משחקי מחשב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
משחקי מחשב
אומנם, אני כבר בן 30, הייתי פה ושם, עשיתי דברים וכו' וכו', וברור שאין תחליף לאיזה יום שלם במטווח, אבל יש לי תחביב מאוד אינטסיבי: משחקי מחשב שמשלבים לוחמה ואסטרטגיה (לא סתם יריות!). משיחות עם מוכרים בחנויות מסתבר לי יותר ויותר שהז'אנר הזה כבר מאוד לא פופולארי. מעניין אותי לדעת אם א' זה נכון ויותר חשוב:ב' אם אשתי צודקת כשהיא טוענת שזה תחביב אינפנטילי לחלוטין (כמו שטענה לגבי העיניין שלי במטווחים , עד שהראיתי לה את תעודת הסליק שלי...). השאלה: האם יש כאן שותפים נוספים ל"תחביב" הזה? האם זה נפוץ?
- סליקאי זהב

שלום
מה עם מישחקים כמו SWAT אני יודע שיש אחד חדש והוא מאוד נחמד אני לא יודע אם יש אותו בארץ אבל הוא אמור להגיע.(לפי מה שאני יודע)
וכן יש עוד אנשים שאוהבים לא רק יריות אלה גם שימוש בראש
וכן יש עוד אנשים שאוהבים לא רק יריות אלה גם שימוש בראש
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
אם אתה מתעניין במשחקי SWAT למיניהן, המשחק החדש ביותר בינתיים הוא:
Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield
http://www.raven-shield.com/
(יש שם אפילו את התבור והמיקרו-תבור
)
Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield
http://www.raven-shield.com/
(יש שם אפילו את התבור והמיקרו-תבור
"יש כאלה... שמסתירים את הקרניים...
ואחרים שהדביקו לעצמם כנפיים...
הולכים לפי הקצב, כולם על הרגליים
שמאל ימין, ימין ושמאל... אבק בנעליים..."
--- ברי סחרוף, אבק בנעליים
- סליקאי כסף

אני מוצא את עצמי מגיב שוב להודעה בקשר לנישואין למרות שלא חוויתי זאת על בשרי עדיין
ובכל זאת, אני יכול לומר בביטחון כמעט מושלם שכל מה שתעשה יחשב בעיני אישתך לאינפנטילי פרט ל :
להוריד את הזבל, לעשות כלים, לבקר את אמא שלה + לקנות לה פרחים וכיוצא באלה...
לגבי משחקים, נסה את SOF2... הוא לא רע ואפשר לשחק ברשת, צרף את האישה למשחק...
אולי היא גם תתמכר ואולי היא פשוט תקבל חיזוק לדבריה... אינפנטילי...
ובכל זאת, אני יכול לומר בביטחון כמעט מושלם שכל מה שתעשה יחשב בעיני אישתך לאינפנטילי פרט ל :
להוריד את הזבל, לעשות כלים, לבקר את אמא שלה + לקנות לה פרחים וכיוצא באלה...
לגבי משחקים, נסה את SOF2... הוא לא רע ואפשר לשחק ברשת, צרף את האישה למשחק...
אולי היא גם תתמכר ואולי היא פשוט תקבל חיזוק לדבריה... אינפנטילי...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
SOF2 הוא יותר מידי "רואה אוייב, יורה על אוייב, הורג אוייב"... (שלא נשכח את ההשקעה שלהם על האנימציה של כל עזור פגיעה...)
"יש כאלה... שמסתירים את הקרניים...
- סליקאי כסף

ה-FPS האהוב עליי כיום הוא Delta Force Black Hawk Down, אם כי יש טובים יותר. זה לא משחק חשיבה ממש, הכל מתוסרט. החשיבה היחידה היא ניהול מלאי תחמושת: האם להרוג באמצעות רימון רסס, רימון 40 מ"מ, רקטה נ"ט, 5.56 או 0.45...
אשמח לבחון את Raven שוב, מאז שהצטיידתי במחשב עם קצת יותר כוח סוס. בכלל כל הסדרה של rainbow six מעודדת תכנון מקדים למשימות, בנוסף לפיקוד על חיילים דביליים במיוחד.
אשמח לבחון את Raven שוב, מאז שהצטיידתי במחשב עם קצת יותר כוח סוס. בכלל כל הסדרה של rainbow six מעודדת תכנון מקדים למשימות, בנוסף לפיקוד על חיילים דביליים במיוחד.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
- סליקאי ארד

הוא האבא הוירטואלי שלי, הוא בן 6 שנים, הוא עם גרפיקה מיושנת ודי לוקה בשגיאות טכניות (MP5 שיורה בלי מחסנית...), אבל הוא גם המשחק עם העלילה המדהימה ביותר שנוצרה עבור משחק, שגוררת אותך לתוכה כמו סיפור מטורף להשרדותך במתקן צבאי סודי....
זה משחק שגורם לך להרגיש חי אחרי שסיימת אותו ברצף בפעם הראשונה, והסוף.... אוי הסוף....
נכון. אבא עושה בושות. אבל בכל זאת, יש רק משחק אחד שמגיע לדרגה שלו:
Half Life הוא המשחק הטוב ביותר בהיסטוריה !!!
http://half-life.sierra.com/
זה משחק שגורם לך להרגיש חי אחרי שסיימת אותו ברצף בפעם הראשונה, והסוף.... אוי הסוף....
נכון. אבא עושה בושות. אבל בכל זאת, יש רק משחק אחד שמגיע לדרגה שלו:
Half Life הוא המשחק הטוב ביותר בהיסטוריה !!!
http://half-life.sierra.com/
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
יש לאזכר, ולו במספר מילים, את IGI הראשון והשני.
שני משחקים עם מנועים ויכולות דומים, אבל המשימות שונות בתכלית. ללא ספק, בכתיבת המשימות במשחק השני היתה הרבה יותר חשיבה. בראשון אין מנוס מלשים לב לליניאריות של העלילה. אין אפשרויות מיקרו-אסטרטגיות, רק טקטיות-קרביות. יש מסלול שאותו צריך לעבור, אבל אתה יכול להחילט לבד איך לעבור אותו, באמצעות אלו כלי נשק, ובטקטיקות חמקניות יותר או פחות. במשחק השני, לעומת זאת, משימה ממוצעת ניתן לסיים בשלוש צורות, שונות בתכלית אחת מהשניה.
בשני יש הרבה יותר ריאליזם מבחינת יכולות פיזיות של הלוחם, של כלי הנשק, של חושי היריב, של המגבלות הטכנולוגיות של השחקן, וכו'.
למי שמכיר, "בחורצ'יק" בשם כריס ראיין, לוחם SAS לשעבר, שקו"ח החיים שלו מתהדרות בחברות בכוח bravo 2-0, שפעל מאחורי קווי האוייב בעיראק, בזמן מלחמת המפרץ. מתוך שמונת חברי הכוח - שלושה נהרגו, ארבעה נשבו, ואחר הצליח לעבור את הגבול לסוריה. תנחשו מי היה זה שברח.
בכל מקרה, ידידנו כריס, אחרי שיחרור מה-SAS התחיל בקריירה של כתיבת ספרי פעולה (מומלצים בחום. תיאורים גרפיים ומדוייקים מאוד), ולבסוף הגיע להיות יועץ לכתיבת המשחק המדובר, IGI2.
המשחק והספרים, כאחד, מומלצים מאוד.
אריאל
שני משחקים עם מנועים ויכולות דומים, אבל המשימות שונות בתכלית. ללא ספק, בכתיבת המשימות במשחק השני היתה הרבה יותר חשיבה. בראשון אין מנוס מלשים לב לליניאריות של העלילה. אין אפשרויות מיקרו-אסטרטגיות, רק טקטיות-קרביות. יש מסלול שאותו צריך לעבור, אבל אתה יכול להחילט לבד איך לעבור אותו, באמצעות אלו כלי נשק, ובטקטיקות חמקניות יותר או פחות. במשחק השני, לעומת זאת, משימה ממוצעת ניתן לסיים בשלוש צורות, שונות בתכלית אחת מהשניה.
בשני יש הרבה יותר ריאליזם מבחינת יכולות פיזיות של הלוחם, של כלי הנשק, של חושי היריב, של המגבלות הטכנולוגיות של השחקן, וכו'.
למי שמכיר, "בחורצ'יק" בשם כריס ראיין, לוחם SAS לשעבר, שקו"ח החיים שלו מתהדרות בחברות בכוח bravo 2-0, שפעל מאחורי קווי האוייב בעיראק, בזמן מלחמת המפרץ. מתוך שמונת חברי הכוח - שלושה נהרגו, ארבעה נשבו, ואחר הצליח לעבור את הגבול לסוריה. תנחשו מי היה זה שברח.
בכל מקרה, ידידנו כריס, אחרי שיחרור מה-SAS התחיל בקריירה של כתיבת ספרי פעולה (מומלצים בחום. תיאורים גרפיים ומדוייקים מאוד), ולבסוף הגיע להיות יועץ לכתיבת המשחק המדובר, IGI2.
המשחק והספרים, כאחד, מומלצים מאוד.
אריאל
- סליקאי ארד

יפה מאוד, יאיר ג'וניור.
טוב שהמלצת על המשחקים הללו, בהחלט יש בהם מן הקסם שיש למשחקי המחשב המכובדים...
להלן קישורים לאתרי משחקים בישראל:
www.gamer.co.il
www.vgames.co.il
המשך יום נעים וצום קל !
טוב שהמלצת על המשחקים הללו, בהחלט יש בהם מן הקסם שיש למשחקי המחשב המכובדים...
להלן קישורים לאתרי משחקים בישראל:
www.gamer.co.il
www.vgames.co.il
המשך יום נעים וצום קל !
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד