עם או בלי מועדון
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עם או בלי מועדון
האם ישנה אפשרות לקחת חלק בתחרויות דרוג ובאליפות אם היורה אינו מסונף לאף מועדון ירי מעשי רשמי ?
נניח שמתאגדת קבוצת יורים מעשיים שמתאמנת לבד, לא נרשמים לאף מועדון אבל משלמים את דמי החבר + ביטוח באיגוד הקליעה.
האם איגוד הקליעה/ירי מעשי, מכיר ביורים האלו כיורים לכל דבר ?
האם בכלל ישנה חובת רישום למועדון ירי בכדי לקחת חלק בתחרויות כיורה מהמניין ?
נניח שמתאגדת קבוצת יורים מעשיים שמתאמנת לבד, לא נרשמים לאף מועדון אבל משלמים את דמי החבר + ביטוח באיגוד הקליעה.
האם איגוד הקליעה/ירי מעשי, מכיר ביורים האלו כיורים לכל דבר ?
האם בכלל ישנה חובת רישום למועדון ירי בכדי לקחת חלק בתחרויות כיורה מהמניין ?
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
לפי מיטב זכרוני [אולי אני טועה אבל...] אמורה להיות אפשרות של עבודת האיגוד מול עמותה רשומה, לא חובה של מועדון ירי רשמי קיים.
אם קבוצת היורים ירשמו עצמם כעמותה ברשם העמותות במשרד הפנים, יוכלו להיות בקשר מסודר מול האגודה וגם להתחרות.
מה אומרים המצויים בנושא?
אילן? מר זרזיף?
אם קבוצת היורים ירשמו עצמם כעמותה ברשם העמותות במשרד הפנים, יוכלו להיות בקשר מסודר מול האגודה וגם להתחרות.
מה אומרים המצויים בנושא?
אילן? מר זרזיף?
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
GUSS כתב:זה יכול להיות מאד מעניין עניין העמותות ,,,,![]()
לא בטוח שהמועדונים ישמחו ,,,
אם העניין יכול להוזיל עלויות,ולקצר תהליכים ,אז למה לא,,,
שנה טובה!
היי
מה בדיוק צריך לשמח או להיפך את המועדונים הקיימים שדרך אגב אם אני לא טועה חייבים להיות עמותות לפי חוק הספורט, ומה ארוך או מסורבל או יקר במועדונים , אם משהו מעוניין לפתוח מועדון חדש, יפנה לאיגוד הקליעה ויברר מה הוא צריך לעשות. מה שבטוח הליכים זה לא יקצר, כמו כן אני לא מכיר דרך לקיים מועדון ללא עלויות כך שחסכון בוודאי שלא יהיה.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
אפי שנה טובה
ההתאחדות תפנה את הפונה לרשם העמותות (אגודה עותומנית בעבר) ושם ינחו אותם מה ואיך.
וובי אתה צודק (לאחר בדיקה) עמותה שתקציבה פחות אינה צריכה רואה חשבון, אלא מנהל חשבונות מספיק.
בכל מקרה כדי לחדש הרשמה בכל פעם צריך להמציא אישור על ניהול תקין.
אגודות המסונפות למרכזי הספורט אינן חייבות להרשם כעמותות.
שנה טובה
אילן
ההתאחדות תפנה את הפונה לרשם העמותות (אגודה עותומנית בעבר) ושם ינחו אותם מה ואיך.
וובי אתה צודק (לאחר בדיקה) עמותה שתקציבה פחות אינה צריכה רואה חשבון, אלא מנהל חשבונות מספיק.
בכל מקרה כדי לחדש הרשמה בכל פעם צריך להמציא אישור על ניהול תקין.
אגודות המסונפות למרכזי הספורט אינן חייבות להרשם כעמותות.
שנה טובה
אילן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד