מעשה ב....
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מעשה ב....
שלום לכל החברים ובוקר טוב,
אני כרגע חוזר מחיפה(תל-אביבי)לאחר שביליתי כמה שעות בתחנת המשטרה ברחוב העצמאות. הסיבה? יצאתי לבלות עם חברים ב-City Hall, מועדון מוכר לחובבי מוסיקה אלטרנטיבית ובכלל מי שגר בחיפה
ו-'נתקלתי'.
סיימתי את הבילוי בערך בסביבות 05:45, והלכתי לאכול פרגיות אצל חסן ליד המועדון. את מכוניתי החניתי ברחוב הנביאים למעלה לפני המזרקה, ומה עיני רואות בעודי צועד למכוניתי היפה בשעה 06:00? שתי דמויות, באור יום(בוקר), צמודות לחלון השמאלי הקדמי שלי, "מתעסקות" עם הרכב שלי! כמובן ששמרתי על קור רוח ושרקתי בקול גבוה מספר פעמים עד שהחבר'ה, בעלי חזות לא ישראלית(לא אוסיף בנושא)שמו לב אליי והדגימו את יכולותיהם בריצה ל-100 מ'...ונעלמו.
אני לתומי חשבתי, שתפסתי אותם לפני המעשה, אך לצערי שהגעתי לאוטו ראיתי שאבן בגודל ראש של מתאבק ניפצה את אחת השמשות(לאחר שהתעסקו עם המנעולים) ושכבה לה במכונית. למזלי, שום דבר לא נגנב פרט ל-5 שקלים בכסף קטן וחמסה...למזל. החבר'ה רצו את המערכת, אבל כנראה שהאינטליגנציה לא פועלת במקרים אלה ולמזלי אפילו את הפאנל הם לא הצליחו לקחת.
*לענייננו, חבריי נושאי הנשק...מה אתם הייתם עושים?
אני בחרתי בשיטת ההפחדה של 'שריקות', צעקה רמה, ניפוח כמה שרירים והסתערות איטית לכיוון. לפי החוק, לשלוף לא בא בחשבון אלא אם נשקפת לי סכנת חיים. ומה קורה אם אחליט לרדוף אחרי החשודים?
*בנוסף, רציתי לשבח את התורן במשטרת חיפה, שעזר לי מאוד, טיפל במקרה במקצועיות ודאגה לפרט, וליווה אותי עד סוף המשמרת שלו. את הניידת שעברה במקום 4-5 דקות לאחר המעשה, במקרה, תחקרה אותי ולא עשתה כלום בנושא, זה כבר סיפור אחר.
אני כרגע חוזר מחיפה(תל-אביבי)לאחר שביליתי כמה שעות בתחנת המשטרה ברחוב העצמאות. הסיבה? יצאתי לבלות עם חברים ב-City Hall, מועדון מוכר לחובבי מוסיקה אלטרנטיבית ובכלל מי שגר בחיפה
סיימתי את הבילוי בערך בסביבות 05:45, והלכתי לאכול פרגיות אצל חסן ליד המועדון. את מכוניתי החניתי ברחוב הנביאים למעלה לפני המזרקה, ומה עיני רואות בעודי צועד למכוניתי היפה בשעה 06:00? שתי דמויות, באור יום(בוקר), צמודות לחלון השמאלי הקדמי שלי, "מתעסקות" עם הרכב שלי! כמובן ששמרתי על קור רוח ושרקתי בקול גבוה מספר פעמים עד שהחבר'ה, בעלי חזות לא ישראלית(לא אוסיף בנושא)שמו לב אליי והדגימו את יכולותיהם בריצה ל-100 מ'...ונעלמו.
אני לתומי חשבתי, שתפסתי אותם לפני המעשה, אך לצערי שהגעתי לאוטו ראיתי שאבן בגודל ראש של מתאבק ניפצה את אחת השמשות(לאחר שהתעסקו עם המנעולים) ושכבה לה במכונית. למזלי, שום דבר לא נגנב פרט ל-5 שקלים בכסף קטן וחמסה...למזל. החבר'ה רצו את המערכת, אבל כנראה שהאינטליגנציה לא פועלת במקרים אלה ולמזלי אפילו את הפאנל הם לא הצליחו לקחת.
*לענייננו, חבריי נושאי הנשק...מה אתם הייתם עושים?
אני בחרתי בשיטת ההפחדה של 'שריקות', צעקה רמה, ניפוח כמה שרירים והסתערות איטית לכיוון. לפי החוק, לשלוף לא בא בחשבון אלא אם נשקפת לי סכנת חיים. ומה קורה אם אחליט לרדוף אחרי החשודים?
*בנוסף, רציתי לשבח את התורן במשטרת חיפה, שעזר לי מאוד, טיפל במקרה במקצועיות ודאגה לפרט, וליווה אותי עד סוף המשמרת שלו. את הניידת שעברה במקום 4-5 דקות לאחר המעשה, במקרה, תחקרה אותי ולא עשתה כלום בנושא, זה כבר סיפור אחר.
SPS - מתקרב לשלמות...
במקרה גם אני ההיתי היום בחייפה,,,,
ישבתי לאכל משהו קטן ושולחן לידי ישבו שני חברה לא רוצה לפרסם את שמם
אז את מחמוד נסמן ב-מ- ואת חסן נסמן ב-ח- ,,,
לאחר שהקלטתי ןתימללתי זה מה שדובר שם,,,,
מ,ראיתה מה זה מנחוס,,,
ח,זה פיגלל אנחנו פאנו מאוחר פעפודה,,,
מ, מה פיתאום זה היהודים אחבלים הם לא עושים כלום לא בליום ולא בללילה,,
ח,ולאה דפוק אצלם הראש מנקום הוא יורה ,,הוא שוריק,,,חה,,,חה,,מה נחנו ציבורים???
מ,גם משטרה לא חפת' לה מינשום דפר,,,
ח,ולאה אלו יהודים טופים מנאוד שרק לא יתקלקלו,, אז נחנו מסודרים יא סידי,,,
וכך הלאה נמשכה השיחה ...
וזה סימן שהמשיח בדרך
הגנבים,מבסוטים לאלאה
הנגנבים מרוצים מעצמם עד הגג
סוף טוב,,,,,
ישבתי לאכל משהו קטן ושולחן לידי ישבו שני חברה לא רוצה לפרסם את שמם
אז את מחמוד נסמן ב-מ- ואת חסן נסמן ב-ח- ,,,
לאחר שהקלטתי ןתימללתי זה מה שדובר שם,,,,
מ,ראיתה מה זה מנחוס,,,
ח,זה פיגלל אנחנו פאנו מאוחר פעפודה,,,
מ, מה פיתאום זה היהודים אחבלים הם לא עושים כלום לא בליום ולא בללילה,,
ח,ולאה דפוק אצלם הראש מנקום הוא יורה ,,הוא שוריק,,,חה,,,חה,,מה נחנו ציבורים???
מ,גם משטרה לא חפת' לה מינשום דפר,,,
ח,ולאה אלו יהודים טופים מנאוד שרק לא יתקלקלו,, אז נחנו מסודרים יא סידי,,,
וכך הלאה נמשכה השיחה ...
וזה סימן שהמשיח בדרך
הגנבים,מבסוטים לאלאה
הנגנבים מרוצים מעצמם עד הגג
סוף טוב,,,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
שלום חברים
אז כך מעשה שהיה כך היה החנתי לפני כמה שנים את מכונית הטרנטה שלי רנו אקספרס מנוחתה
עדן ליד מטווח בול בעוד אני צועד למכונית אני רואה משהו יושב בתוך המכונית ישר קפץ לי הדם לראש תפסתי את הבחור ועשיתי לו קצת פיסיוטרפיה והכול בא על מקומו בשלום בדרך הבייתה בעוד אני חושב על המעשה הבנתי כמה כסיל הייתי במקום לתת לגנב לגנוב את המכונית
ולקחת את הכסף מהביטוח נשארתי עם הטרנטה עוד כמה שנים בלי יכולת להפתר ממנה
וזה מזכיר לי את הבדיחה שמישהו נכנס למסעדה ואומר משה דופקים את אישתך יוצא הבחור רץ ונדרס בבית החולים אומר הבחור לעצמו צריך להפסיק עם העצבים ראשית לא קוראים לי משה שנית אני לא נשוי.
בקיצור כל שאני רוצה לומר יפה התנהג נועם בשיקול דעת ותבונה אפשר לדעת כיצד נכנסים לארוע לא תמיד יודעים כייצד יוצאים מארוע שיקול של לשלוף אקדח לא בא בחשבון בכלל חס וחלילה אם אפשר משתמשים בכוח סביר בשביל לעצור את הקרימינל שיתן את הדין ואם לא ניתן
עדיף לוותר הריי הקרימינלים לא מתים רק מתחלפים לא צריך לקחת הכול אישית
OLD FOX
אז כך מעשה שהיה כך היה החנתי לפני כמה שנים את מכונית הטרנטה שלי רנו אקספרס מנוחתה
עדן ליד מטווח בול בעוד אני צועד למכונית אני רואה משהו יושב בתוך המכונית ישר קפץ לי הדם לראש תפסתי את הבחור ועשיתי לו קצת פיסיוטרפיה והכול בא על מקומו בשלום בדרך הבייתה בעוד אני חושב על המעשה הבנתי כמה כסיל הייתי במקום לתת לגנב לגנוב את המכונית
ולקחת את הכסף מהביטוח נשארתי עם הטרנטה עוד כמה שנים בלי יכולת להפתר ממנה
וזה מזכיר לי את הבדיחה שמישהו נכנס למסעדה ואומר משה דופקים את אישתך יוצא הבחור רץ ונדרס בבית החולים אומר הבחור לעצמו צריך להפסיק עם העצבים ראשית לא קוראים לי משה שנית אני לא נשוי.
בקיצור כל שאני רוצה לומר יפה התנהג נועם בשיקול דעת ותבונה אפשר לדעת כיצד נכנסים לארוע לא תמיד יודעים כייצד יוצאים מארוע שיקול של לשלוף אקדח לא בא בחשבון בכלל חס וחלילה אם אפשר משתמשים בכוח סביר בשביל לעצור את הקרימינל שיתן את הדין ואם לא ניתן
עדיף לוותר הריי הקרימינלים לא מתים רק מתחלפים לא צריך לקחת הכול אישית
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
א. הייתי עושה אותו דבר...
ב.
ענק!
יפורסם באשכול הבדיחות לאלתר!
ב.
חנן אוחיון כתב:וזה מזכיר לי את הבדיחה שמישהו נכנס למסעדה ואומר משה דופקים את אישתך יוצא הבחור רץ ונדרס בבית החולים אומר הבחור לעצמו צריך להפסיק עם העצבים ראשית לא קוראים לי משה שנית אני לא נשוי.
ענק!
יפורסם באשכול הבדיחות לאלתר!
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד