבתי היתה כתבה ריקה מתוכן ונטרלי לא הראו מאום מנושא הירי .
איני מבין מדוע ענף כזה גדול לא מקבל יצוג הולם וכתבה רצינית שתראה באמת למדינה את הצד החיובי והמועיל והחינוכי לערכים.
טוב לא נורא אסור לבקש יותר מידי טוב שכחתי כאן זו ישראל.אבל אין לנו ארץ אחרת.
שנה טובה לכולם

איני מבין מדוע ענף כזה גדול לא מקבל יצוג הולם וכתבה רצינית שתראה באמת למדינה את הצד החיובי והמועיל והחינוכי לערכים.
טוב לא נורא אסור לבקש יותר מידי טוב שכחתי כאן זו ישראל.אבל אין לנו ארץ אחרת.
שנה טובה לכולם
עלי להסכים עם הדעה הכללית שהכתבה לא הועילה במאום. וחברים שצפו בה איתי אף טוענים שיש בה כדי להזיק.
בכל שנה כמעט , עם פרוס חודש ספטמבר שהוא תחילת עונת הצייד טורחת הטלביזיה לצלם ולהקרין כתבות העוסקות בצייד , הפעם כללו גם נשק. בכל פעם עוררו הכתבות סלידה בציבור מאחר וכמו הפעם החטיאו את המטרה .לדעתי ....לעתיד יש להתנות צילומים כאלו בכך שתהיה למצולמים הזכות לצפות בכתבה טרם השידור ולא לתת לעורך להראות רק מה שהוא רוצה.
WALK IN PEACE
yuval5 כתב:
לעתיד יש להתנות צילומים כאלו בכך שתהיה למצולמים הזכות לצפות בכתבה טרם השידור ולא לתת לעורך להראות רק מה שהוא רוצה.
יובל
אין דבר כזה בתקשורת. ההחלטה הסופית היא של העורך. אבל, אם יהיה לאותו עורך רק חומר גלם "אוהד" לא תהיה לו ברירה אלא להכליל אותו ע"מ לעמוד במסגרת הזמן שהוקצב לכתבה. צריך לתמרן את הצוות לצלם רק מה שנוח לך שיראו, והרבה מזה. כל מי ששיתף פעולה בקטעים של הצייד ידע שזה חומר לא טוב בשביל "המטרה" אז למה לתת להם את זה? אם לא בשביל איזה אגוטריפ קטן?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
ציפיתי למשהוא אחר
זה לא היה משהו משהו סתם ביזבוז לפי דעתי!
הראו יותר מידי את הילדים שיורים את מי זה מעניין ביכלל !אני רוצה ליראות מבוגרים מנוסים טוחנים את המטרות לא ילד בן 10 שיורה בקושי!
אני לא הייתי מרוצה ביכלל ,הקטעים שאני הכי אהבתי היו האספן נשקים עם האוסף המרהיב (גם פה לא צילמו מספיק) ואת הבחור הקרח שירה מחסנית על המטרות,זהו יותר מזה לא!!!
חבל אולי פעם הבאה
ובקשר לאיך זה מציג את היורים:אם הייתי מישהוא שלא מבין ויושב ומיסתכל מהצד הייתי אומר שזה דבר סתמי ובלי צדדים חיוביים ומיותר! אבל מה לעשות?!
אני יכול רק לגנות את הכתבה הזאת!
הראו יותר מידי את הילדים שיורים את מי זה מעניין ביכלל !אני רוצה ליראות מבוגרים מנוסים טוחנים את המטרות לא ילד בן 10 שיורה בקושי!
אני לא הייתי מרוצה ביכלל ,הקטעים שאני הכי אהבתי היו האספן נשקים עם האוסף המרהיב (גם פה לא צילמו מספיק) ואת הבחור הקרח שירה מחסנית על המטרות,זהו יותר מזה לא!!!
חבל אולי פעם הבאה
ובקשר לאיך זה מציג את היורים:אם הייתי מישהוא שלא מבין ויושב ומיסתכל מהצד הייתי אומר שזה דבר סתמי ובלי צדדים חיוביים ומיותר! אבל מה לעשות?!
אני יכול רק לגנות את הכתבה הזאת!
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד