שאלה בקשר לרובה אוויר + רשיון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ny411 כתב:הכל חרא בארץ הזאת.
ספורט מוטורי חרא פה, ירי חרא פה , אוףףף
...
איזה אופטימיות , המצב פה גרוע , זה לא אומר שאני אעזוב את הארץ , אבל הכל מסריח כאן, החיים פה רעל. ואני גם צריך להתגייס עכשיו לשלוש שנים בגבעתי או גולני.
אתה סתם מלכלך.. לא יפה!
איזו עוד מדינה תממן לך,
על חשבונה,
למשך שלוש שנים תמימות,
כולל תחמושת!!
לא רובה אויר..
גליל
שי.
~~~~
אם אין לך משהו נחמד לאמר,
מוטב שלא תאמר כלום..
~~~~
אם אין לך משהו נחמד לאמר,
מוטב שלא תאמר כלום..
ny411 כתב::) , בקיצור , רציתי לירות קצת ברובה אוויר , בלי להסתבך יותר מדי , למצוא איזה מקום נטוש שקט ,לקחת כמה כדורים , לשים אותם במרחק רחוק , ולהתחיל לירות , אבל אני רואה שזה קצת בעייתי בארץ שלנו.
איזה באסה אה ?...
נורא חבל שזה "קצת בעייתי" לעשות בארץ דברים לא חוקיים...
יש לי בשבילך פיתרון, פשוט תיקנה כרטיס טיסה ONE WAY לארץ האפשרויות הבילתי מוגבלות ושם תעשה מה שבראש שלך.
בארץ עושים דברים חוקיים. לא טוב לא צריך, היום כבר יותר קל להוציא וויזה לארה"ב ולעזוב אותנו בשקט עם המדינה הבעייתית שלנו.
שלום ולא להתראות.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
ל NY411
החברה כאן קצת התחממו עליך ואולי לא הבהירו לך את הנקודה שבגללה הם התרגזו.
אנחנו (שאוהבים נשק יותר שנים מתקופת חייך) כבר למדנו שירי בפינה מבודדת ותחרויות נהיגה שאינן חוקיות - מספקים מצבור אדרנלין לזמן קצר ומצבור של דמעות לטווח הארוך.
נכון, אין "כיף" ואין ספונטניות בהליכה למטווח ובשימוש באמצעים "חנוניים" כגון אזניות ומשקפי מגן אבל מאידך, זו הדרך שתעזור לנו להציל את הענף הגווע שכולנו כל כך אוהבים וגם (חנוני ככל שזה ישמע) - לשמור על חיינו ובריאותינו.
יש יותר שונאי נשק מאוהביו והתנהגות כפי שאתה רומז לגביה - מספקת להם תחמושת (תרתי משמע) נגדינו.
החברה כאן קצת התחממו עליך ואולי לא הבהירו לך את הנקודה שבגללה הם התרגזו.
אנחנו (שאוהבים נשק יותר שנים מתקופת חייך) כבר למדנו שירי בפינה מבודדת ותחרויות נהיגה שאינן חוקיות - מספקים מצבור אדרנלין לזמן קצר ומצבור של דמעות לטווח הארוך.
נכון, אין "כיף" ואין ספונטניות בהליכה למטווח ובשימוש באמצעים "חנוניים" כגון אזניות ומשקפי מגן אבל מאידך, זו הדרך שתעזור לנו להציל את הענף הגווע שכולנו כל כך אוהבים וגם (חנוני ככל שזה ישמע) - לשמור על חיינו ובריאותינו.
יש יותר שונאי נשק מאוהביו והתנהגות כפי שאתה רומז לגביה - מספקת להם תחמושת (תרתי משמע) נגדינו.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד