מדוע משרד הפנים מתעלל בנו

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

מדוע משרד הפנים מתעלל בנו

על ידי ערן » 02 אוקטובר 2003, 20:41

שלום
לי יש גלוק 24 עם מפצה סטיה,לעניות דעתי זה אחד הגלוקים הטובים שיש.כאשר אתה עומד
בעמידת:FBI הנשק מדויק...אבל בענין התחמושת משרד הפנים ברחובות הוריד לי את כמות הכדורים מ100 לשנה ל50,הבחור שם אמר לי כך:"תגמור את ה50 תקנה עוד 50 ובסוף תצא עם 50 חדשים לאחר המיטווח".אני רוצה לדעת מי חתם על הדבר הזה שיורידו לנו את כמות התחמושת,או שיש כאן יד מכוונת של כל יבואני התחמושת שבאו ואמרו למשרד הפנים שיוריד את הכמות כי אין להם מכירות.אל תגידו לי שאין כאן קומבינות,(פעם בארץ יכולת להשיג כל סוג תחמושת שרצית ומכל סוג..היום קשה להשיג תחמושת של 0.40 הפינית ויש רק את פיוקי האיטלקי שהוא נחשב לטוב ביותר כי הוא לא משאיר פיח בקנה כמו 0.40 הישראלי הרגיל ,לא המבצעי.)האם האנשים במשרד הפנים הם אנשי מיטווחים שגדלו על ענין הנשק או אלה רק פקידים שיודעים את החוק לפרטי פרטים.זה לא הוגן שבמדינה דמוקרטית ענף היירי לא ניחשב
בעל דירוג גבוה ומאלצים את כל העוסקים בו לחיות במחתרת.לכן ההצעה שלי היא שהסליק יארגן עצומה לשר הפנים שיחתמו עליה כל החברים בכל המטווחים ושיהיה כתוב בברור שישנו את החוקים הדרקונים.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Colonel » 02 אוקטובר 2003, 21:10

אולי זה רק אני...
אבל תכלס' ... לא הבנתי מה אתה רוצה ?!
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי baraks78 » 02 אוקטובר 2003, 21:12

זה לא רק אתה... :?
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי שרקן » 02 אוקטובר 2003, 21:57

אמנם בא לי לענות לך באירוניה, אבל אתאפק ואשיב לך במתינות.

1. יש לך גלוק 24 - אשריך.

2. אם ליבואני הנשק היתה שליטה על משרד הפנים - נראה לך שכמות הכדורים בהקצבה הייתה יורדת?

3. אם יש משרד ממשלתי שניכר בו שיפור בתחום השרות לאזרח - זהו משרד הפנים. רק מי שעובד איתם יום יום כמונו, רואה את השינוי העצום והרצון הכן לסייע ולעזור.

4. בנושא הקצבת התחמושת, לדעתי המשרד נקט בצעד הגיוני למדיי. מאחר ומותר לך לירות למטרות אימונים רק במטווח מאושר ומאחר ובמטווח אתה יכול לרכוש כדורים כאוות נפשך (ובתנאי שאתה יורה אותם במקום) - לא ברור לי על מה אתה מלין.

5. לגבי התחמושת הנדירה שאתה מחפש, הכל עניין של ביקוש והיצע. מאז האינתיפאדה והאמברגו על ישראל, קשה מאד להביא לארץ תחמושת. המצב הכלכלי גם הוא לא מקל על היבואנים ולכן הם מביאים רק "סחורה בטוחה" - כלומר רק דברים שהסיכוי שיעלו אבק על המדפים - קטן ביותר. הקוטר שבחרת לא צבר פופולריות בארץ ולכן אין מבחר גדול של תחמושת עבורו.

6. פורום זה (ופורומים אחרים בתחום הנשק) משתדל להיות בית לחובבי הנשק. אחד הכללים שקבענו לעצמינו ושמאפשרים לנו לגור יחד באותו אתר הוא "חברה חמושה היא חברה מנומסת". לא אטיף לך מוסר אך אני סבור שיכולת לשאול את שאלותיך ללא האשמות שווא וללא התרסה מיותרת נגד משרד הפנים והיבואנים.

אני משוכנע שאם תאמץ את הכללים שלנו נוכל ליהנות מחברתך בפורום זה.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

חברה חמושה היא חברה מנומסת
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי ACSman » 02 אוקטובר 2003, 22:58

תודה אמיר.
טוב שיש עוד אנשים כמוך.
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אילן ב » 03 אוקטובר 2003, 04:43

שוב תודה לאמיר.
אכן לתקוף את משרד הפנים זה אולי פופולרי, אבל זהו ירי למטרה הלא נכונה.
את מדיניות הנשק וההקצבות קובעים עבור משרד הפנים, המחוקקים בכפוף להמלצות משטרת ישראל.
כמה מחוקקים אתה מכיר ? אולי תשטח בפניהם את הבקשה ותענה בחיוב.
ואגב אני מסכים לחוטין שארסנלי התחמושת מקומם במחסני התחמושת המאושרים. ואימוני ירי יתבצעו אך ורק במטווחים מאושרים.
הפתרון מועדוני ירי וקניה מרוכזת!
בברכה אילן
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי עוד'ר » 03 אוקטובר 2003, 10:24

למען הדיוק, אכן את החוקים מחוקקת, כמובן, הכנסת.
ואולם, פרט לחוק כלי יריה, כל מדיניות הנשק של משרד הפנים, לרבות קריטריונים למתן רישוי לנשק, הקצבות תחמושת ושורה של נושאים אחרים, נקבעת על ידי שר הפנים (תקנות והוראות פנימיות) ולא בחקיקה ראשית.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Yael Dagan » 03 אוקטובר 2003, 23:19

האמת, כשראיתי את הכותר לנושא השיחה, מחשבותיי הפליגו (כרגיל) לנושא הירי מעשי... אך טעיתי.

בנושא זה אני מסכימה עם אמיר. אין כל צורך בתחמושת רבה, שהרי מי שרוצה, יורה במטווח. זה לא אומר שאני מצדיקה את ההורדה בהקצבה, שנעשתה בצורה גורפת גם על חברי ירי מעשי, אך אני כן מסכימה להגבלה ל"אזרחים מן השורה". :wink:

יעל.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי עוד'ר » 04 אוקטובר 2003, 06:10

רק "אזרחים מן השורה" יורים במטווחים?
והיכן יורים חברי ירי מעשי?
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי RoadRuner » 04 אוקטובר 2003, 13:53

יורי ירי מעשי רציניים יורים בתחרויות,
לא תמיד בתחרויות יש תחמושת איכותית או תחמושת במחיר סביר

(אם אני לא טועה וובי אמר: "בוא נבחן נושא בודד:
יורה ירי מעשי המוזמן, לדוגמא, לתחרות...באותה התחרות הוא אמור לירות כ-250 כדורים... במטווח בו מתקיימת התחרות עולה התחמושת 4 ש"ח לכדור, מחיר מוגזם לכל הדעות, ובנוסף, מדובר בתחמושת מתוצרת איי קוקוס ובדר"כ מגיעה כשהיא רטובה ממי-ים.
אותו יורה מעוניין לקנות תחמושת בחנות האהובה עליו בה הוא קונה תחמושת מעולה במחיר סביר ולהביאה עימו לתחרות... מה אז?")
קישור לאותו אשכול
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אילן ב » 04 אוקטובר 2003, 15:09

ליורה ירי מעשי יש מועדון !!!!!

בניהול נכון אפשר דרך המועדון ובדרך חוקית לשאת תחמושת ככל שנדרש!!!

הבעיה היא שמחכים שמישהו יעשה את זה עבורנו.....

ומישהו? או נרדם או במילואים או ירד לחו"ל או עבר מועדון.

ואגב ערן למה הכותרת עדיין מענה אותנו?
כנס לעריכה ותמצא כותרת מתאימה יותר בבקשה ממך.

תודה
אילן
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי חנן אוחיון » 04 אוקטובר 2003, 19:02

חברים יקרים
ראשית מסכים עם דעתם של אמיר ואילן אין טעם לתקוף את משרד הפנים כאחד שעבר כברת דרך ארוכה אני יכול להגיד בביטחה שמשרד הפנים קשוב לנושא הירי, ולמועדוני הירי, וכאשר נציגינו מייצגים אותנו שם בעקרון הם משתדלים ללכת לקראת היורים. אלא מה בזמן האחרון היו פרצות בנושא התחמושת והפיקוח לא היה מספיק הדוק ותחמושת זלגה לאן שלא היתה צריכה לזלוג
ולכן יש פיקוח אני חושב שאם נציגינו יפנו למשרד הפנים ויעלו את הבעיה שיש ליורים בעיניין תחמושת לתחרויות והובלתה ימצא הפיתרון הראוי. קצת פחות מליטנטיות אפשר לפתור כל דבר בדרכי נועם.
OLD FOX
מדריך ירי מעשי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד