יש לי שאלה בנושא חשוב:קרמבו!!!
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
יש לי שאלה בנושא חשוב:קרמבו!!!
האם את הקרמבואים מכונות עוטפות או בני אדם???
השאלה באה מכך שראיתי תוכנית על מיפעל קרמבואים ושם זה היא ניראה שעותפים אותם ביד אז אם יש לכם תשובות או אולי אתרים של מיפעל קרמבו אז אנה הגידו לי
השאלה באה מכך שראיתי תוכנית על מיפעל קרמבואים ושם זה היא ניראה שעותפים אותם ביד אז אם יש לכם תשובות או אולי אתרים של מיפעל קרמבו אז אנה הגידו לי
נערך לאחרונה על ידי AK-47 בתאריך 26 ספטמבר 2003, 19:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
במפעל לייצור הקרמבו, יושבות 4 "דודות" נחמדות, והן אלה שעוטפות את כל הקרמבו בנייר הכסף הצבעוני. הן עושות זאת במומחיות רבה וגורמות לעטיפה הזו להראות קלה מאוד- דבר שהוא לא נכון בתכלית. 

עומר.
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
צריך עוד מידע...
אז אולי יש לכם אולי אתר בקשר עם תמונות שמראות אנשים עוטפים קרמבואים זה נורא נורא חשוב לי... אני צריך להעמיד כמה אנשים במקום שלהם!!!
אז אני אשמח לכל עזרה שתעזור לי להגיע לזה,כל דבר שעולה לכם בראש לא משנה מה גם אם זה הכי מפתיע
כמו ליפנות למישהו ועוד ועוד...
זה חשוב לי מאוד
אני נורא יעריך כל עזרה שתינתן לי לקבלת הוכחות
תודה רבה
ANDRE

אז אני אשמח לכל עזרה שתעזור לי להגיע לזה,כל דבר שעולה לכם בראש לא משנה מה גם אם זה הכי מפתיע

זה חשוב לי מאוד
אני נורא יעריך כל עזרה שתינתן לי לקבלת הוכחות
תודה רבה
ANDRE
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
למה לא לעשות את הדבר המהפכני ולפנות (במכתב באמצעות הדואר, בדוא"ל באמצעות האינטרנט, בפתשגן באמצעות יונה - לחברה המייצרת, שוודאי יענו לך בשימחה, כולל תמונות, מתכונים, שמות הדודות, פירוט הטעמים, דרכים מומלצות לאכילת (קודם הביסקוויט, ואח"כ הכיפה, או קודם הקצף, ואז ללקק את הביסקוויט ולאכול אותו), ועד קבוצות תמיכה לגמילה מקרמבואים???
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
- סליקאי זהב
- סליקאי כסף
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד