תחזית לליגה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
יאיר -
הפרס צריך ללכת למנחש הקרוב ביותר מבין כל המנחשים - לא רק אופיר או אילן - ונדמה לי שאילן בכלל לא דרג את הקבוצות.
אני מציע שיטת ניקוד - מאחר ויש 13 קבוצות בליגה הניקוד יהיה הפוך, כלומר מי שניחש את הקבוצה הראשונה יקבל על הניחוש הספציפי 13 נקודות, עבור הקבוצה השניה 12 נקודות וכמו שהיו אומרים המד"צים "וכך הלאה עד אחרון הצונחים בדבוקה". לפי חישובי הניקוד המירבי הוא 98 נקודות (14*14 חלקי 2).
בנוסף מי שינחש את חמשת הראשונות בסדר הנכון יקבל בונוס של עשר נקודות.
הפרס צריך ללכת למנחש הקרוב ביותר מבין כל המנחשים - לא רק אופיר או אילן - ונדמה לי שאילן בכלל לא דרג את הקבוצות.
אני מציע שיטת ניקוד - מאחר ויש 13 קבוצות בליגה הניקוד יהיה הפוך, כלומר מי שניחש את הקבוצה הראשונה יקבל על הניחוש הספציפי 13 נקודות, עבור הקבוצה השניה 12 נקודות וכמו שהיו אומרים המד"צים "וכך הלאה עד אחרון הצונחים בדבוקה". לפי חישובי הניקוד המירבי הוא 98 נקודות (14*14 חלקי 2).
בנוסף מי שינחש את חמשת הראשונות בסדר הנכון יקבל בונוס של עשר נקודות.
nobody expects the spanish inquisition
כל מה שצריך עכשיו זה להכין טופס רשמי , מאורה אפלה מלאת עשן , כמה פושרים של הימורים וסוף כל סוף נוכל לראות כסף בספורט הזה
ההימור שלי (ואצלי זה באמת הימור - אין לי מושג מי הקלעים , מה הם כבר עשו ואפילו באיזה מחזור ליגה אנחנו ... )
הפועל מעברות
הפועל הרצליה
הפועל אשקלון
הפועל רחובות
מטווח אולימפי
מכבי רעננה
עירוני אשקלון
הפועל ת"א
עמק הירדן
קלעי חיפה
אריאל
הפועל כפ"ס
משהב"ט
בהצלחה לכולם (לפי הרשימה שלי בבקשה !!! )
שחר ינסוביץ

ההימור שלי (ואצלי זה באמת הימור - אין לי מושג מי הקלעים , מה הם כבר עשו ואפילו באיזה מחזור ליגה אנחנו ... )
הפועל מעברות
הפועל הרצליה
הפועל אשקלון
הפועל רחובות
מטווח אולימפי
מכבי רעננה
עירוני אשקלון
הפועל ת"א
עמק הירדן
קלעי חיפה
אריאל
הפועל כפ"ס
משהב"ט
בהצלחה לכולם (לפי הרשימה שלי בבקשה !!! )
שחר ינסוביץ
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
אחרי שסיפרו לי מי יורה בהפועל ת"א אני רוצה לשאול מס' דברים :
1. האם אפשר לשנות את דעתי ?
2. האם יש אפשרות לקבל רשימה מלאה של הקלעים בכל קבוצה ?
3. האם הספורטוטו תומך בהימורים שלנו ?
שחר ינסוביץ
1. האם אפשר לשנות את דעתי ?
2. האם יש אפשרות לקבל רשימה מלאה של הקלעים בכל קבוצה ?
3. האם הספורטוטו תומך בהימורים שלנו ?
שחר ינסוביץ
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
מאחר וההימור של שחר הוגש לאחר המחזור הראשון ובהסתמך על דברתו, כי לא ידוע לו מי הקלעים בכל מועדון (מי חשבת יורה בהפועל ת"א?) מותר לו לשנות את הדירוג עד לתחילת הירי של המחזור השני.
הספורטוטו תומך במה שמביא קודם לכל משכורות לעובדי הטוטו והכנסות למקורבים לצלחת (כפי שדווח לא אחת בעיתונות).
הספורטוטו תומך במה שמביא קודם לכל משכורות לעובדי הטוטו והכנסות למקורבים לצלחת (כפי שדווח לא אחת בעיתונות).
nobody expects the spanish inquisition
מיכאל תודה
אני אתעדכן ביורים ואציג הימור מעודכן וסופי
איך מתקבלים לעבודה בספורטוטו ?
שחר
אני אתעדכן ביורים ואציג הימור מעודכן וסופי
איך מתקבלים לעבודה בספורטוטו ?
שחר
אני מתחיל כבר באיסוף המידע ? יש דו"ח פציעות ?
שחר

שחר
שחר????????????????
החברה ממריאים עם שחר (אבל בלי שחר)לאליפות אירופה, ויש רק קבוצת נערים ונערות, הבוגרים הם שניים בלבד וזה בגלל שקלע עם טונה כישרון מתעסק בשטויות, (פציעות - דרוג) לא יקחו מדליה קבוצתית רק בגללו. ואל תגיד שלטענות האלה אין שחר!
יאללה תנער את מה שצריך מהנפטלין בייג'ין 2008 מכה (ממילא אתה מחפש תעסוקה)
אילן
החברה ממריאים עם שחר (אבל בלי שחר)לאליפות אירופה, ויש רק קבוצת נערים ונערות, הבוגרים הם שניים בלבד וזה בגלל שקלע עם טונה כישרון מתעסק בשטויות, (פציעות - דרוג) לא יקחו מדליה קבוצתית רק בגללו. ואל תגיד שלטענות האלה אין שחר!
יאללה תנער את מה שצריך מהנפטלין בייג'ין 2008 מכה (ממילא אתה מחפש תעסוקה)
אילן
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד