קבוצת תמיכה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
קבוצת תמיכה
אני חושב שצריך לפתוח קבוצת תמיכה לכל נפגעי הפורום. כל אלה שפתאום רוצים להחליף את אקדחיהם וכיסם אינו משיג זאת... שנתם נודדת... האצבע לוחצת על הדק נעלם... החיים פשוט הופכים לבלתי נסבלים... אתה שואל את עצמך מה רע לך עם מה שיש... ואז אתה רואה בפורום את כול הדברים הנפלאים האלה... ומבין שאין ברירה... מנהל הבנק יצטרך לסלוח לך הפעם.
על זה אמר מישהו: החיים לא תמיד הוגנים...
ואסיים בתקווה כי כל אחד יגיע אל המנוחה והנחלה. אם אפשר שאני ראשון אני מסכים...
על זה אמר מישהו: החיים לא תמיד הוגנים...

ואסיים בתקווה כי כל אחד יגיע אל המנוחה והנחלה. אם אפשר שאני ראשון אני מסכים...
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
אוי דרור כמה שאני מסכים איתך,
אתה יודע מזה, קם בן-אדם בבקר הולך לעבודה בשביל להתפרנס, בחזרה מהעבודה אומר לעצמו "בוא ניכנס סתם להסתכל על הברזלים האלה ששמעתי עליהם בפורום" ניכנס לחנות נשק ובלי להרגיש שורף שם איזה שעתיים שלוש, ואז.. , ואז יוצא מהחנות עם כאב כזה בחזה , כאב חד כזה שאומר לך "איפה אתה חי יא בן-אדם, מה העגלה הזו שאתה מחזיק במותן וחושב שתפסת את העולם בביצים, תסתכל איזה כלים מסתובבים בשוק, אתה ישן בעמידה".
וככה הגוף שלך הולך הביתה והראש והלב שלך עדיין נשארו בחנות. ואתה יושב בבית והאישה והמשפחה מדברים איתך ואתה חצי עונה ואולי אפילו לא עונה כי הראש שלך והלב שלך נישארו בחנות, והכאב..., הכאב הזה שתפס לך את הלב לא עוזב אותך ואתה לא יודע את נפשך. בסוף הערב אתה הולך לישון ובגלל הכאב אתה נרדם מהר , אבל מה אתה רואה בחלום? שוב הנשקים המדהימים האלה שראית בחנות. ואתה מנסה להתהפך אבל זה לא עוזב אותך, לאן שאתה מפנה את הגוף והראש אתה רואה את הכלים האדירים האלה. וככה עובר לו הלילה ובכל תנועה שלך אתה רואה את עצמך עם הנשקים המדהימים שראית בחנות.
מגיע הבקר, אתה כ"כ עייף ותשוש מכל הלילה שעבר עליך ואז אתה קם ורואה את הנשק הקטן והמיושן שלך, והוא מסתכל עליך כמו רוצה לומר "אני יודע על מה חשבת כל הלילה" ואתה מסתכל עליו חזרה ואומר לו "סתםםם...... אני לא מחליף אותך כ"כ מהר ככה אחרי 12 שנה שאנחנו יחד", ובתוך תוכך אתה אומר לעצמך "אבל זה יקרה ככל הנראה בקרוב", כי ככה אנחנו כמה שיש לנו אף פעם זה לא מספיק לנו.
אז מה אתה אומר דרור ?, אתה מכיר איזה פסיכולוג או מטפל טוב, או איזה קבוצת תמיכה? בכל מקרה אם אתה מקים משהו כזה אז תיידע אותי

אתה יודע מזה, קם בן-אדם בבקר הולך לעבודה בשביל להתפרנס, בחזרה מהעבודה אומר לעצמו "בוא ניכנס סתם להסתכל על הברזלים האלה ששמעתי עליהם בפורום" ניכנס לחנות נשק ובלי להרגיש שורף שם איזה שעתיים שלוש, ואז.. , ואז יוצא מהחנות עם כאב כזה בחזה , כאב חד כזה שאומר לך "איפה אתה חי יא בן-אדם, מה העגלה הזו שאתה מחזיק במותן וחושב שתפסת את העולם בביצים, תסתכל איזה כלים מסתובבים בשוק, אתה ישן בעמידה".
וככה הגוף שלך הולך הביתה והראש והלב שלך עדיין נשארו בחנות. ואתה יושב בבית והאישה והמשפחה מדברים איתך ואתה חצי עונה ואולי אפילו לא עונה כי הראש שלך והלב שלך נישארו בחנות, והכאב..., הכאב הזה שתפס לך את הלב לא עוזב אותך ואתה לא יודע את נפשך. בסוף הערב אתה הולך לישון ובגלל הכאב אתה נרדם מהר , אבל מה אתה רואה בחלום? שוב הנשקים המדהימים האלה שראית בחנות. ואתה מנסה להתהפך אבל זה לא עוזב אותך, לאן שאתה מפנה את הגוף והראש אתה רואה את הכלים האדירים האלה. וככה עובר לו הלילה ובכל תנועה שלך אתה רואה את עצמך עם הנשקים המדהימים שראית בחנות.
מגיע הבקר, אתה כ"כ עייף ותשוש מכל הלילה שעבר עליך ואז אתה קם ורואה את הנשק הקטן והמיושן שלך, והוא מסתכל עליך כמו רוצה לומר "אני יודע על מה חשבת כל הלילה" ואתה מסתכל עליו חזרה ואומר לו "סתםםם...... אני לא מחליף אותך כ"כ מהר ככה אחרי 12 שנה שאנחנו יחד", ובתוך תוכך אתה אומר לעצמך "אבל זה יקרה ככל הנראה בקרוב", כי ככה אנחנו כמה שיש לנו אף פעם זה לא מספיק לנו.
אז מה אתה אומר דרור ?, אתה מכיר איזה פסיכולוג או מטפל טוב, או איזה קבוצת תמיכה? בכל מקרה אם אתה מקים משהו כזה אז תיידע אותי

"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
קבוצת תמיכה לכל אלה שפתאום רוצים להחליף את אקדחיהם וכיסם אינו משיג זאת? הצחקת אותי.
מה עם כל אלה, כמוני, שכיסם אינו משיג זאת, אבל בכל זאת קנו אקדח, בהשפעת הפורום?
לך תסביר את זה לאישה? לבנק? לחברים?
הדרך היחידה שלי שאשתי תסלח לי, היא שמחר אני יתקל בחולית מחבלים שרוצים לפוצץ את העולם, עם פצצת מגה אטומית\ניוטרון\ביולוגית\כימית, ואני, בפעולת קומנדו יחיד,ובעזרת האקדח החדש, מסכל את הפיגוע.
וגם אז, היא בטח תעיר לי על זה, שיכולתי לעשות את אותו דבר עם האקדח הישן שהיה לי.
כי הרי שניהם עושים את אותה פעולה.
ועוד בטח תוסיף "ולא יכולת להציל את העולם בלי לכלך את במכנסיים שלך בדם של המחבלים? אתה יודע כמה כביסה יש לי לכבס כל יום?"
לנו מגיע קבוצת תמיכה.
WEBART ושרקן צפו לתביעה יצוגית בקרוב.

מה עם כל אלה, כמוני, שכיסם אינו משיג זאת, אבל בכל זאת קנו אקדח, בהשפעת הפורום?
לך תסביר את זה לאישה? לבנק? לחברים?
הדרך היחידה שלי שאשתי תסלח לי, היא שמחר אני יתקל בחולית מחבלים שרוצים לפוצץ את העולם, עם פצצת מגה אטומית\ניוטרון\ביולוגית\כימית, ואני, בפעולת קומנדו יחיד,ובעזרת האקדח החדש, מסכל את הפיגוע.
וגם אז, היא בטח תעיר לי על זה, שיכולתי לעשות את אותו דבר עם האקדח הישן שהיה לי.
כי הרי שניהם עושים את אותה פעולה.
ועוד בטח תוסיף "ולא יכולת להציל את העולם בלי לכלך את במכנסיים שלך בדם של המחבלים? אתה יודע כמה כביסה יש לי לכבס כל יום?"
לנו מגיע קבוצת תמיכה.
WEBART ושרקן צפו לתביעה יצוגית בקרוב.

בקרוב נצטרך קבוצות תמיכה לנפגעי מנהל בנק כועס....
אקדחים, כדורים, מחסניות, שמן, אגרות, אגרות אגרות, כדורים אמרנו?
אקדחים, כדורים, מחסניות, שמן, אגרות, אגרות אגרות, כדורים אמרנו?
נערך לאחרונה על ידי funstuff בתאריך 06 ינואר 2003, 00:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי ארד
מחר, בשעה 16:00, ב-103FM, ורדה רזיאל ז'קונט מצפה לכולכם
.
ואם זה לא יעזור אני מציע את נועם, כתפיו הרחבות יכולות לנחם כל אחד ואחת שלא מוצאים היכן לבכות בכי משחרר
.
ובקרוב... המגבית - נעשה הצבעה, נחליט מי בכה הכי יפה במהלך החודש ועבורו נעשה מגבית בין חברי הפורום (ומתוך ההכרות הקצרה שלי עם החברה מקבוצת התמיכה) ונקנה לו 19C (ניחשתי נכון?).
במקרה לחץ רציני מאוד - ניתן לפנות גם אלי ביבבות קורעות לב, גם אני אתרום כתף תורנית לנושא.
תהיו חזקים, אנחנו אוהבים אתכם!

ואם זה לא יעזור אני מציע את נועם, כתפיו הרחבות יכולות לנחם כל אחד ואחת שלא מוצאים היכן לבכות בכי משחרר

ובקרוב... המגבית - נעשה הצבעה, נחליט מי בכה הכי יפה במהלך החודש ועבורו נעשה מגבית בין חברי הפורום (ומתוך ההכרות הקצרה שלי עם החברה מקבוצת התמיכה) ונקנה לו 19C (ניחשתי נכון?).

תהיו חזקים, אנחנו אוהבים אתכם!
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
רבותי בוקר טוב!
אנה אל תתנו למציאות לדכא אתכם! על בסיס הדיכאון הזה ,ורגש הנחיתות הזה ,שאתם מרגישים,קמו ושיגשגו אימפריות כדוגמת" קליניקה און".
לא סתם מפוצצים לי את האימייל בהודעות נוסח-הוסף שלושה אינצ' לאורך הקנה שלך,,, תוך שבועיים, ןבאופן טיבעי,,,,,, ואני שואל מה נעשה עם קנה כזה דנדש ,אם עם הקנה הישן והטוב עדיין לא מיצינו את כל ה"מטרות"
ובבנין ציון ננוחם,,,,
אנה אל תתנו למציאות לדכא אתכם! על בסיס הדיכאון הזה ,ורגש הנחיתות הזה ,שאתם מרגישים,קמו ושיגשגו אימפריות כדוגמת" קליניקה און".
לא סתם מפוצצים לי את האימייל בהודעות נוסח-הוסף שלושה אינצ' לאורך הקנה שלך,,, תוך שבועיים, ןבאופן טיבעי,,,,,, ואני שואל מה נעשה עם קנה כזה דנדש ,אם עם הקנה הישן והטוב עדיין לא מיצינו את כל ה"מטרות"
ובבנין ציון ננוחם,,,,

פחות -לרוב זה יותר,,
הידעתם?
רוב הקונים / מחליפים / משפרים נשק מסתירים זאת מבנות זוגן!!!
מאידך, כל קניית בושם (300 ש"ח) קרם לחות (200 ש"ח) קרם לצוואר (199.99 ש"ח) שמפו... מייצב... ג'קט... מגפיים... - כל הקניות הנ"ל "מתגלות" לנו (הזכרים) רק באקראי ותמיד (אבל ת מ י ד) מדובר במציאה בהנחה של 95%...
ובמילים אחרות, על המדף הקטן במקלחת יש (מסודר בתוך בקבוקונים קטנים ושפופרות) לפחות גלוק אחד עם שיפורי כ"ד, כוונת לייזר ו 5000 כדורים.

רוב הקונים / מחליפים / משפרים נשק מסתירים זאת מבנות זוגן!!!
מאידך, כל קניית בושם (300 ש"ח) קרם לחות (200 ש"ח) קרם לצוואר (199.99 ש"ח) שמפו... מייצב... ג'קט... מגפיים... - כל הקניות הנ"ל "מתגלות" לנו (הזכרים) רק באקראי ותמיד (אבל ת מ י ד) מדובר במציאה בהנחה של 95%...
ובמילים אחרות, על המדף הקטן במקלחת יש (מסודר בתוך בקבוקונים קטנים ושפופרות) לפחות גלוק אחד עם שיפורי כ"ד, כוונת לייזר ו 5000 כדורים.

אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
החלפה
אני דווקא קיבלתי אישור מהגברת הראשונה להחליף ושנה לאחר מכן אפילו קיבלתי שיפור קל + כוונת מתנה
אז החיים לא כל כך קשים.

אז החיים לא כל כך קשים.

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד