תחרות 24.10.03 בקיסריה
דורון שלום לך
אני לא ארד לרמה שלך לא אענה לך כי אתה לא שוה את זה.... כמו כל הקשקשנים
מדברים מרחוק אבל להגיע לתחרות להראות נוכחות להשתתף וע''י לכבד את המארגנים........ אבל חבל על הזמן אתם המקשקשים רובכם לא תבינו את זה.......
ובזה סיימתי איתכם
ועכשיו חנן מורי ורבי ...........כנראה אני עדיין מצליח להלחיץ אותך.........
או שאתה פשוט סתם מוותר לי
תלמידך
שלום הלפרין
אני לא ארד לרמה שלך לא אענה לך כי אתה לא שוה את זה.... כמו כל הקשקשנים
מדברים מרחוק אבל להגיע לתחרות להראות נוכחות להשתתף וע''י לכבד את המארגנים........ אבל חבל על הזמן אתם המקשקשים רובכם לא תבינו את זה.......
ובזה סיימתי איתכם

ועכשיו חנן מורי ורבי ...........כנראה אני עדיין מצליח להלחיץ אותך.........
או שאתה פשוט סתם מוותר לי
תלמידך
שלום הלפרין
חדל
חברים חדל,
להרגע, לשתות הרבה מיים קרים, מה קורה לכם ?
תחרות למופת, הכל נאמר, איתן ישר כח.
PS
חנן, אני בעד המזוזות זה רעיון יפה !!!
להרגע, לשתות הרבה מיים קרים, מה קורה לכם ?
תחרות למופת, הכל נאמר, איתן ישר כח.
PS
חנן, אני בעד המזוזות זה רעיון יפה !!!
מדריך ירי מעשי,
עבודת הדק זו אומנות,
אומנים עובדים עם 1911 ...
עבודת הדק זו אומנות,
פניה אישית לכל הכותבים:
בואו נשמור על הפורום כמקום בו נוכל לשמוע ולהשמיע, ולאפשר כבוד בפניותנו אחד לשני גם כאשר יש ביקורת או מחלוקת.
חבל להגיע לכדי חסימת אשכולות כמוצא אחרון מפני התבזות.
הפורום אמור לשמש במה לאנשים לומר את אשר על ליבם ולחלוק דעות וחוויות ומעבר לכך להינות מהחברותא, אין המטרה לספק במה להתנגחויות אישיות או ניצול לרעה של הדפים הוירטואליים הללו! כפי שכתב וובארט שעל הכתובים באתר הסליק, אלו הוראות הבטיחות של הפורום. אז אנא מכם !
ובנימה חיובית, יניב אתה שובב גדול, ביום ו' נדון בהצעות היעול
בואו נשמור על הפורום כמקום בו נוכל לשמוע ולהשמיע, ולאפשר כבוד בפניותנו אחד לשני גם כאשר יש ביקורת או מחלוקת.
חבל להגיע לכדי חסימת אשכולות כמוצא אחרון מפני התבזות.
הפורום אמור לשמש במה לאנשים לומר את אשר על ליבם ולחלוק דעות וחוויות ומעבר לכך להינות מהחברותא, אין המטרה לספק במה להתנגחויות אישיות או ניצול לרעה של הדפים הוירטואליים הללו! כפי שכתב וובארט שעל הכתובים באתר הסליק, אלו הוראות הבטיחות של הפורום. אז אנא מכם !
ובנימה חיובית, יניב אתה שובב גדול, ביום ו' נדון בהצעות היעול

דוחס חנקן אמנותי לעומק.
הרוח הספורטיבית
תודה ברי,
עוד כמה מילים על הרוח הספורטיבית בתרגיל מ"ס 4 (עים העליה לשולחן)
השופט חנן (Old Fox) פסל בחור קטן וספורטאי גדול,
בירידה מהשולחן מעד הבחור (שאת שמו איני זוכר) אולם לא ליפני שכיוון את נפילת האקדח
מול המטרות, היורה ניפסל היות והאקדח נישמט מידו.
כודם כל היורה קיבל את הגזרה ברוח הספורטיבית, כל הכבוד למרות האכזבה זה קורה לטובים ביותר ורק שתדע שלחנן ליפסול אותך היה כואב מאוד, יותר כואב מהנפילה שלך !!!
יניב בוטביניק
עוד כמה מילים על הרוח הספורטיבית בתרגיל מ"ס 4 (עים העליה לשולחן)
השופט חנן (Old Fox) פסל בחור קטן וספורטאי גדול,
בירידה מהשולחן מעד הבחור (שאת שמו איני זוכר) אולם לא ליפני שכיוון את נפילת האקדח
מול המטרות, היורה ניפסל היות והאקדח נישמט מידו.
כודם כל היורה קיבל את הגזרה ברוח הספורטיבית, כל הכבוד למרות האכזבה זה קורה לטובים ביותר ורק שתדע שלחנן ליפסול אותך היה כואב מאוד, יותר כואב מהנפילה שלך !!!
יניב בוטביניק
מדריך ירי מעשי,
עבודת הדק זו אומנות,
עבודת הדק זו אומנות,
doron-30 כתב:שלום שלום
מי הם אותם קשקשנים שאתה מזכיר אותם בתגובתך ? ....
אני מכיר בפורום ירי מעשי רק קשקשן אחד וזה אתה.
חצי מאשכולות הפרום הם אשכולות של תלונות וזה מגיע ממך.
הכי גרועים זה אלו שבוכים ועושים.
היי דורון
הרשה לי לתקן אותך במעט: הכי גרועים הם אלה שבוכים ולא עושים!!
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
שלום,
אמנם אני לא מהנהלת הסליק ואין אני מתחרה בירי מעשי, אבל הרשה לי בכל זאת להעלות נקודה בנוגע להצעתך...
אדם בגילך אמור לדעת מצד אחד כי לא כל אדם העוסק בתחום מסויים, בהרכח יהיו דבריו דברי טעם...
ומצד שני לא כל אדם שאינו עוסק בפועל בתחום מסויים יהיו דבריו בהרכח דברים חסרי טעם...
סתם נקודה למחשבה,
בתקווה שדברי היו לטעמך דברי טעם
ולסיום בנושא דברי טעם - קרא נא בעיון את דברי מיכאל מס חברינו, לטעמי, דבריו דברי טעם הם...
אמנם אני לא מהנהלת הסליק ואין אני מתחרה בירי מעשי, אבל הרשה לי בכל זאת להעלות נקודה בנוגע להצעתך...
אדם בגילך אמור לדעת מצד אחד כי לא כל אדם העוסק בתחום מסויים, בהרכח יהיו דבריו דברי טעם...
ומצד שני לא כל אדם שאינו עוסק בפועל בתחום מסויים יהיו דבריו בהרכח דברים חסרי טעם...
סתם נקודה למחשבה,
בתקווה שדברי היו לטעמך דברי טעם

ולסיום בנושא דברי טעם - קרא נא בעיון את דברי מיכאל מס חברינו, לטעמי, דבריו דברי טעם הם...
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
שלום ידידי
יש דבר הנשגב מבינתי אולי תסביר לי אך בבול כולם אוהבים אותך בגלל עזרתך לחברים ולמועדון
מחד גיסא ואילו כאן בפורום הצלחת להרגיז הרבה חברים טובים ממלח הפורום שחלקם אני מכיר
אישית ההסבר היחיד לעניות דעתי שצורת התבטאותך מקוממת ידידי יש דרך להציג את הדברים
גם שאתה חושב שאתה צודק הכול בדרכי נועם ואין צורך לפגוע ולהעליב אז חברי היקר אנא התנצל
בפורום לפניח כל אלא שפגעת בהם או שאתה חושב שפגעת בהם ותראה לי שאתה גם יורה גדול וגם ג'נטלמן
תזכור את המשפטים הבאים
1 .פשרה גרועה יותר טובה ממשפט מוצלח
2 .אלוהים נתן לנו זוג אוזניים ופה אחד שנשמע כפול ממה שאנו מדברים
3 .דרך ארץ קדמה לתורה
עוד נדון ונדבר על זה אישית באימון הקרוב
תראות ידידי
OLD FOX
יש דבר הנשגב מבינתי אולי תסביר לי אך בבול כולם אוהבים אותך בגלל עזרתך לחברים ולמועדון
מחד גיסא ואילו כאן בפורום הצלחת להרגיז הרבה חברים טובים ממלח הפורום שחלקם אני מכיר
אישית ההסבר היחיד לעניות דעתי שצורת התבטאותך מקוממת ידידי יש דרך להציג את הדברים
גם שאתה חושב שאתה צודק הכול בדרכי נועם ואין צורך לפגוע ולהעליב אז חברי היקר אנא התנצל
בפורום לפניח כל אלא שפגעת בהם או שאתה חושב שפגעת בהם ותראה לי שאתה גם יורה גדול וגם ג'נטלמן
תזכור את המשפטים הבאים
1 .פשרה גרועה יותר טובה ממשפט מוצלח
2 .אלוהים נתן לנו זוג אוזניים ופה אחד שנשמע כפול ממה שאנו מדברים
3 .דרך ארץ קדמה לתורה
עוד נדון ונדבר על זה אישית באימון הקרוב
תראות ידידי
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
חנן ידידי.................
לא פגעתי באף אחד בצורה אישית..בנתיים במי שפגעו אישית זה אני
העליתי כמה נושאים שהיו זקוקים להבהרה ולחידוד..........
אתה מכיר אותי מספיק זמן ואני לא צריך להסביר לך מי אני
בנתיים היו שלושה אידיוטים וזה השפה שהם מבינים הירגיזו אותי ועניתי להם מעומק ליבי מה אני חושבובזה אני מסיים
שלום הלפרין
לא פגעתי באף אחד בצורה אישית..בנתיים במי שפגעו אישית זה אני
העליתי כמה נושאים שהיו זקוקים להבהרה ולחידוד..........
אתה מכיר אותי מספיק זמן ואני לא צריך להסביר לך מי אני
בנתיים היו שלושה אידיוטים וזה השפה שהם מבינים הירגיזו אותי ועניתי להם מעומק ליבי מה אני חושבובזה אני מסיים
שלום הלפרין
שאלה של דביל?
לקרוא לשלושה אנשים אידיוטים זה לא להעליב?
האם לא נראה לכם שמישהו איבד פה את חוש המידה?
אני מבקש מברי לא לנעול את האשכול,
אני מבקש מי כל מי שחושב שהחבר שלום עבר איזשהו גבול גם אם הוא חבר אישי שלו להגיב ולבקש משלום שיפסיק להרוס.
במפגש המועדונים האחרון (הפרוטוקול לפניי) לא היה נציג של בול ומכיוון שכך סביר להניח שמה שנאמר והוסבר שם לא הגיע לידעת שלום.
רק לא מובן לי למה בגלל ששלום כועס על המועדון שלו הוא שם לו למטרה לפרק את התאחדות הקליעה שהוקמה ע"י יבדל"א אלכס אלירז (סא"ל בדימוס) ע"מ להטמיע את עיקרי הקליעה בקרב אזרחי המדינה (שוויץ של המזה"ת - זה היה החלום) ושמנסה לעסוק בירי האולימפי ובענפי ספורט נוספים למען הספורט, ולמען הציונות (אצלי זו לא מילה גסה) מי נתן לו את המנדט והזכות להרוס?
מאחד שמוכן להיות "האשם תמיד"
דביל אידיוט בן-זונה (וכל מה שתרצו)
בתנאי שלא יפרקו את הקליעה בארץ.
ולסיכום מדברי חכמים :
"אם לא היה לנו את החלום על הארמון בראש ההר לא היה לנו הבית במורד"
"קל להרוס קשה לבנות"
חברה רק תגובה שלכם כולכם בהסבר לשלום לא להתנפל עליו אולי תעצור את הטור לקיטור שהוא פתח פה בשרשרת בלתי נגמרת.
לקרוא לשלושה אנשים אידיוטים זה לא להעליב?
האם לא נראה לכם שמישהו איבד פה את חוש המידה?
אני מבקש מברי לא לנעול את האשכול,
אני מבקש מי כל מי שחושב שהחבר שלום עבר איזשהו גבול גם אם הוא חבר אישי שלו להגיב ולבקש משלום שיפסיק להרוס.
במפגש המועדונים האחרון (הפרוטוקול לפניי) לא היה נציג של בול ומכיוון שכך סביר להניח שמה שנאמר והוסבר שם לא הגיע לידעת שלום.
רק לא מובן לי למה בגלל ששלום כועס על המועדון שלו הוא שם לו למטרה לפרק את התאחדות הקליעה שהוקמה ע"י יבדל"א אלכס אלירז (סא"ל בדימוס) ע"מ להטמיע את עיקרי הקליעה בקרב אזרחי המדינה (שוויץ של המזה"ת - זה היה החלום) ושמנסה לעסוק בירי האולימפי ובענפי ספורט נוספים למען הספורט, ולמען הציונות (אצלי זו לא מילה גסה) מי נתן לו את המנדט והזכות להרוס?
מאחד שמוכן להיות "האשם תמיד"
דביל אידיוט בן-זונה (וכל מה שתרצו)
בתנאי שלא יפרקו את הקליעה בארץ.
ולסיכום מדברי חכמים :
"אם לא היה לנו את החלום על הארמון בראש ההר לא היה לנו הבית במורד"
"קל להרוס קשה לבנות"
חברה רק תגובה שלכם כולכם בהסבר לשלום לא להתנפל עליו אולי תעצור את הטור לקיטור שהוא פתח פה בשרשרת בלתי נגמרת.
shalom_1 כתב:להנהלת הסליק................
וואללה עלה לי רעיון ........... והוא שרק אנשים שמשתתפים בתחרויות ירי
מעשי יוכלו להביע דעה בפורום הירי מעשי כי הם יגידו דברי טעם ודעת................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
מה דעתכם??
שלום הלפרין
ובכן, תגובתי לפניה האישית אלי:
מצטער שלום,
כל מי שמעוניין יוכל לכתוב בכל פורום שאינו פורום סגור באתר.
פורום ירי מעשי הינו פורום פתוח לכולם, למתחרים, לסתם יורים ולכאלו שלא ירו מעולם.
ומי הגיע למסקנה שרק מי שמתחרה יוכל להגיד דברי טעם ודעת? לדעתי ישנם הרבה מתחרים שכדאי להם להתחרות יותר ולדבר פחות, כפי שאני חושב שישנם אנשים שלמרות שאינם מתחרים, דעתם נחשבת בעיני ובעיני אחרים הרבה יותר מאשר דבריהם של מתחרים אלו ואחרים.
הייתי מציע לך לקרוא שנית את דבריו של חנן, לשאול את עצמך איך זה הצלחת להעלות חמתם של רבים וטובים שאינם מכירים אותך ועוד לפטור אותם בכינוי "אידיוטים" כאשר לא הצלחת להתמודד עם טיעוניהם.
בקיצור, למרות שלפעמים לא נוח לשמוע את דעתו של האחר, כינויו "אידיוט" או חסימתו מכתיבה לא תמנע ממנו להביע את דעתו.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
ועל זה נאמר : "הפוסל , במומו פוסל"
שלום לא צריך להתנצל בפני אף אחד , מלבד ........עצמו
חבל שהצלחת לעשות לעצמך שם כל כך רע ...
אני הולך לבקש מדביר להקים עבורי פורום של אידיוטים , ועל פי בקשתך שלום,
לא ניתן לך דריסת רגל בו....
אתה אפילו לא מספיק כדי להגיע לרף הכניסה לפורום חדש זה , ולא משנה אם תהיה
אידיוט סטנדרט , אידיוט מודיפייד או אידיוט אופן......
שלום , עוד דבר קטן , שתדע שעל פי התלמוד , יש שלושה סוגי אנשים הפסולים לתת עדות או חוו"ד ,-- חרש, שוטה וקטן.
אתה עומד בכל שלושת הקריטריונים...
חרש-.......לא שומע את מה שאומרים לו
שוטה-.......נו, טוב
קטן.......לא התכוונתי לגודל פיזי...
שלום לא צריך להתנצל בפני אף אחד , מלבד ........עצמו
חבל שהצלחת לעשות לעצמך שם כל כך רע ...
אני הולך לבקש מדביר להקים עבורי פורום של אידיוטים , ועל פי בקשתך שלום,
לא ניתן לך דריסת רגל בו....
אתה אפילו לא מספיק כדי להגיע לרף הכניסה לפורום חדש זה , ולא משנה אם תהיה
אידיוט סטנדרט , אידיוט מודיפייד או אידיוט אופן......
שלום , עוד דבר קטן , שתדע שעל פי התלמוד , יש שלושה סוגי אנשים הפסולים לתת עדות או חוו"ד ,-- חרש, שוטה וקטן.
אתה עומד בכל שלושת הקריטריונים...
חרש-.......לא שומע את מה שאומרים לו
שוטה-.......נו, טוב
קטן.......לא התכוונתי לגודל פיזי...
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד