תחמושת תע"ש בשימוש חוזר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחמושת תע"ש בשימוש חוזר
איך ניתן להבדיל בין תחמושת סמסון רגילה לבין כדורים ממוחזרים?
שמתי לב שיש כדורים של תע"ש עם האותיות CF על הפיקה, יש קשר?
שמתי לב שיש כדורים של תע"ש עם האותיות CF על הפיקה, יש קשר?
- סליקאי כסף

דרך נוספת, מבט על כרכובי הכדורים: הכדורים הממוחזרים יהיו מסדרות ומסוגים שונים של תרמילים באותה הקופסא.
פתיחת הקופסה, מבט מהיר על ה"ישבנים" וזיהוי ההבדלים בינהם - מתכון לתחמושת ממוחזרת.
אגב, רוב סדרות היצור הממוחזרות של תע"ש הינן ברמה טובה ביותר.
פתיחת הקופסה, מבט מהיר על ה"ישבנים" וזיהוי ההבדלים בינהם - מתכון לתחמושת ממוחזרת.
אגב, רוב סדרות היצור הממוחזרות של תע"ש הינן ברמה טובה ביותר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
גיל ידידי
הדרך של וובי היא הדרך הטובה ביותר פתח את הקופסא אם תגלה שכול כדור מחייך לך שונה דע
הכדור ממוחזר דרך אגב הכדורים הממוחזרים של תע"ש באיכות טובה בדרך כלל מצויין על האריזה
אם התחמושת ממוחזרת או לא .
בתחמושת ממוחזרת יתכן לשמוע לפעמים רעש ירי חלש מהרגיל או רעש פיקה בלבד רצוי אחרי הירי לפרוק את האקדח ולבדוק את הקנה שמע נשאר קליע בקנה(לא הסטרי קרה לי פעם אחת לאחר 25000 כדור וגם אז חלצתי את הקליע בלי בעיה מיוחדת)
אך טוב לדעת
OLD FOX
הדרך של וובי היא הדרך הטובה ביותר פתח את הקופסא אם תגלה שכול כדור מחייך לך שונה דע
הכדור ממוחזר דרך אגב הכדורים הממוחזרים של תע"ש באיכות טובה בדרך כלל מצויין על האריזה
אם התחמושת ממוחזרת או לא .
בתחמושת ממוחזרת יתכן לשמוע לפעמים רעש ירי חלש מהרגיל או רעש פיקה בלבד רצוי אחרי הירי לפרוק את האקדח ולבדוק את הקנה שמע נשאר קליע בקנה(לא הסטרי קרה לי פעם אחת לאחר 25000 כדור וגם אז חלצתי את הקליע בלי בעיה מיוחדת)
אך טוב לדעת
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד